WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatka
Moja corka miala 18 miesiecy i zalatwiala sie juz na nocniczek i chodzila w majteczkach, od 20 miesiaca zrezygmowalismy z pampersow na noc z pelnym sukcessm, 2x bylo siusiu do lozka pptem juz wstawala w nocy i miala nocniczek w pokoju kolo szafeczki i wiedziala ze tam zawsze on jest a pierwsze proby sadzania byly na 15 miesiace -
nick nieaktualny
-
No cisza grobowa ale w weekend zawsze spokojniej tu.
-
nick nieaktualnymoże w innych częściach PL lepsza pogoda i Mamy korzystają?
ja zrobiłam Małemu łososia z masełkiem i koperkiem, do tego puree z zielonych i białych warzyw, ale biedulek padł i nie zjadł wszystkiego, zrobimy drugie podejście jak wstanie. U nas na zmianę deszcz, śnieg, słońce, grad łeb mi pęka z skoków ciśnień -
Ja wyszlam do lidla to najpiere mnie znoczylo pozni3j grad a jak wyszlam zesklepu to słońce masakra.
-
U nas pogoda ta sama: slonce, grad, slonce, chmury, deszcz, slonce i do tego wiatr.
Glowa mnie boli na maksa.
W ogole to pochwale Amelke bo wczoraj wieczorem przed snem ok 20:00 wypila po 4min z kazdej piersi i dodatkowo 120ml.
Ok 23:30 obalila jeszcze 90ml i ok 6:00 mialam tak pelne piersi, ze oproznila obie wiec niezla porcje mleka przyjela -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie też pogoda w krtake co zerkne w okno to inna.
Chłopcy śpią zjedliśmy rosołem a Szymek pomidorówka ale mu nie podeszła więc dohasl łososia w jarzynkach bo to jest jego danie zjada je w 3 minuty więc na kryzys łosoś.
Muszę wybrać się po śliwki bo coś kupa ciężko idzie
Kupiłam wczoraj mięso dla Szymka i wszystko zostało u rodziców więc jutro trzeba będzie skoczyć na ryneczek
Może jak wstają to wyjdziemy przed blok jak dalej będzie słońce bo dalej to się strach ruszać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:A gdzie znow sie podziala zabka04??? Zabka dostaniesz po dupie za to znikanie !!!!! Bo ja nic nie wiem zeby mialo jej nie byc hmmm
Hahahha
Ja dziś na wycieczce w zoo we Wrocławiu.
Pozdrawiamy cioteczki.
Nie wstawie fotki bo tel swiruje.
Chyba muszę zgrać zdjęcia na kompa i dopiero.
Ale czytam was w nocy:-)
A nie pisze bo w nocy wy spisie Hahahha
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Żabka.
Pozdrów zwierzaczki od nas. Kiedyś z mężem tam byłam. Mam nadzieje ze zabiorę i Piotrusia
My właśnie wracamy. Wyjeżdżamy z Wrocławia. Właśnie grad pada!!!!!
Ale fart z pogodą
Kochana pojedziesz będziesz miała okazję żeby piotrusiowi pokazać a przy okazji dzień fajnie spędzić.
Jedno stwierdzam katorga bo Robert nie chce jeść więc nie ma gdzie podgrzać jedzenia,zimne też nie za bardzo wrrrr
Za mały na jedzenie takiego z knajpy.
Ahhhh
Jak będzie starszy to będzie lżej by najmniej pod kątem jedzenia.
Nie było źle.
Piatus dał radę hahahah
-
nick nieaktualny
-
Zabka
Wlasnie o tobie myslalam, ze dawno sie nie odzywalas
Dobrze, ze udalo wam sie z pogoda
Kamcia
Jaki przystojniak
żabka04, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki natka,sarcia za pamięć.
U nas tak właśnie jest hasło i jedziemy.
Nie ukrywam bo się bałam Robert już od kilku dni nie je:-(
A jak już je to kilka łyżeczek.
Dziś o dziwo w nocy zjadł 180ml mm co mnie bardzo ucieszylo.
Ale w dzień dalej katorga.
Bardzo się bałam tego wypadu ale było nawet ok.
Mieliśmy jechać do jaskini niedźwiedziej ale jednak latem polecimy.
Robert będzie większy nie będzie robił problemu z jedzeniem bo jak to mówią dasz bułkę w łapkę i zje.
Sarcia bardzo die cieszę że zapadła decyzja o ślubie kościelnym.
No masz co robić ale najpewniej będzie super
Gratki.
Współczuję wstawania tak często.
Natka jak tam twoja kosmitka
Skali jak zdrówko? Szymon?
Lrf piękne widoki z twojego okna:-)
Zazdraszczam pozytywnie.
To ty na goralke się robisz
Ajrin u ciebie jak???Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2017, 17:07
-
Dzieki Żabka za pamiec.
Czyli u was tez problem jedzeniowy u nas tez dzis zjadl 4 lyzeczki kaszki rano pol sloika obiadu i raz pierś. Do tej pory jadl ladnie a waga slabo szla ostatnio nawet spadl wiec nie wiem co bedzie teraz lepiej nie ważyć. Oby minęło szybko.