WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDariah wrote:Moje dziecko przechodzi jakąś transformację. ..wydaje dźwięki jakby miała się zamienić w smoka, niedzwiedzia badz inną bestię. ..

Dariah ale mnie rozsmieszylas.
Uważaj bo cię pozre
Żartuje.
Szkoda że na żywo nie możemy zobaczyć.
Pewnie masz ubaw.
Mój papugi udaje.
Skrzeczy aż głową boli. -
nick nieaktualny
-
A mój Antoś dzisiaj wydziwiał z drzemkami, rano usnął przy cycu na 1h 45 min a to jak na niego bardzo długo. Później jak wypadała drzemka to nie był zmęczony tylko mu się odwidziało przed obiadem, więc trudno ale musiał najpierw zjeść a był taki marudny i aż krzyczał ze zmęczenia. Jak już w końcu usnął to tylko na 1h 15 min i jeszcze z 2 pobudkami z wrzaskiem, więc szybko na ręce, usnął i znowu do łóżeczka. Oczywiście wieczorem przed kąpielą znowu marudny i krzyk, ale po butli i cycu jak go tylko włożyłam do łóżeczka to od razu padł przytulony do królika i teraz niech śpi do rana.

-
No właśnie
niech dzieciaczki śpią do rana
wszystkie 
Bo sama nie wiem czego się spodziewać -ale na pewno odpada wspólne spanie
idziemy mierzyć temp
No jest niska ale nie tak jak wczoraj. No i mały nie jest lodowaty. ..w nocy i tak będę sprawdzać -koniecznie pod pachą bo duza różnica niż pokazuje bezdotykowy
dobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:51
-
nick nieaktualnyA my zalatwilismy daisiaj swoje sprawy, maz wzial jutro urlop i tym sposobem jestesmy jua kawalek w trasie, zatrzymalismy sie u rodziny po drodze , za bledy sorki ale korzystam u kuzyna na kompie i szybko pisze w przerwach bo chlopaki mecz ogladaja
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry

U nas nocka bardzo dobra, obudziła sie o 5 (normalnie budziła się o 2 - zasługa kaszki? ?) i dalej śpi
Nie dokonała transformacji i jestem cala i zdrowa! Nawet mój D się śmiał wczoraj ze strach z nią zostać samemu w nocy bo nie wiadomo w co się przeistoczy hehe
Natka co u Was?
Ktoś wie co się dzieje z Bisacz?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Sarcia,
Gratulacje pięknej nocki! Oby tak częściej!
I szerokiej drogi!! Jejku jeszcze 6h?! To Wy chyba całą Polskę przejedziecie
Jechaliscie juz tak długo z Iguniem? Ciekawe jak zniesie taką podróż.09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualnyNo wlasciwie to praktycznie tyle bedzie z jednego konca na drugi. Najdalej z malymn bylismy 300 km u mojej mamy, to spal cala droge. Zobaczymy jak bedzie teraz, ma wygodny fotelik to powinien tez spac chociaz troche:) gorzej z cora bo ona czesto zwraca mimo podawania sroskow na chorobe lokomocyjna

No ja sama jestem zdziwiona ze on tak spal, ale podejrzewammze to przez to ze w dzien spal moze z jakas godzine? No najadl sie i teraz nasal spi
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Martta jak tam fifi?
Jak tam ty się masz?
Zabko my wczoraj mielismy dzisn pelen emocji od rana, bo po raz pierwszy od roku musiałam isc do pracy swojej po zaświadczenie do banku, wiec trochę nerwów mnie to kosztował, ale bylo miło i maly super to zniósł wiec ok, a potem szybko do domu i do doradcy kredytowego. Podpisalismy papiery kredytowe i teraz zostaje czekac na decyzję... wiec jak wróciłam do domu wieczorem to mialam sensacje zaladkowe i bol glowy.
A dzisiaj maly spal znosnie szkoda tylko że o 6. 30 wstal juz ostatecznie i marudzi jak nie wiem. No i ten nos ma rano zapchany strasznie nadal
-
U nas tez dobra nocka. Tzn z temp dobrze (choć była niska jeszcze)i raz się obudził. Troszkę tylko mm pociągnął wiec nie z głodu. Obudził się przed 6. Przed mężem
dzięki temu jego budzika nie musiałam słuchać
przyniósł mi mąż małego. ..a Piotruś zasnął zaraz i spał do 6.50 dobre i to
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWidzę że u większości nocka ok.
Ja dopiero oczy otworzyłam bo córka mnie obudziła:
"mamo jest już dzień! Wstawaj mój brzuszek jest głodny!"
Więc zrobiłam jej śniadanie przy okazji lyknelam tabsa na tarczyce i wróciłam do łóżeczka polezec.
Nie mogę się obudzić jakieś głupie sny jak zwykle miałam.
Mały jeszcze śpi!!!
W nocy wstał o 4 bardziej coś nie mógł spać.
Zjadł mm (nie wiem ile bo piana się zrobiła już wyniosła butle) ok 100ml i usnal przy butli.
Odłożyłam i śpi.
Dariah hahaha
To musi fajnie wyglądać
Sarcia kawał drogi.
Życzę spokojnej podróży bez przygód.
Ja się zastanawiam jak to będzie jak będziemy jechać nad morze?hmmm
Kamcia cieszę się że ok u was.
Ważne że wyspani i bez akcji nocnych:-)
Martta cieszę się że się zjawiłas.
Mam to samo jak idę do mojego zakładu
Dlatego od kilku tygodni intensywnie myślę o swojej działalności typu franszczyzna.
Wiem że sklep będzie miał branie jestem tego pewna ale jak przychodzi myślenie na temat kosztów wynajmu, pracownikow, dostępne za logo to mam wrażenie że nic dla mnie nie zostanie a gdzie jeszcze księgowa?!
Ale pierw trzeba napisać do nich jakie koszty a nie tu snuć z palca.
Więc rozmyślam i marzę dalej.
To co kupujecie?
Pochwal się
A nie macie za sucho w pokoju?
Natka chyba gdzieś wyjechała?
Wiecie a ja dalej siedzę i myślę nas wózkiem tym spacerówka joie.
Dwa dni wchodziłem do góry z małym i zakupami taka zmachana że szok.
Usiadłam i myślę że jestem głupia że wpadłam na pomysł wnoszenia wózka do domu.
Ciężko z dzieckiem i zakupami i jeszcze wózka mi trzeba?!
Problem kolejny że do tego wózka jak się koło zepsuje czyt przy pompowania detka się przebije to trzeba kupić całe koło tj 140zł!
Czyli nie tanio ale różnie może być.
Ja czekam na mytraxa bo jedzie od producenta ale się teraz zastanawiam co robić?
Wózka na dole nie zostawię bo szkoda jak ukradna
Więc doszłam do tego że kupię na piankowych kołach ale to też koszt 900zł.
Używane są tak drogie o ile są że dołożyć 200zł i masz nowy bez sensu.
I tak zaczynam od najtańszego joie za 900zł i tak dokładam kasę hahaha i wychodzi mi koszt mytraxa.
Przejrzałem spacerówki takie tanizne nic mi się nie podoba:-(
Do końca maja muszę moja carere odświeżyć bo koleżanka zabiera.
Ciężki wybór z tymi wózkami.
A jeszcze większe oczy zrobiłam jak przeczytałam koszt koła.
Głowa pęka ile można wybierać spacerówka.
Mały wstał
I gaworzy sobie do smoczka.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[