WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Część dziewczyny szybko się witam bo mały zrobił mamie prezent i zasnął
Wczoraj wypilam z koleżanką butelkę wina w nocy m wstał a teraz ja i prosiłam by poszedł spać i poszedł.
Żabka Szymek lepiej wczoraj skończył inhalacje i nie zapeszam jest ok jeszcze tylko ja wykończe katar i będzie ok
Wczoraj udało się wyjść do kościoła ale pomyliłam godziny mszy i suma summarum zrobiło się dłuższe wyjście
Spadam spać
Kamcia sto lat dla Piotrusia
Buziaki dla dzieciaczkow
Szymek też sam nie siada ale w miarę siedzikamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Dziękujemy za pamięć
temp spadła po nurofenie, mały o 1.30 obudził się na butlę I zjadł wszystko. O 4.30 ja się przebudzilam wiec znów go sprawdzałam -był ciepły. Temp taka ze leku jeszcze nie podałam. Dalej spał ładnie wiec o 6 mąż wychodził i się przebudzilam. Mały był ciepły. Niestety obudziłam go mierzeniem temp. 38.3 podałam lek i znów jest super
ale co to? Nie mam pojęcia. Innych objawów brak. Czegokolwiek innego -
nick nieaktualny
-
Sarcia
pewnie ze zęby mogą byćmy w ogóle jeszcze zębów nie mamy
ale na moje "doświadczone "oko to nic się nie dzieje
i sobie tak rozmyslalam -przy zębach mógłby marudzić chociażby z bólu. ..on jakoś więcej nie marudzi. Gorączka go usypiala
zaraz śniadanko wiec zobaczymy jak humorek -
nick nieaktualnyu nas pobudka przed 7. myślałam że skoro zasnął wczoraj później to może i później wstanie
wczoraj jak wracaliśmy z urodzin, o 18. padł w samochodzie i jak wróciliśmy do domu miał super humorwcale nie do spania, a zwykle o 19. szykujemy go na noc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja muszę chyba jakieś ubranka serio znaleźć,
ostatnio w noc przesikał pampersa, a w szafie została ostatnia piżamka, mówię do M że to na bank duży pajac (74), ale lepszy taki, niż mokry. Wczoraj go na imprezę ubieram, chciałam krótki rękaw plus sweterek, mieliśmy chyba trzy takie bodziaki i tylko jeden dobry. Jak sprawdzałam ostatnim razem to wydawał się duży, a nawet przez głowę nie przeszedłDariah, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia dokładnie dobre i to:-)
Zjadł musli bo matka wepchala pol sloiczka w niego.
A może on rano jest nie jadkiem i tylko musli da radę wciągnąć????
Hahah
Dopiero pity?
Ja już kasę dawno dostałam.
Nic idę jakiś obiad szykować bo mam tylko rosół.
Mąż pojechał na policję bo potrzebuje opini swojej do pracy.
Mały ogląda bajkę więc mogę coś wymyślić na obiad.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Skali
Jak twoje zdrowko?
Zabka
Nawal jest, nie mowie, ze nie. Wtedy poprostu daje spuc to mleko Meli. Postanowilam odstawiac bardzo powoliogolbie to pije szalwie i wierze, ze pomoze zahamowac laktacje
Kamcia
Moze zabki albo trzydniowka? Oby szybciutko tempka minela byscie mogli cieszyc sie ladna pogoda.
Foxik
Jak tam u was pogoda? Snieg ciut zelzal? My tez tak mielismy, ze w pewnym momencie w szyfladzie zostaly tylko "za duze" pajace. Ktore po zalozeniu okazaly sie dobre hihi
Ulf, Ajrin, Agatia
Jak tam uwas nocka?
Sarcia
Igi nadal budzi aie tak czesto czy troszke pozwolil mamie pospac?
Angela
Jak synek zniosl przelozenie w lozeczku ba nizszy poziom?
Dariah, Darusia, Bisacz,Martta,Marta
Wywoluje was! Prosze pochwalic sie pociechami