WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ja na swieta trochę szykuję bo to przecież w tym roku ja goszcze
choć zdecydowanie wole menu wigilijne
bedzie zurek, biała kielbaska, sałatka jarzynowa, sama robie sos tatarski
w słoikach bigos, galareta , więc pewnie na chrzciny sie uchowa
jajek nie barwiekupiłam bielusieńkie i na to otulinki termokurczliwe
ciast nie lubimy, absolutnie nie robimy, po kawałku róznych sie kupilo
a dzis sledzie postnie dominuja-w smietanie i pod pierzynka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja na 16. idę na pazurki, więc M się wykaże, choć Mały od wczoraj marudzi przez zęby
nie mam pomysłu co dziś z nimi zrobić, ale najpierw musi ściągnąć stare hybrydy, a 4 i pół paznokcia już mi odpadło, heheWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2017, 14:36
-
nick nieaktualnyMy na spacerze.
Młody usnal więc na szybko zakupy to co tam mi brakuje i do banku.
Kasę z lewego konta na prawe konto trzeba przerzucić co by było na wózek po świętach.
Mąż przywiózł mi wkładkę do spacerówki carery bo dzwoniłam wczoraj do ojczyma.
-
nick nieaktualny
-
Ja wlasnie wstawilam sernik marmurkowy do piekarnika farsz na pierogi juz jest a jutro bede na moejscu robic zupe.
U nas w menu od zawsze pierogi wigilijne hehe bo kazdy lubi woec czemu nie serwowac i w te swieta
Spakowalam juz mlodego i praktycznie siebie ojeny ile tego wyszlo do zabrania LOLagatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jutro musze pokonac 350 km wiec co moge robie dzis na moekscu bede robic zupe.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela
a Ty masz prawko czy maz tylko ?
zastanawiam sie czy dzis upiec juz jedna babke na swieta czy lepiej jutro jak myslicie ? Jutro tez mam troche roboty i chcialam biszkoptami czekoladowe do wuzetki dzis zrobic a jutro wieczorsm kremami przelozyc zeby troche z glowy miec roboty -
Sarcia babke spokojnie mozesz dzis zawsze mniej na jutro.
-
nick nieaktualny
-
LRF super dawaj fote
-
nick nieaktualny