WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Waga fakt nie jest zła spoko spoko wazne ze mamy 50 gram w tydzien i nie ma spadku.
Tylko spodnie mu tak na tylku wisza ze to mnie szokuje!
No to zagladaj Kamcia za dnia u nas noc poki co ale przezorna matka zamowila juz 3 różne cuda na zeby z Gemini
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:zabka
cytuje: "dam sobie reke uciac, widziałem"
no mi od kilku dni nie daje sie dotknac
chociaz maz dawał rade mu smarnac dziasła
dzis nic
zero jedzenia
marudzenie
dostał czopka-ale bałam sie dac jak cholera
nie chce znów pod pacha mierzyć 34,4 ...
czopek to jednak pół dawki paracetamolu...
i zjadł 170 ml-odkurzacz dał rade
spi
Tyle dobrego że zjadł.
Może faktycznie idzie.
To być może ząb za zabkiem pójdzie?
No skoro widział to nie możesz mu zaprzeczyć to się okaże czy miał rację.
Macie czas dla siebie i na kolacje:-)
Ja idę rachunki płacić wypłata przyszła trzeba czyt muszę ją w 5 min puścić
Żeby nie te rachunki czyt rata kredytu to bym żyła lepiej jak paczek w maśle
Mały śpi.
To jest agent ale się uśmiałam z niego przed chwilą.
Leży patrzy na mnie mówię dobranoc robusiu daje dziubasa w poliko potem w czolko a on ręce wyciąga do mnie i się śmieje w głos chciał żebym go calowala!
Jak go calowalam to oczka zamykał i się śmiał no wiecie co? Lizus mi rośnie hihihi
kamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość
-
Hehe Piotruś mistrz!!kamciaelcia wrote:Aaa
i mamy rekord w niejedzeniu. Takiego niejedzenia nigdy nie mieliśmy
ten uśmiech z zacisnietymi ustami. Kurdupelek przesadza. Nic nie chce jeść! !!
Gigant!
kamciaelcia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualny
-
Dariah wrote:Ah no tak...niektórzy księża sa niestety trudni w rozmowach

Ah roczek i chrzciny to super pomysł!!
bedzie podwójna impreza 
ale to ksiadz, który poprowadził pogrzeb Emilki
wiem, ze mógł nas nie rozpoznac
ale wtedy był mehga mega uczynny-jako jedyny się zgodził, deklarując zwolnienie z pracy (ze szkoły) na czas pogrzebu
i młody ksiadz
serio szkodać gadać -
A ja syedze z browarem i oglądam tenisa m usypia Szymka
Ja będę wiedzieć ile waży Szymek w czwartek bo mamy szczepienie
Dziś mnie laska na fitness zabiła patrzę na jej dziecko mówi że ma pół roku no spory grubszy niż Szymek ślę krótszy ś ona do mnie ze malutki acha myślę patrzę poradziła go siedzi myślę ok za chwilę go stawia i stoi na nogach św myślę 6 miesięcy ? Nie wiem moim zdaniem za wcześniej mi pow reh że dziecko stanie ale staw skokowy może nie wytrzymać
Uciekam miłego wieczora

-
AJrin wrote:Waga fakt nie jest zła spoko spoko wazne ze mamy 50 gram w tydzien i nie ma spadku.
Tylko spodnie mu tak na tylku wisza ze to mnie szokuje!
No to zagladaj Kamcia za dnia u nas noc poki co ale przezorna matka zamowila juz 3 różne cuda na zeby z Gemini
zdradzaj szybko
-
jezu dopiero mam chwilę żeby usiąść przed kompem.... kolejny intensywny dzień i jeszcze moja mama przyjechała, żeby jej pita jeszcze rozliczyć i tak ooo, a teraz M pojechał do kolegi składać motor w garażu, na szczęście mały zasnął przed chwilą, ja siedzę i pije pół piwka i idę spać, bo padam na twarz, tyle biegania ostatnie dni że szok...
Żabko kupujemy mieszkanie, bo brakuje nam powoli miejsca i jeden pokój dodatkowo dla młodego chcemy. Kamcia nie wiem nawet ile czasu na decyzje mają, nasz doradca finansowy mówi że powinniśmy zdążyć na poczatek czerwca z aktem notarialny i wtedy remont i przeprowadzka początek lipca pewnie.
M molestuje żeby jechać od jutra na majówkę do domku koło Bydgoszczy, kurcze a ja się wacham, niby normalny dom, kaloryfery i ogrzewanie itd ale pogoda taka kijowa, jak znowu mały się rozchowuje to chyba sie zastrzelę. Z drugiej strony tutaj też ma być słaba pogoda... ehhh sama nie wiem, ale jak sobie też pomyślę o pakowaniu małego i nas i to już mi sie odechciewa wyjazdu... co sądzicie?
co do afery nie będę się wypowiada, chociaż strasznie mi przykro, że tak to wszystko wyszło
-
A a wiem
bratowa z okolic Biegostoku i tam sie jada takie cuda.
Kupilam Camilia, pansoral, dentinox N.
Kazdy polecal co innego zobacze co bedzie pomagac Igusiowi.
A i jeszcze zamowilam nam Karob i mimega smakuje dzis juz 2 ala kakao piłam z nim pycha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 21:05
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Moja mama pyza poznańska. ..ale z drugiej strony dziadek urodził się w pl ale kiedyś to była Białoruś i kiszka to było nasze danie
ewentualnie pójście na łatwiznę i zamiast kiszki babka ziemniaczana
A teściowa z Lubelszczyzny nie zna tego
Ale kiszka kupna pyszna
tatar jeszcze lepszy -
nick nieaktualnyno to po wypłacie prawie.
Córka z boku mnie i cukierki mi pcha do buzi
Dziś mężem na zakupach zrobili sobie zapasy.
kamcia ja nie wiem
co to???
martta super .
Mi też jest przykro ale to nie koniec świata
ja też bym pojechała.
ajrin pansoral co to? pierwsze słysze.....
piwko pijecie?
ja mam wódke i cole i cytryne hihi ale nie mam odwagi jestem sama z dzieciakami. Może jutro zrobie sobie drinka tak przy okazji jak bede rzeczy wystawiac do sprzedaży to sie napije i mąż w domu bedzie.
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[