WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDariah wrote:Aaaa to dlatego stron ubywa a nir przybywa? ??!!
Wlasnie mialam pisać ze chyba moj telefon szwankuje bo liczba stron spada a nie rośnie hehhe
Domyślam sie tylko ze to pewnie wynik ostatnich sytuacji na fb o których pisala Żabka..?
Tak. -
nick nieaktualny
-
Skali
wszystkiego dobrego dla Szymcia. Gratulacje!!
Dziewczyny
dziękuje za wywołanie. Ostatnio wszystkie możliwe sprzęty w domu się popsuły... cholera... złośliwość rzeczy martwych czy co... nie wiem. Czasem jeszcze mój tel się zastanowi i uda mi się cos tam przeczytać, ale o pisaniu mowy nie ma.
Teraz by zapłacić rachunki musiałam pożyczyć kompa... szok normalnie
Ale właśnie czekam na kuriera, który ma mi przywieźć nowiutki telefon. Ech... aż szkoda tego mojego staruszka... był ze mną już 6lat. No nic.
Dlatego wybaczcie, ale nie dam rady was nadrobić by do każdej się odnieść.
Sama właśnie się zastanawiałam dlaczego tych stron zaczęło ubywać i już wiadomo. Szkoda, że tak jest, ale cóż. Każda z nas jest dorosła i sama odpowiada za siebie. Jeśli jest inaczej, to tylko to świadczy o tych osobach. To tyle z mojej strony, nie znam ich, nie jestem z wami od początku to i więcej wypowiadać się nie będę.
Także dziewuszki, jak tylko odpalę ten mój "superaśny telefon" hahahahaha to już do was wracam
-
nick nieaktualnyNatka super czekamy

Myślałam że córcia ci popsuła:-)
Dobra ja uciekam bo się szykujemy do dentysty potem zakupy big zakupy.
Muszę w chemię Sie zaopatrzyć i spożywcze.
Fajnie bo zaoszczedze mam bony świąteczne z pracy jeszcze
U nas pada.
Miłego dnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O! I dzieki temu przyczynimy sie do tego ze inni nie będą sie nudzićkamciaelcia wrote:Wracaj wracaj
trzeba pisać by inni mieli co czytać a później mogli obgadywac
hihi
kamciaelcia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualny
-
My chyba tez pojdziemy na spacer, pogoda słaba ale musze isc do Biedry itd kupic killa rzeczy na wyjazd.
No a potem w końcu nas spakować. ..jeszcze dziś pranie wstawilam - mam nadzieje ze wyschnie do wieczora hehe
To co najpilniejsze na kaloryfer dalam
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie było mnie tu wieki, ale zajrzałam i widzę, że i o mnie mowa, więc może małe sprostowanie.
Pierwotnie fb powstało po to, żeby wymieniać się zdjęciami brzuszków i rozmawiać w wątkach tematycznych. Dziewczyny miały fikcyjne konta, nikt od nikogo nie wymagał pokazywania twarzy, bo ufałyśmy sobie nawzajem. Potem pojawiły się dzieci, intymne tematy poruszane na fb, ale też wątpliwości co do pewnych osób, które wcale nie piszą, a mogą czytać nasze posty, albo piszą i to podejrzanie dość niespójnie. Stąd pomysł, żeby robić porządki. Po akcji z Blair, chciałyśmy wykluczyć, że w naszym gronie jest ktoś nieuczciwy. Dlatego poprosiłyśmy o weryfikację. Ksosia uderzyła w stół, a nożyce się odezwały.
Sara, może powiedz nam i dziewczynom na bbf jak to jest z Tobą? Kategorycznie odmówiłaś weryfikacji, rozpętałaś burzę wokół niej. Czyżbyś miała coś do ukrycia? Na pewno nie wzbudziło to naszego zaufania.
Niestety masz problem , bo gubisz się w zeznaniach. Jesteś prawnikiem, czy studiujesz medycynę i robisz doktorat? Czym zajmuje się Twoja mama? Bo w swoich postach podajesz sprzeczne informacje. Wczoraj umawiałaś się ze mną na kawę we Wrocławiu u taty, a dzisiaj już tata mieszka pod Kłodzkiem? Po drodze zatrzymałaś się u kuzyna w swoim mieście? To daleko zajechałaś. Podobno założyłaś dla nas fb, a wjak się okazało wcześniej już go miałaś i sama o tym wspominałaś. Dużo by gadać.
Ja rozumiem, że w internecie można napisać wszystko, na publicznym forum tym bardziej, ale my na prywatnej grupie na fb chciałybyśmy mieć pewność, że rozmawiamy z kimś, za kogo się dana osoba podaje. A Wy kochane oceńcie to jak chcecie, ale nie róbcie z nas terrorystek.
Pysiaczek89, Behemottka lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[