WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiem Ulf wybacz ale my z innej wagi startowalismy i w ostatnie 21 dni mamy tylko 100 gram
Wiec slabo idzie dzis M usypia z butla mm.
A jak u was po wprowadzeniu mm? Lepiej waga idzie?
Walnelam sie w wadzemamy 8.45Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 19:21
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
Kurde nie potrafie wagi dobrze wpisac a musze dzis pita rozliczyc ojoj slabo to widze.
-
To gratuluję Kamcia ja strasznie nie lubię tego robić, robie online idzie dość gladko ale jednak zawsze te rozliczanie dywidend mnie rozwala na godzine.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 19:28
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Ja od jakis 5 lat robie online ale fakt ja nigdy zwrotu nie mialam. U mnie w firmie jakoś zle naliczaja chyba bo każdy ma doplaty.
-
AJrin, u Was waga zdecydowanie nie jest mizerna. Dla porównania mój Antoś w zeszłym tyg ważył tylko 6880 g więc jest chyba najchudszy ze wszystkich tutejszych maluchów. Teoretycznie na roczek powinien mieć prawie 10 kg a myślę że nawet 9 nie będzie czyli nie potroi wagi urodzeniowej.

-
AJrin wrote:Wiem Ulf wybacz ale my z innej wagi startowalismy i w ostatnie 21 dni mamy tylko 100 gram
Wiec slabo idzie dzis M usypia z butla mm.
A jak u was po wprowadzeniu mm? Lepiej waga idzie?
Walnelam sie w wadzemamy 8.45
Nie. Tak samo
Chociaż teraz jesteśmy na 9-10 centylu. A byliśmy na 8-9
Dzisiaj zjadł najpierw 4 miarki mm plus kaszka z butli. A potem z aż 5 miarek. Wiec mamy rekord
Wkrótce będziemy próbować z 6
Wiec może teraz będzie lepiej szło?
Jakby PIT nie doszedł to by sie skarbówka na bank upomniała
A błędy to chyba najczęściej po wejściu w drugi próg. Wtedy coś tam trzeba inaczej naliczyć i jest niedopłata.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zabka
cytuje: "dam sobie reke uciac, widziałem"
no mi od kilku dni nie daje sie dotknac
chociaz maz dawał rade mu smarnac dziasła
dzis nic
zero jedzenia
marudzenie
dostał czopka-ale bałam sie dac jak cholera
nie chce znów pod pacha mierzyć 34,4 ...
czopek to jednak pół dawki paracetamolu...
i zjadł 170 ml-odkurzacz dał rade
spi -
Ah no tak...niektórzy księża sa niestety trudni w rozmowachkamciaelcia wrote:Dariah
w sumie nie tak
ale w tej kwestii nawet nie będę pisać bo wiara wiarą a ksiądz księdzem. Nowy proboszcz zmienił niby zasady i nie chrzcza w soboty. To raz. Sposób w jaki to oznajmił -dwa. Papierologia -trzy
ogólnie spróbujemy z proboszczem (mamy się nie nastawiać na tak ) a niedaleko mamy piękne sanktuarium malutkie i ponoć przychylne. Rokitno jak ktoś zainteresowany. Jak proboszcz się nie zgodzi to prosimy o zaświadczenie dla innego. Ponoc z tym nie będzie problemu. I chcemy na roczek...
Ah roczek i chrzciny to super pomysł!!
bedzie podwójna impreza
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[
a ona nie wnikała