WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Poczytałam na necie teraz o tych szczepionkach na krztusiec, które są z tymi komórkami... i bardzo często powodują to, o czym wam pisałam w przypadku Julii.
Czyli dzieci mogą być senne, mogą mieć "odlot" i wywracać oczka białkami, mogą mieć długotrwałe NOPY (Julia do dzisiaj ma lekkiego guzka na lewej rączce po lutowym szczepieniu. Ten z grudniowego szczepienia wchłonął się całkowicie miesiąc temu) i mogą wystąpić jednostronne drgawki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 08:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Skali,
My mamy parowar ale mam tez taki babcinny garnek z dziurkami który klade na zwykły garnek
jak mam małą porcję do zrobienia to biore ten garnek z dziurkami
Myślę ze mozna to jeszcze gdzies kupic, moze w sklepie w stylu Społem? Albo w necie?
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ah no widziszLittle Red Fox wrote:Dariah, na bank
moja mama nam kupiła właśnie w takim starodawnym sklepie z rzeczami do domu
na allegro widziałam, w ikea nawet takie sitko jest 
ja mam takie stare - ale sprawdza się
i to jest super praktyczne jak nie ma dużo do gotowania, bo jak mam wyciągać caly parowar na jednego fileta z kurczaka i ziemniaka to wolę ten garnek
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualny
-
witaj natalia
ja na pewno nie bede decydować, głosować, weryfikować czy masz tu czytać, pisać i być
to forum jest otwarte
jak się odnajdziesz, jak potrzebujesz rad i umiesz doradzić nie widze problemu
a wiadomo ze zawsze znajdzie sie ktoś niezadowolony
-
nick nieaktualnyKamila
Dokladnie, jak tam dzis Piotrus ?
My jutro po pracy wyjezdzamy do Taty, a dzis ogarniam dom i powoli robie pranie i szykuje rzeczy do pakowania
a popoludniem jedziemy odebrac nowy pokrowiec na fotelik, bo zdecydowalismy ze na trase wezmiemy jeszcze ten tylem do kierunku jazdy po corce, bo ten chicco co moja mama dala na prezent to niby od 9 kg jrst ale on jest zbyt "siedzacy" a Igi sam jeszcze nie siedzi.
-
nick nieaktualnyKamcia jest dobrze.
Dziś należności się powinna pojawić wysypka.
Witaj Natalia.
Ja też nie mam nic przeciwko.
Forum jest dla wszystkich.
Jadę do dentysty.
Brrrrr
Mały zjadł.
Zupie potem naleśniki resztę pół sloiczka a teraz odlatuje w aucie.
Chyba ciepło się robi albo mi już z wrażenia gorąco
Do potem
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[