WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
W nocy mały zjadł do dna mleczko z 7 miarek
teraz tata daje śniadanko
ale ja piję w samotności kawę w sypialni bo mały je narazie chętnie i moje wejście mogłoby go rozproszyć
Testujemy nową kaszkę
tę z dynia z polecenia Ulfenstein
ale malutki kaszki je z czymś i tę ma z dynia hihi
zrobiłam kaszkę ze 150 ml plus mm plus 5 miarek kaszki
zobaczymy
Piotrek trochę dyskutuje
o
i ubrudzil się haha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wciąż śniadanie i kawkę pije:-)
Wcześniej użyłam się przy okazji włosy umylam bo jakieś tłuste mi się wydawały i posprzatalam łazienkę
Zaraz pokój duży ogarnę jak mąż wstanie i on odkurzy a my na spacer pójdziemy.
Muszę iść do roska po naleśniki ryż hihi
I resztę chleb i coś na sernika na zimno jutro szwagier przyjezdzatwiec nici z naszej wycieczki
-
Witamy się wyspane jak nigdy dotad.
Dziewczęta!!! Amelia spala od 00:30 aż do 7:30. Pierwszy raz tyle godzin bez ani jednej pobudki. No szok normalnie
kamciaelcia, żabka04, Dariah, martta, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka nie chce nic mówić i zapeszać więc narazie powiem gratki i dziubaski dla twojej kosmitki

Super!
Ps chyba się nie gniewasz o tą kosmitke?
Tak mi się zapamietalo i tak mi się kojarzysz:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2017, 08:12
Dariah lubi tę wiadomość
-
Żabka
W ogóle się nie gniewam, bo na co? Na prawde? Hihihi toż to kosmitka nie z tej ziemi jest
A co się stało z Agatia? Też się dawno nie odzywała.
Dariah lubi tę wiadomość
-
Natka-matka wariatka :) wrote:Żabka
W ogóle się nie gniewam, bo na co? Na prawde? Hihihi toż to kosmitka nie z tej ziemi jest
A co się stało z Agatia? Też się dawno nie odzywała.
to samo co z niektórymi-skasowała konto, mocno napracowała się z usuwaniem postów, a teraz siedzi, czyta nas i na fb obgaduje
-
nick nieaktualny
-
I jak kaszka z dynia?
U nas dzis pobudka na cyca o 1 i spał do 7. Ze 3 razy miauczal. Wyglądało to tak jakby specjalnie miauczal, zeby włączyć szumisia
U nas piatusie wszystkie ja zjadłam. Nie wiem co dalej próbować. Może zwykły twarożek
Ja babkę ziemniaczana kojarzę z Suwałk. Jeździłam na blues festiwal.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Szkoda,że tyle osób podchodziło. Co im szkodziło być tutaj. Nikt przecież nie zmusza do odpowiadania na posty osób, których nie lubi czy nie akceptuje. Można je po prostu ignorować.
-
Natka-matka wariatka :) wrote:Szkoda,że tyle osób podchodziło. Co im szkodziło być tutaj. Nikt przecież nie zmusza do odpowiadania na posty osób, których nie lubi czy nie akceptuje. Można je po prostu ignorować.
MY TO WIEMY
ALE PRZECIEŻ NAM KRZYWDY ODEJSCIEM NIE ZROBIŁY
-
ulfenstein
bardzo smakowała
i w okresie niejedzenia to i tak zjadł dużo-na oko 2/3 a moze i 3/4 całej porcji plus ten malusi sloiczek dyni
ale on aż wołał o wiecej, jadł jadł i nagle buzia zamknieta
moi dziadkowie mieszkali na Mazurach (w okolicach Olsztyna maja malutka córkę pochowana) wiec niekoniecznie smaki na babki czy kiszki ziemniaczane załapali na nibyBiałorusi...może własnie Mazury
a twaróg dałam, taki sam, bez dodatków z chlebkiem i smakował, zawsze można spróbowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2017, 09:33
-
Kamcia
Masz rację oczywiście. W ogóle to ta sytuacja to mnie ciut śmieszy, ale ja już się nie będę zagłębiać bo nie byłam z wami od początku tylko jestem na doczepkę haha
kamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa uciekam bo muszę ogarnąć chatę i uwaga.....mąż chce jechać do sklepu z wózkami.
Powiedziałam że nie wyjdę z tamtą bez joie hahaha on twierdzi że kupimy tańszy i lepszy ykmmmmm:-)
No cóż mogę jechać.
Co to za kaszka z dynia?jaka firma?
Na prawdę smaczna?
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
żabka
no to nie wracaj bez wózia
może się zmieni polityka firmy i bedzie mozna kupić tylko detki 
a ta kaszka to z hipp glutenowa, z iluś tam zbóż
ja robiłam na mm
dla mnie słodkawa w smaku
ale te dzieciece smaki wszystkie są dla mnie słodkie (czasem i za słodkie) stad ja po małym nie dojadam, mąż lubi deserki czy owoce, ja nie-słoooodkie -
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[