WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja już dziś nigdzie przepiórczych nie znalazłam, ale trudno...
Mały śpi, dziś jeszcze tylko sałatkę ogarnę, jutro z samego rana dogotuję jajka i zrobię sos tatarskimieszkanie posprzątane w połowie, aaaa i tak nie chce mi się
na wieczór mam zaplanowaną farbę i leżing w wannie
-
nick nieaktualny
-
O jaki on fajny
Aż miło popatrzeć.
Mój jest tak marudny i płaczliwy przez te zeby, ze odpadam z sił.
Łeb mi pęka, rzygac mi sie chce, piasek pod oczami.
Ciekawe jak sie jutro zaprezentuje dziadkom.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie chłopaki śpią.
Córka ogląda.
A ja latam już posprzatalam, pranie zabrałam z balkonu bo się rozpadłoi dopiero usiadłam do kompa bo kawkę wypiłem podczas sprzatania.
Wcześniej cwiczylismy siedzenie i robiłam fotki nawet mu siedzenie wychodzi i się podobały poduszki robił bam bam.
Ulf wierzę że masz dosyć.
Ja aż się boję bo zaczęły się dziwne kupy,brak apetytu i gryzienie rąk ale to tak fest.
Zauważyłam jak dam przeciwbólowe dziecko jest do zniesienia jak nie dam to no.....
Sarcia ty dla wojska szykujesz?
Żartuje -
nick nieaktualnyLrf ja mam do ciebie pytanie.
Ty będziesz do wózka navy kupować oslonke na nóżki????
Jeżeli tak to gdzie i jaka tzn kolor.
Wszędzie szukam osłonki w kolorze wózka i nie ma.
Co czarna kupić.
Dlatego jeszcze nie robie kup teraz bo siedzę i gryzie mnie ta osłonka na nogi -
nick nieaktualnyżabka, nie mam jeszcze pomysłu na tą osłonkę, pewnie kupię jak się zacznie robić zimno jakiś oryginalny śpiworek.
ulf, mój też daje dziś do wiwatu przez zęby, nic jeszcze w kuchni przez to nie zrobiłam
mnie jakaś ku*@!ca łapie, poszłam jajka gotować, chce zrobić sobie farbę na łeb, maseczkę i kąpiel a M sobie śpi na macie, jak ja mam gdzieś iść poza salon, jak tu Młody zaraz w ryk wpadnie i nikt się nim nie zajmie, jakby to on o 5. wstawał i cały dzień biedny na nogach, a jak go wołam to nie może bo komputer ważniejszy -
Radosnych Świąt dziewczynki
Ja dalej zdycham leżę w łóżku i faszeruje się lekami.
Szymek jest z m i moimi rodzicami ponoć woli raczkowac ma plecach odpycha się nogami i głową i zapierdziela. Wsuwal też chlebek teraz widzę postępu przez tą chorobę w ogóle nic go nie interesowało.
A i jest sposób na jedzenie owoców dajemy pić i jak otwiera dzioba na widok butli to Chyc łyżeczka i wtedy je nie pluje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZabka
Hahah prawie dla wojska xD a tak serio to mam w pn wielkanocny chrzciny i wlasciwie jedzenia na swieta nie robieduzo tylko kilka ciast i dlatego tyle robpty mam bo najdluzej sie robi te z kremami i galaretkami a zeby nudno nie bylo to takie ez zrobilam
Dobra teraz ubije smietany do wuzetki i ciasta wzzystkie mam skonczone na szczecie 2 babkimgotowe udekorowane, sernik chlodzi sie , ciasto z mascarpone bita smietana galaretka i brzoskwiniami chlodzi sie, traz wuzetka do chlodzenia i gotowe.
No i musze dokonczyc saltke grosa, jarzynowa...cholera...jajek do jarzynowej nie wstawilam musze ugotowac raz, dwa no i dokoncze zurek i na szczescie mam koniec roboty i pojde sie kapac -
nick nieaktualnyMoj maz to jednak jest mistrz, Igi mial maly problem z kupka i mowie mu ze trzeba go dopajac bomon za malo pije i pesnie dlatego, to moj maz cieplej wody nalal i probuje mu dac, maly wrzask po chwili moj maz sie cieszy ze wypil pol butelki ja zdziowona ale ok, za jakies 15 minit maly placze to moj maz znow mu dal wody maly znow 15 minit i ryczy a moj kaz mowi ze chyba jest spiacy..ja patrzena zegar i mowie to czas jedzenia maly wciagnal cala butle a ja sie smieje ze dziecko bylo glodne to wode pilo a maz sie cieszy ze mu smakuje hahah a ja w kuchni sie zajelam i wylecialo mi to z glowy :d
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lrf, Kosio tez ryczy jak mnie widzi w turbanie z recznika
Zapomniałam napisać, ze mamy drugiego zęba.
I czuje 'coś' na gorze.
Czytałam w necie, ze nawet jak dziecko, jadło już kawałki to na ząbkowanie dobre są papki.
Zjadł ulubionego indyka z dynia i dojadł musem. W sumie 150g.
A potem o 1730 90mm nowym smoczkiem. Tego tak nie mietosil. I dojadł jeszcze 50g kaszki. Nie jest jakoś tagicznie ale jednak porcje sporo mniejsze. A na noc od dwóch wieczorów nic nie chce
Teraz jest jakaś poprawa. Po czopku.
Jednak co lek w dupke to lek w dupke
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlf, mój się śmieje jak mnie widzi w turbanie, ale farba go przeraziła, zwłaszcza że rude są intensywnie czerwone, zanim się ich nie zmyje
aż się musiałam schować, żeby mnie nie widział
i Fifek jak ząbkuje to wszystko ma idealnie zmiksowane, inaczej niechętnie je
mój właśnie zasnął, uff, ugotuję jajka na jutro, ale sos tatarski zrobię z samego rana. M pochwalił sałatkę i oby jej nie zjadł, bo jest dopiero na śniadanieUlfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja się pozarlam z mężem.
A co kuźwa królewicz!
Nie odzywa się także święta ykmmmm.
Mam to gdzieś.
Mały dał do wiwatu.
Dałam paracetamol a on dalej gryzl palce,rękę z płaczem.
Zajrzałam do dzioba pod palcem twardawo i się darl jak macalam.
Właśnie lezymy w łóżku i się usypiamy.
Zaśnie idę do wanny.
A miał być miły wieczór figa z makiem.
Dobrze ze juz prawie noc.
Choć czy to mi w czymś pomoże jak jutro to samo z rozrywki będzie.
Ahhhh dobra nie smece to że ja mam zrywanie święta to nie znaczy że wy macie się smucic.
Agatia ponieważ nie wiem czy jutro zajrzę tu a jak już zajrzę to pewnie będzie późno i was zdążę nadrobić.
Będę miała trójkę dzieci jutro napewno.
Więc z okazji 8 mcy dla Liwki dziubaski i wszystkiego najlepszego przede wszystkim zdrówka.
Jej jak to leci przecież zaraz będzie 12 mcy!
Aaaaa
I dziś był postęp nie dawno sam się przewrócił na brzuch poklepal parkiet i nogi podciągnąl pod pupę ale zamiast iść to ukochal parkiet że zmęczenia.
A w dzień siedział sam ładnie.
Choć boję się samego zostawić bo.jednak ma zachwiania
agatia lubi tę wiadomość