WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem co się dzieje z Mela. Nie chce NIC jeść. Nawet swojego pewniaka czyli parowki lub chlebka z wędlina. Obiadu tez nie zjadła nic. Nie śpi dziś, w nocy prawie nic nie spala
co się dzieje dzisiaj nie wiem. Jeszcze akurat dziś okres dostałam. W sumie się cieszę, bo już 48dni cyklu miałam, ale jest tak obfity, że masakra. Wszystko mnie boli jeszcze i Mela poplakujaca.
Przepraszam, że wam tak dziś narzekam, ale nawet nie mam z kim pogadać bo sama w domu jestem
-
nick nieaktualnyNatka współczuję.
Nie ma to jak mieć @ i z boku jeczace wymagające dziecko.
Jeszcze żeby twoja kosmitka pospala to byś odpoczela a ona żywi się energia kosmiczna.
Mnie dziś zęby bolą.
I to pewnie ten jeden co został do roboty.
Termin na wrzesień coś czuję że pójdę gdzieś tutaj szybciej.
Drugi mnie boli martwy bo wysycha go krzywa ósemka.
Jobla idzie dostać.
Mój Robert reż daje popalić nawet kolacja mu marnie idzie. -
Żabka
Współczuję szczerze tego bólu
Ja musiałam usunąć zdrowa siódemkę bo została praktycznie prawie wypchnięta przez ósemkę. Nawet nie ma szparki po siódemce. Wiem jaki to ból był. Uszy mnie bolały, głowa, nawet węzły miałam powiększone bo zwlekałam trochę za długo z tym a to było dosłownie tydzien więc za wczasy leć do stomatologa.
A Mela kolacji nie zjadła. Herbatę wypiła i teraz "wyzywa" psie miski
przed 5min płakała teraz w dobrym humoru?? Nie nadążam.
-
nick nieaktualny
-
Natka
wszystko możliwe że pogoda. Nawet sąsiadka mówiła ze jej dzieci (2 i 6 lat ) od dwóch dni na zmianę dają popalić
U mnie dziś mała niemoc tzn mały wstał trochę wcześniej a ja się średnio czułam. Później się zorientowałam że ja to prawdopodobnie przez to ze leków nie brałam tych na alergię. ..
mały w południe pospał 2h i trochę humoru odzyskał
teraz śpi. .. -
nick nieaktualny
-
Padła. Wypiła 230ml mm i padła. Booooooziuuuu jak ja się cieszę. Dawno tak się nie cieszyłam, że moje dziecko śpi.
Padam dziś na twarz i wiecie co? Zanim padnę całkowicie ubiorę moja szanowna dupę i pójdę sobie po karmi.
Najchętniej to napiłbym się dobrego winka, ale jakoś tak mimo, że już nie karmię trochę się obawiam hehe
głowa pewnie słaba i po jednej lampce już by mną nosiło
-
nick nieaktualnyNatka co ty wydaje ci się.
Ja też się cieszę właśnie usnal.
Latał po całym łóżku kopal mnie, hichral się i plul ahhhhh
Jeszcze córka i będzie ciszaaaaaaaa
Córka mi zrobiła piękny prezent dziś.
Od rana steki jęki córki nerwy popisowy i na końcu płacz.
Dziś wyjątkowo jest nie dobra
Kolejny bunt?
Stawia się strasznie. Pewna siebie ze jej nic się nie stanie? Popisy robi teksty jak do koleżanki?
Ahhhhh
Ja mam winko za szyba.
Ale reds stoi w lodówce i patrzy na mnie.
Jakoś nie mam ochoty.
Kamcia u mnie świeże truskawki i banan na miazge zajada się cała miseczka.
Dziś zjadł tylko porcje z połowy banana.
Dałam viburcol bo na leb idzie dostać. -
nick nieaktualny
-
Żabka
Biedna ty
może za chwilkę się zmęczy i uśmiech? Trzymam kciuki!
U nas banan bleeee i to tak bleeee, że aż jej się unosi. Cały czas się zastanawiam co tu zrobić by przekonać ją do owoców. Ona nawet ich dotknąć nie chce. Generalnie nie lubi dotykać jedzenia
od początku dawał jej na rację do zabawy i od początku tak jakby brzydziła się brać jedzenie do ręki. Ciężki przypadek normalnie 
Edit
Ostatnio je chrupki samodzielnie, ale jeśli zrobi jej się mokra od strony rączki to płacze i wyrzuca chrypkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2017, 21:22
-
Mnie zatkało. ..tak bardzo, bardzo bardzo mąż mnie wkurwil ze stwierdziłam ze na pewno nie jest wart moich łez ale dziś idę spać do Piotrusia!
Mąż wie ze ja nie wybaczam a jednak przeholowal!!
Jedyne co czuje to ........
A zatem dziś mnie zatkało
jutro mu wykrzycze -
nick nieaktualnyŚpi!!!!
Walczylam jeszcze z córką ale już niby? Śpi!
Uwielbiam ta ciszę.
Natka może wyrośnie i potem jak będzie jadła samodzielnie to podrzucić jakiegoś owoca?
Wiesz naleśniki zaproponujesz.
Może w żłobku czy przedszkolu się przelamie?
Mojej koleżanki córka tak miała. Teraz ma 6lat i zaczyna nadrabiać.
Kamcia wiesz ze faceci to........ No!
Jak wiem że czasami palną i nie pomyślą a nas to boli.
Jeśli masz na niego sposób żeby zatrybil o co chodzi i co zrobił to nie odpuszczaj.
Tule kochana nie smutaj sie to tylko facet czyt kosmita z obcej planety czyt palant bez obrazy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[