WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiszka ziemniaczana to taka masa z ziemniaka ze skwarkami i cebulką we flaczku naturalnym. Ewentualnie babka to ta masa zapieczona w blasze. ..
to smaki mojego dzieciństwa
zadając wam pytanie szukam własnych korzeni :)juz wiem ze dolny Śląsk czy Lubelszczyzna nie znają
-
Żabko ja też jak sama z małym to nie, teraz pół tak żeby uspokoić emocje, zaraz idę spać, jak tylko mały porządnie przyśnie, bo nic tak nie wybija ze snu jak człowiek zaczyna zasypiać i nagle płacze i jęki....
no pewnie M mnie w końcu przekona i pojedziemy... pierwsze nocowanie i pakowanie mamy za sobą bo u teściów jakoś na początki marca spaliśmy, chociaż teraz zdecydowanie więcej rzeczy trzeba będzie zabrać, jakby pogoda była to sama przyjemność... ehhh gdzie ta cholerna wiosna???
Ajrin uważaj na camilie, u nas powodowała bóle brzucha.... używamy bobodentu ale to wiadomo jak każdy żel szybko mija działanie, a jak było bardzo zle to jednak przeciwbólowe najbardziej pomagały. -
Żabka
tez miałam opłacić rachunki
ale już weekend o nie ma różnicy dziś czy jutro
A mielonej wieprzowiny nie rusze sama. ..ale tatarem objadam się w Kołobrzegu...czując niedosyt zrobiliśmy w domku. Ale super wołowina musi być. I zmieszany hihi
-
nick nieaktualny
-
Ja mam nadzieje ze zabkowanie bedzie bezbolesne ale zobaczymy zapas mam.
Kurde mowisz bóle brzucha to jak to rozpoznać jak zeby dochodzą szit no nic obym noe musiala testować. -
Czyli to nie wielkopolska
czyli mama, Pyra, smaki poznała od teściow
a teściowie to była Białoruś (dziadek w nacza się urodził -jako nastolatka miała jego dowód osobisty w ręce i zapamiętałam ). Czyli kiszka to wschód
ale ten dalszy niż teściowa
ale mówię wam
czy kiszka czy babka mniam mniam -
Kiszka mniam, mniam, musicie smaka robić na noc człowiekowi?

Arjin u nas były bolesne pierdziochy i podkurczanie nóg i płacze i to ewidentnie po tym, ale znam dzieci którym niby pomogła camilia, trzymam kciuki, żeby nie było potrzebne!
idę spać, dobrej nocy bez pobudek!
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
O a ja słyszałam o Pansoral we Francji a tutaj jak pytałam w aptekach to dziwnie na mnie patrzyli. ..
W Gemini mówisz ze mozna zamówic?
Bo ponoc jest skuteczny!
My mamy Bobodent..no to szału nie ma
A ten Dentinox jest dobry?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[

i chyba to było takie żarcie biedoty. ..