WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabka
Właśnie Tomka nie było, tylko Kuba
tak, był w kartoniku.
Marta
200 + cyc to też nieźle
Kamcia, Zabka
Musze w takim razie sprawdzić w rossku te naleśniki, bo Mela zadnych owoców nie chce jeść. Nic, zero. Może w takim czymś bym jej to przemyciła. -
Tak naprawdę 200 ml mm i cyc to taka norma wieczorem, rzadko się zdarza żeby zjadł mniej, raczej tylko wtedy gdy więcej zje na podwieczorek, ale i tak śpi całą noc. Tylko teraz przez ząbkowanie płacz i krzyk w nocy a mimo to i tak obudził się o 7 na śniadanie więc pora wstawania nie zmieniona.
Dobrej nocy dziewczyny, oby nasze maluchy dały nam pospać.

-
Hej dziewczyny. Troszke Was poczytalam teraz ale od wczoraj mamy gosci (moi rodzice przylecieli) wiec malo siedze na necie, czasem tylko zajrze karmiac lub usypiajac malego.
Zabka wozek super! My po corce mamy Maclarena techno, Olek tez wiec nim bedzie jezdzil
Piszecie o obiadkach, kaszkach itp a moj synek je tylko owoce, nie chce tknac zadnego obiadu! Pomidorami, tak chwalonymi na forum tez plul
Masakra, w dodatku u nas wybor ograniczony jest, w polskich sklepach jest tylko gerber i bobovita...
żabka04, Dariah lubią tę wiadomość
-
U nas była walka dałam paracetamol i uspokoił się i zjadł bo cały dzień jeczy
I już mam obajey czyli memla cały czas język wykrzywia nienaturalnie jak ludzie po udarze nie chce jeść do tego raczkuje na głowie i plecach poprzednim razem też tak robił właśnie sobie przypomniałam zaraz przed szpitalem a w szpitalu wyszedł ząb i zaczął jesc więc jeszcze kilka dni mnie czeka
Dałam mu dziś biszkopta maczabego w herbacie smakował mu ale niezbyt zainteresował jutro kolejna próba
Jutro wyjeżdżamy koło południa drogą krótką Jeszce na zakupy skoczyny bo dziś byliśmy ale nic nie było a m musi sobie kupić buty a mi się marża New balance więc może się zgodzi
Dobrej nocki
Iza zadowolona jesteś z tego maclarena ? Po ile u was są ? Dziś patrzyłam w smyku 1899 ale nie wiem dokładnie jaki model no ale cena mnie zabiła będę szukać używki chyba choć m stwierdził że jeszcze pół roku zanim Szymek się będzie do niego nadawał

-
nick nieaktualnyU nas pobudka jakieś 15min temu.
Z płaczem.
Dałam pić kilka lyków,dałam jeść czyt mm kilka łyków
Zaraz mu zrobić kaszki z tego mm.
Edit kaszki też nie więc ostatnia próba musli:-)
Edition 2: musli też nie:-(
To ja już nie wiem co:-)
Ja już po śniadaniu kawkę dopijam
Głowa mnie boli po tym drinku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 06:32
-
Piotrek i q nocy ładnie zjadł ale i o 5 obudził się z placzem. Ululalam o pospalismy do 6.45 ta godzina trzyma się nas od dawna
za oknem pogoda cudna. Może chociaż dziś zjem kaszaneczke z grila? ?
Kawa się robi a malutki bawi się pilotem od żyrandola
jaki mądry. Pstrykal i spoglądał na sufit co się zapali
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzykuj ekipę na dzialeczke.
Wczoraj mąż do mnie mówił żeby jutro po obiedzie iść do lasu z dziećmi wziąść nosiło i pochodzić.
Ale raczej weźmiemy jak już rower niech córka się wyszaleje a mały pojeździ nowym wózkiem:-)
Po południem późnym przyjedzie szwagierka przynieść zaproszenie na komunie.
Jeszcze muszę jakieś ciuchy kupić i buty,mężowi koszule na krótki rękaw dzieci mają w co się ubrać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[