WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarta jak Antos?
Darusia jak Julcia?
Skali jak Szymek?
Dali wam pospac.
Uciekam się ogarnąć i resztę towarzystwa.
Potem dentysta na 12:30 z córką i chyba na zakupy uderzymy.
Córce nutella się skończyła tragedia do naleśników nie będzie miała hahahha
agentka z niej już aferę kręci od rana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 07:51
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLezymy w łóżeczku więc mam chwilkę córka małego zabawia.
Mały ma nos jakiś zapchany
Włączyłem kaloryfer w nocy bo był zimny jak lód mam nadzieję że to od suchego powietrza bo wczoraj w aucie się spocil jak szczur.....oby nie przeziębienie.
Kamica super jest chorobsko zweryfikowane
u nas na plecach też była.
Jest ok to najwazniejsze.
Sarcia mi się nie pali z tym wózkiem.
Jak był to mąż robił wszystko tzn słownie żebym nie kupiła nowego i mu wykupili.
Jak się zdecydowałam w końcu to napisałam do gościa do sklepu i napisał że będą w przyszłym tygodniu czyli po wolnym majowym.
A koleżanka kilka dni temu napisała że po wózek przyjedzie pod koniec maja.
I ot muszę kupić już
Ja z zakupem aut nie mam takiego problemu hahahab -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA niech sprzątają pokazują jak można dać się zmanipulowac.
Dla mnie żenada i przedszkole.
Szkoda sobie nerwów szarpać.
Szkoda dziewczyny że wrzucacie uczciwe osoby które z wami się zzyly w jakiś sposób,doradzamy,były w trudnych chwilach i w tych radosnych i nie krótko jesteśmy do jednego wora!
Brawo......
-
nick nieaktualny
-
Żabka ja się odnośić nie będę.Szkoda że nie każdy jest do końca uczciwy i czysty jak łza. Każdy ma swój rozum. I ja palcem nie będę wskazywac kto komu dal sie zmanipulowac. Tyle w temaci.
Szymoniu dziś kończy 8 miesięcy. Wlaśnie ostro napierał w kanale na świat, ale ten czas leci. A dziś pierwszy raz jakby wstał opierając się o taki walaec. Na szczęscie jeszcze nie raczkuje więc myśle ze to takie jednorazowe.
Leje i do dupy ale zbieram sie na fintess
Miłego dnia
Natka-matka wariatka :), Behemottka, marta258 lubią tę wiadomość

-
Aaaa to dlatego stron ubywa a nir przybywa? ??!!kamciaelcia wrote:DzieW czyny ostro po sobie sprzątają na bbf

Wlasnie mialam pisać ze chyba moj telefon szwankuje bo liczba stron spada a nie rośnie hehhe
Domyślam sie tylko ze to pewnie wynik ostatnich sytuacji na fb o których pisala Żabka..?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualnySkali nie wiem dokładnie co masz na myśli.
Mogłabym tu książkę napisać ale w skrócie.
Na fb powiedziałam co myślałam i jak to ładnie ujęła haleczka nie podobają mi się ich zasady to się pozegnamy.
Więc zabrałam zabawki i usunęła konto.
Ile razy można się weryfikować?
Po roku nagle stwierdzily że nie ma bezpieczeństwa?
Bez żartów.
A jeśli chodzi o jakąś osobę to po co ja wpuszczane na fb?
Trzeba było jej udowodnić w jakiś sposób czarno na białym i wygarnąć co się myśli i uważa.
Jest mi przykro że ktoś zucil haslo i tak zrobiły.
Brak szacunku do innych dziewczyn na bbf.
Teraz nagle zniknęły wszystkie o czymś to świadczy.
I niechęć mi się tegodalej walkowac.
Z okazji 8 mcy dla szymka wszystkiego najlepszego dużo pogodnych dni:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 10:33
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[