WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wiem.?
W jakimś stopniu tak bo nie raz była okazja jej powiedzieć co się dzieje ale ja to tlamsilam w sobie nie chciałam jej denerwować.
Ale świadomość i strach że może odejść w każdej chwili i jeszcze ta atmosfera nie zdrowa (a babcia wyczula że coś nie tak) zrobiły swoje.
Obiecałam sobie ze zero już żali ani skutków na temat mojej rodziny.
Nawet żebym została zaproszona na ślub niby brata w co wątpię to nie pójdę i nie będę pajaca z siebie robić.
Koniec.
Ucina /odcinam się tak jak wcześniej to najlepsze dla mnie rozwiązanie.
Za bardzo przeżywam a to bez sensu mam dzieci ja musze funkcjonować pozytywnie a nie się zmusić dolowac itp.
W moim domu ma być radość a nie smutek.
Mam nadzieję że wiecie co mam na myśli.
Moje zdrowie też jest ważne bo tarczyca klika przy nerwach niestety więc muszę wyluzowac.
Źle nie mam więc osobami na które nie mam wpływu ani z ich strony nie ma chęci rozmowy czy zgody tylko jakieś schodki nawet nie umiem tego nazwać to po co sobie głową zaprzatac nimi? -
Witam się i ja

Dziś mamy rehabilitację już się nie mogę doczekać
Szym padł bo wstał o 7 30
Kończę mu gotować zupkę ogarnelam z grubsza m dziś wcześniej skończy i może USA się pojechać po wózek
I nas dziś bez pogody wczoraj było pięknie dziś pada ale od niedzieli ma być ładnie
Też muszę wyrobić małemu dowód bo może na Węgry się wybierzemy na wakacjach
Żabka mnie też ostatnio moi denerwują ale ja mam dobre stosunki tylko oni myślą że Szymek to ich dziecko i wszystko muszą komentować dlatego się cieszę ze nie jadę do domu teraz po ostatnim pobycie tam mam dość ich ciągłych rad szkoda tylko że m chóry ale może mu się poprawi chociaż katar to tydzień czasu
Tylko że od poniedziałku będę sama bo m musi jechać do domu bo ma kontrolę z urzędu skarbowego i postawić ścianki działowe przy okazji także jakbyśmy dziś jechali to musiał by mnie przywieźć z powrotem w niedzielę i jechać z powrotem a tak drogi sobie zaoszczędzi
Ok moje typy wózków to City mini snap i maclaren co sądzicie ?
Natka ułóż amelke wyżej główkę i to sporo lepiej będzie jej oddychać polecam maść majerankowa i natrzyj ja ta maściami moi nasivin jest też dobry isonasin septo czy jakoś tak jak sól fizjologiczna zakrapiasz i ładnie po chwili wszystko schodzi

-
nick nieaktualnySkali już macie rehabilitację?
Coś chyba przeoczyłem.
Super ze tak szybko się udało.
Życzę udanych ćwiczeń żeby się podobało szymkowi i żeby współpracował
A mama była wniebowzięta:-)
U nas priorytet to zakupy chemia przede wszystkim do Niemiec.
Ale też bym chciała pojechać do zoo takiego co autem się jeździ po terenie a zwierzątka same podchodzą.
Albo na błędne skały koło Czech?
Ale to jak robcio będzie starszy.
Teraz zakupy:-)
Współczuję kataru m.
Mam nadzieję że dajesz radę i nie jeczy aż tak mocno.
Mój to umiera hahahahah
Pewnie niech jedzie sam po co ma latać w tą i z powrotem.
Dasz radę jeszcze my jesteśmy jakby ci się nudziło.
A jak będzie pogoda to pójdziesz na dwór do piaskownicy.
Co do wózków się nie wypowiem bo nie znam opini.
Snap to ten zwykły co ja oglądałam?
Bo już zglupialam z tym mini:-(
Tak się znam na nich skali hahahahah
A dziś jechałam carera po piachu koło piaskownicy dał radę
-
Żabka
Masz rację, nie wolno przy tarczycy się denerwować bo wszystko siada od razu. Najlepiej tak jak mówisz odciąć się.
Skali
Dzięki za rady
maść majerankowa, aromactiv, woda morska, sól fizjologiczna, Wit D i C to nasz must have
-
nick nieaktualnyNatka ważne że już jest lepiej z Amelka.
Biedne te dziecko jak jest chore.
Natka ja czuję tarczycy strasznie przy nerwach
Mój ma drzemke zdążyłam obciąć pazurki u rąk.
Niech śpi mnie głowa dalej boli pomimo że wzięłam prochy.
Coś czuję że dopóki nie spadnie deszcze to tak będzie:-(
-
A my nq spacerze dzis piekna pogoda mama zjadla loda dziecko dostalo wafelek
. Terazbspi a ja na ławce siedzę pozniej zachacze o poczte i paczkoma5 bo jakies moje zamowienia przyszly dla mlodego.
Skali jak masz możliwość sprawdzić wózki to zbieraj Szymka i testuj w ktorym mu sie dobrze siedzi a tobie sie prowadzi. Maclaren to parasolka wiec pytanie czy zalezy Ci na czyms co sie sklada w ten sposob czy to nie jest tak istotne. Snap sklada sie na plasko a jeździ sie super do tego jeet dużo miejsca w środku dla dzieciaczka. Baby jogger mini tez sa ok ale moim zdwniem snap jest bardziej terenowy ze wszystkich.
Zabka nie denerwuj się noc to noe zmieni w relacjach a tylko zdrowie Ci psuje.
Natka wow co za waga dogonila Igusia
niejadka.
U nas dalej obiadow nic a nic je musy owocowe kaszke na mm i cyca jak w cycach pustka podaje mm i tez je. No nic oby przeszlo dzis kupilam mu dynie z indykiem kiedyś lubił dynie oby zjadł, choc lubil pomidory a zadnego sloiczka z pomidorami teraz nie chce
Przejdzie wazne ze je kaszke mm i cyca.
-
Młody woli papki, ale męczymy kawałki

Tylko ja raczej nie gotuje. Słoiki rządzą. Jak nie zje słoika to trudno. Jak nie zje mojego to przykro
Dzis zrobiłam placki z manny. Mi bardziej smakowały. Kosiowi mniej. Nie pierwszy raz
Naleśników jeszcze nie próbowałam.
Może w poniedziałek. W weekend będzie łosos, którego Kosio zje z nami
Ale u nas z pewniaków jest kaszka z ciasteczkami z babydream. Ze słoika. Ale to dla mam co nie boja sie cukru
-
Ajrin. Tez robiłam wczoraj próbę dyni z indykiem i wsunął aż miło.
Kojarzycie jakiś słoik dla starszych dzieci z dynia? Dla starszych w sensie z kawałkami. Może tak by było łatwiej
-
nick nieaktualnyWróciłam.
Z przedszkola i z Tesco
W Tesco nie było spodni.
Aż się zdziwiłem.
Za to kupiłam bluzkę a druga też chciałam wziąść bo niby 50% taniej ale to nie prawda więc odpuściłem.
Pytanie za 100 pkt.
Czy mogę wyjść na komunie jako gość w dżinsach czarnych i eleganckiej koszulce?
Do tego baleriny?
Jakby nie było zaoszczędze 150zl na kolejne eleganckie spodnie które założę na jeden raz:-(
Ajrin i ulf może cofnijcie się że sloiczkami do np. 4-5 mca.
Ja tak zrobiłam bo mój nic nie jadł.
I teraz wcina wszystko nawet te dla od 10mca.
Nie przeszkadzają mu nawet kawałki marchewki, ryż,kluseczki itp kawałki porostu.
Kamcia fajnie ze goście przyjadą
Bawcie się dobrze.
Ja narobił zakupów na 350 zł.
I nic nie ma w lodówce
Fakt dużo Robertowi sloiczkow i soczkow wzięłam a to przecież drogie.
Bluzka 70zł.
Martini sobie wzięłam 36zł.
I warzywa wzięłam na sałatkę jarzynowa bo mi się zachciało
-
Spotkaliśmy się z mężem na mieście. Spacerowalismy póki mały spał. Weszliśmy do biedronki a tam się okazuje ze zakupy większe niż na święta
no. A my bez auta. ..zakupy zapakowalismy do wózka z biedronki i z tym wózkiem przywiezlismy je do domu
trochę ludzie się oglądali
kupowałam kiszke ziemniaczana na grila i kobieta pyta czy chcę reklamowkę? ?a ja pokazuję okno i mówię że nie trzeba bo mamy wózek
teraz stoi w piwnicy. Jutro oddamy 
Nie mogłam przestać się śmiaćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2017, 02:01
żabka04, Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No wlasnie u nas nie wiem od 3 dni papki ale nie chcial gardzil nowym smakoem gardzil pomodorowa ale dzos dynia z indykiem papka poszła az miło.
Ulf poszlam dzis specjalnie do roska szukac czegos dynia z kawalkami i dupa nie ma. Mam plan jitro zrobic dynia z kurczakiem i ryżem i moze marchewka zrobie z kawalkami i ciekawe czy zje.
Ulfenstein lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[