WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No i my się witamy. Z temp walczyliśmy do 1. Tzn około 1 troszkę juz się podniosła i mały zjadł nawet butlę. Około 4 było dobrze. Ale mały całą noc spał z nami. Cały czas kontrolowalam temp. A że my nie nauczeni spać razem jestem meeega niewyspana. Małemu tez raczej nie było wygodnie. Czyli tej nocy juz gorączki brak za to zaliczylismy spadek temp. ..
-
Witamy się i my
u nas jak zwykle pobudka okolo 2 i potem o 7 
Wczoraj nawet zrobiłam jej kaszke/kleik z płatków jaglanych z bananem (myślałam ze przespi dzięki temu całą noc....) ale to nic nie zmieniło hehe
Dziewczyny które dajecie kaszki na noc - dajecie zaraz przed spaniem? Czy ten mój pomysł w ogóle jest bez sensu ?
Kamcia,
Ojej to dziwne ze z temperatury Piotruś wpadl w za niską temperaturę
a jak teraz się czuje?
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Kamcia,
Ah no widzisz ja sie nie znam i pewnie bym sie denerwowala gdy nam sie to zdarzylo. Ale dobrze wiedzieć ze to normalne
A wysypke Piotruś już ma? Bo to raczen 3 dniowka nie?
Buziaki dla Piotrusia!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Wczoraj neurolog zapytała mnie jak jej opisałam wszystkie objawy czy ktoś w rodzinie (od mojej i M strony) miał padaczkę. Aż mi ciarki przebiegły po plecach, ale powiedziałam że NIE.
zbadała Julię i całe szczęście wykluczyła padaczkę. Zamieniła nam szczepionkę na krztusiec na jakąś bezpieczniejszą, bo być może organizm właśnie po niej tak reaguje. Neurologicznie z Julią jest wszystko w porządku! Także duże UFF.
Nie dałam wcześniej znać, bo wieczorem mieliśmy gości.
kamciaelcia, agatia, Dariah, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCórka już w przedszkolu.
My zaliczylismy pierwszy spacerek liczyłam że pośpi ale gdzie tam.....marzenia
Wracam do domku.
Na 12:30 mam wizytę mąż do pracy musi podjechać więc szybciej wyjedziemy bo to po drodze.
Kamica czyli czekamy na wysypke.
Dariah ja daje kaszki o 18:00-18:30 a idzie spać 19:...... Różnie
Dariah lubi tę wiadomość
-
Dariah
normalne i nienormalne. ..nam też zdarza się mieć niższa temp przy chorobie lub zaraz po
a organizm dziecka nie umie tak jeszcze regulować temp
dzień wcześniej pisałam ze mamy mokra poduszkę -mały wypocil się po gorączce. My też się pocimy. ..i tez wczoraj nam się wypocil jak zasnął i temp zbyt spadła. ..wzięłam go do naszego łóżka by moim ciałkiem się ogrzewal i podawalam ciepły soczek. W sumie nic nie mogłam zrobić. Gdyby dalej spadło albo nie skoczyło juz byśmy jechali na sor. ..kiedy temp urosła od razu było widać po małym -zaczął się kręcić i marudzić ze mu niewygodnie
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My już niby wstslismy ale mały jeszcze dosypia
Kurde pogoda do bani znowu deszcz bez sensu
My mieliśmy pobodke o północy ale usnal i dopiero o 4 jadł
Hmm kamcia a wysypka jest ? Oby was to już opuściło
Może któraś polecić garnek do g
otowania na parze ?
Darusia jak tam ?
Zrobię dziś chyba szymkowi kisiel truskawkowy taki test bo na drzemie z domu jest słodki zobaczę czy też się nie skusi

-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH
padam na pysk i tl doslownie

[