WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie! !
Czytam Was czytam ale zeby napisać nie mam czasu
zaczynam pisać i znów cos i wracam do tego po kilku godzinach i to juz bez sensu 
Co u nas?
Nocka ładnie, jedna pobudka ( bo tej co sie budzi jakas godzine po zasnieciu ZAWSZE to już nawet nie liczę )
Pogoda piękna wiec caly dzien na spacerze , poznalyamy dwie babeczki z osiedla co maja corki w wieku Zosi a z jedną to nawet będzie w grupie w żłobku!!
Wieczorem bylam z koleżanką w restauracji na płytach hihi
Zosce idą zęby..cztery na raz...u góry
I to tyle....
Skali,
Jak usg? ??!!!
Swoją drogą dzięki! Przypomnialas mi ze tez musze zapisać Zosię na kontrolne usg mozgu!
Natka,
Jejku Melka to na prawdę Kosmitka! !
i to jaka zdolna !! 
Nocnik?! Wow!!
Kanapeczki??!! Wow!!
Brawa !!
Nasza cieplolubna wiec miała długi rękaw i sporo byłyśmy w cieniu, ale w słońcu faktycznie bulot ciepło !
Marta,
Piekna waga! Antoś podskoczyl ladnie z wagą!
Kamcia,
Piotrusia też chciałam pochwalic za piękną wagę!
No i widze ze tez je jak duży chłopiec! Paroweczki?! Brawo !
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Na usg wszystko dobrze żadnych zmian
szybko poszło
Jutro rano mamy szczepienie a ja mam jakiś katar sienny czy czy co nie wiem wzięłam paracetamol wysmarowalam się wiekiem jakiś akatar i zobaczę ale taka woda obym tylko chora nie była ale m był chóru więc ciekawe
Bałam się o Szymka dziś bo jechaliśmy autem dwa razy o był cały mokry bo słońce tak świeciło i szybko do domu bo u nas niby ciepło ale był wiatr a w cieniu chłodno chociaż ja dziś n miałam sukienkę i gole nogi
Dziś mój tata przyjechał także albo jutro wieczorem albo w pt jedziemy do rodziców właśnie nie wiem jak nie będzie objawów żadnych zobaczę może na wieczór bo będzie chłodniej
Kamcia w swoim łóżku najlepiej Piotruś też się na pewno cieszy ze już u siebie jest
Marta to Antoś wysoki chyba będzie bo długi jest faktycznie Szymek też ma 71 cm
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

-
Skali, super że wizyta Szymka udana.
A Antoś rzeczywiście długi, tylko szczuplaczek, ale ogólnie wagowo nie jest źle bo przez miesiąc przybrał prawie 400 g, wychodzi na to że mm, kaszki i obiadki mu służą
Kamcia, oczka u Antosia sprawdzaliśmy sami dla siebie, nie było żadnych podejrzeń że coś nie tak, po prostu znajoma mojej mamy jest okulistką dziecięcą i kiedyś zaproponowała że możemy z synkiem do niej przyjść na kontrolę więc my chętnie skorzystaliśmy.

-
Skali super za usg

Ignas wczoraj był bez czapki i na krotki rekaw ale w skarpetach
u nas ciepło w sloncu upal ale w cieniu juz chlodniej.
Dzis i jutro ma być jeszcze cieplej.
U nas nocka do bani bo obudzil sie o 22 i nie spał do 12:30 walczylam godzine na rekach by spał i dupa pozwolilam aby sie bawil o raczkowal w salonie po ponad godzinie zaczął byc marudny o trzec oczka to sru na cyca i padł
Wstal o 5:50
-
Witam się i ja. Niestety pobudka o 7...a tak liczyłam na tę 7.30

Było też małe przebudzenie o 6 -prawdopodobnie usłyszał budzik męża który nie mógł znaleźć komórki. Ale Piotruś szybko zasnął. A zjadł po 2 godz 230 ml
Nie ma to jak spanie u siebie. I malutki nie był zgrzany mimo zamkniętych drzwi
Mam górę rzeczy do prania
pogoda idealna. Zobaczymy jak pójdzie spacer -czy nie lepszy będzie wieczorem. ..
sami w domku, ja bez korepetycji wiec nie ma napietego harmonogramu
-
Dzień dobry Ciocie

U nas nocka średnia. .3 pobudki. Teraz dalej śpi woec ja korzystam i jem śniadanie !
Dzisiaj idziemy do mnie do pracy w odwiedziny
i oczywiście tez nie wiem co ubrać bo na dworze ma być ciepło a w biurze oczywiście klima...więc pewnie nałoże jej krótki rękaw i jakas bluzeczke wezme do biura.
Skali,
Super ze na usg wszystko dobrze! !
U nas na pierwszym wykryto malutka torbiel, ale neurolog nie kazala sie tym martwić bo to ma sie niby wchlonac....i tak musi być!
musze ja umówić na kontrolę po chrzcinach

-
Skali
Super, że USG wyszło tak ładnie
Kamcia
Może dzisiejsza noc będzie lepsza
oby! Ja też już włączone pranko
jesteśmy już po śniadaniu i za chwilę mykamy na pierwszy spacerek do parku, bo w cieniu
u nas już teraz niezły upał.
Marta
Przyrost wagi wręcz cudowny
szczupaczek, ale dlugasny
Mela też chudziutką i długą 
Ajrin
Ja często kiedy Mela nie chce zasnąć nawet mimo lulania to idę do salonu i daje jej się wychodzić
oby dzisiejsza noc była lepsza.
Dariah
Faktycznie, zabierz coś Zosi na wierzch jeśli w pracy klima.
Iza, Zabka
A jak tam u was?
Miłego dnia wam życzymy. I do później! -
Pozdrawiamy z drzemki w parku
Amelia była tak zmęczona, że nawet nie zdążyła zdjąć chustki 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2017, 15:41
kamciaelcia, Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
My witamy się po szczepieniu w końcu zaszczepieni. Na zoltaczke.
Przyrost wagi nie powala 100 gram w 2 tygodnie a je sporo mleka może obiadki nie idą ale mleka nadrabia i to z kasza nie wiem dała nam morfo i mocz i żelazo zobaczymy trochę się martwię
Teraz jedziemy do babci jak narazie wszystko ok tylko kupa była luźna wzięłam leki na wszelki wypadek ale mam nadzieję że to jednorazowe
Ale upał my w aucie później się odezwę jak dojedziemy
kamciaelcia lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyPozdrawiamy cioteczki.
Napiszemy i nadrobić wieczorem bo teraz lecimy po córkę, do fryzjera z mężem po koszule i na lody:-)
[urWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2017, 05:34
Dariah, Natka-matka wariatka :), marta258, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
My już po wizycie w biurze
byłyśmy krótko no akurat dzisiaj moja Królewna postanowiła nie zrobić drzemki. ..wiec byla marudna
ale o 18 widzimy sie z ekipa z pracy na wyjściu na piwko wiec nadrobimy 
Jaka piękna Śpiąca Królewna i jacy piękni przystojni Kawalerowie!!
Dodam oczywiście ze wracając zasnela w auxiet i nadal spi..ale musiałam wejac do domu bo już z głodu umieralam
zjemy i idziemy na dwor
jaki upał! !

-
Hej Dziewczyny. Podczytuje Was ale jakos nie mam weny by cos napisac
Oj, zazdroszcze pogody, u nas nie jest najgorzej bo temperatura w okolicach 15 stopni ale niestety pada przelotnie od kilku dni. My dzis zaczelismy dzien o 6.10
Synek postanowil sie obudzic bo chyba kupka go meczyla i nie chcial zasnac zaraz po zmianie pieluchy. No wiec ja juz moglam zapomniec o spaniu bo na 9 do pracy
Dariah zazdroszcze wyjscia na piwko! Pozytywnie oczywiscie :)Ja w sumie nie bylam w pubie ani na zadnych baletach od 3 lat chyba
Najpierw ciaza, potem urodzila sie cora, potem znow ciaza i tak ciagle cos haha 
Wszystkie dzieciaczki super! Moje dzieciaki tez dzis z tata zaliczyly spacer i plac zabaw a od pol godziny mlody spi a siostra bajki oglada zeby nie obudzila brata
Dariah lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, śliczne Wasze dzieciaczki, wszystkie do schrupania

U nas też bardzo ciepło, pogoda dopisuje na spacerach więc trzeba korzystać.
Dzisiaj wieczorem wybieramy się z mężem do teatru na Szalone Nożyczki więc Antoś ma zarezerwowany czas z babcią, pobawią się trochę, synek zje kolację i mam nadzieję szybko pójdzie spać, ogólnie zasypia sam więc nie powinno być problemu.

-
Ja tez sie melduje.
U nas po staremu.
Śpi niezle, je jakoś, jest grzeczny.
Mieliśmy osttanio problemy z odkładaniem w nocy, bo nie chciał spać. Dzis mu dałam swoją koszulke. Wtulił sie w nią, głaskał i usnal. Szok.
Daje mi buziaki. Podnosi rękę na 'papa' Wiec jest postęp.
Podciąga sie wszędzie, Wiec obniżyliśmy w końcu łóżeczko.
Mówi mamamam i Bababab.
Śliczne chlopaki
AJrin, kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[

czynnik męski