WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A my zaraz będziemy jesc owoce w nowym krzesełku

Do Mam które gotują pomidorówkę dzieciom : robicie je ze świeżych pomidorow? czy z puszki? czy jak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 08:21
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Nocka spoko. Jedna pobudka o 1 i koniec o 5:50.
Teraz śpi.
Zasnął koło 10:30 i byłam pewna ze nic z tego, bo wiercą i stukają piętro wyżej.
A ten wciąż śpi
.
Ja przed chwila zrobiłam kawę (w ekspresie Wiec trochę hałasu jest) i zblendowalam składniki n placki.
A on dalej śpi.
O 12 biły dzwony ale tez go nieruszyly. A szumisie już dawno wyłączone.
Na obiad dzis słoiki. Jakaś pomidorowa czy coś. Zobaczymy. Ale będzie tez proba placka do reki. Niech ćwiczy.
Bardzo fajne chłopaki
Edit: i dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 12:17
Dariah, kamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Testujemy znów banany. Wiec banan, jajko i płatki owsiane.
Sama takie jadalam.
Zobaczymy czy, a jeśli tak to jak sobie poradzi
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Ja robilam placki z kaszy manny. Kasze ok pelnej lyzki zalewalam 60ml mm czekalam jakies 20 min dodawalam jajko plus banana a raz karobu. Ale u nas poki co z blw slabo wiec ide na latwizne i podaje codziennie kanapke z maselkiem. Jak zacznie jeść a nie pluć jak mu sie kaealek oderwie to bede znowu robić. Zreszta co niedziela robie dla mnie i dla M placko więc bedzie tez dostawał

U nas pogoda lipna mlody marudzi na maksa i spi juz 2 raz. Generalnie dzis ma 2 godziny aktywnosci poki co i sen moze przez deszcz za oknem.
Ulf a jak ekspres sie sprawuje ciagle mi chodzi po glowie bo ja poki co robie sobie z kawiarki ale to troche roboty i moge to tylko jak mlody spi zrobić. -
U nas piękna pogoda aż nie chce się wierzyć że gdzieś pada

Ja juz pod jednostką. Mały usnal w czasie jazdy co dopiero mogłam na miejscu zobaczyć bo mam go z tyłu i tyłem. ..
A placuszki z manny bardziej przemawiają do mnie bo mają mm
może któregoś dnia mnie natchnie do roboty. Ale Piotrek uwielbia jak ja mu kawałki podaje
-
U nas piekne słońce! Idziemy na spacerek

Kamcia,
Polecam lusterko
nasza tez jedzie z tyłu i zamontowalam lusterko - dzieki temu ja widzie i w sumie ona tez sie interesuje lusterkiem

-
Jutro będę robić wlasnie te z kaszy.
A do tych nożna było mm dodać. Ciasto byłoby rzadsze.
Mi nie smakowały
Kosio zjadł jednego. A potem zabrał mi kolejnego
RadZil sobie dzielnie
kamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość
-
No w sumie u nas jest tak ze gdy jade z nia sama to jest obok wiec ja widze, a gdy jedziemy razem i dalej to ona z tyłu ja z przodukamciaelcia wrote:Dariah
bo w sumie dla mnie fotelik ma być z przodu. ..a z tyłu jeździ z tatą. ..lusterko by mnie rozpraszalo
gdybym dalej jechała to już fotelik przelozylabym. ..
moje siedzenie obok niej odpada bo ona wtedy robi histerie ze chce na kolana, krzyczy i się dusi
a jak jrst sama to spokojnie m, rozgląda się, ma grzechotki itd

-
Ulf,
Brawo dla Kosia! !
Pięknie sobie radzi! A Wy stosujecie blw?
Moja narazie zaakceptowala male kawałeczki w jedzeniu, w sensie papka ale nie przetarta przez sitko i gdzie nie gdzie jakiś mały kawałek. . Czyli szału nie ma hehe
Ale z dobrych rzeczy dzis zjadla 120 g!
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

-
Dziewczyny
Ale dzisiaj naskrobalyscie
Piękne zdjęcia jedzących smyków
super
My dziś byłyśmy się ważyć i waga wskazała 8520gram. Przybrała 22g na dobę wiec super jak na jej brak apetytu
Dariah lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[