WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Skali, wszystkiego najlepszego dla Szymonka.
Żabka, Robercik super się bawi w basenie, widać że zadowolony.
Iza, gratuluję pierwszego ząbka.
U nas dzisiaj upalnie ale spacer z koleżanką zaliczony chociaż głównie w cieniu na ławce bo bardzo grzało, nawet teraz jest 29 stopni. Antoś apetyt ma ładny, chyba zaraz przebije się pierwszy ząbek bo już go widać pod dziąsłem więc czekamy. No i muszę pochwalić synka bo czołga się do pufy, podciąga i sam staje na nóżki

-
O boziu beztroski...moje dziecko dziś jest w fazie "mamo śpiewaj"
najlepiej "Zuzia lalka nieduża" lub "kundel bury" kiedy zaczynam co innego lub przestaje zaczyna marudzic i poplakujaca, jak śpiewam to się śmieje
współczuję dziś moim sąsiadom haha 
Edit: i jeszcze "mydło wszystko umyje" na tym to się aż zasmiewa
zapewne tak ja bawi mój talent wokalny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2017, 19:07
żabka04, Dariah lubią tę wiadomość
-
Iza
Gratka!! Pierwszy ząbek! Super
Marta
U nas też upał. Dobrze, że mam ogród i dwa drzewka wiśniowe to odpoczywamy w cieniu
i następne dziecko z ząbkiem
super 
Kamcia
Jak ci Piotruś jednego dnia wystrzeli z umiejętnościami i zębami to dopiero cię zszokuje
on czeka i zbiera siły by wywrzeć na was odpowiednie wrażenie, więc spokojnie
-
Kamcia
To tak jak u nas wieczorami. Ostatnimi czasy Mela śpi jedynie w południe jakieś 30-40min przy czym sen kończy o 12:50 najpóźniej i do wieczora już nie śpi
przy czym od 17potrafi taka histerię urządzać, że głowa mała. Dziś udało się zająć ja śpiewaniem, ale ciężko bywa.
-
nick nieaktualny
-
Co to jest ten viburcol? Na co to się stosuję? Może spróbuję...
Ja na razie daje: chrypkę, talent muzyczny, patataj na nogach, patataj na grzbiecie psa, biorę na barana a od kiedy to i nawet bajkę włączę...chociaż są chwile, że i włosy z głowy bym rwała byle tylko nie marudziła i nie płakała
-
nick nieaktualny
-
Hmmm...a pomaga? Bezpieczne to to jest?
Jakieś skutki uboczne? Jak kupa po tym u was, brzuch? Dopytuje, bo kosmitka mega delikatna pod tym względem 
Szczerze, ja to zielona w tych tematach jestem. O camilli słyszałam w tv, nigdy się nie zagłębiałem w temat.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2017, 21:53
-
Iza gratki tara już będą szły jeden za drugim ząbki

Szyn dziś mega marudby jak mu coś nie pasuje to robi podkowke i chce płakać dziś to chyba płakał więcej razy niż od urodzenia bo to dziecko które nie płacze
Mieliśmy dziś niemiła sytuację byliśmy na spacerze Szym w wózku i mamy palak tak wysoko i Szym do niego dotyka czołem i usiadła tam pszczoła i ja się patrzę a Szym prawie już chce dotknąć czołem oczywiście nie specjalnie bo on coś oglądał na dole i go pociągnęła m do tyłu i uderzył główka o rurkę w wózku ale był krzyk i to jeszcze w cjp2 byliśmy na dziedzińcu a tam jest echo prawdziwy koncert dał ale przeszło na szczęście go nie ugryzla ta franca

-
nick nieaktualnyNatka tak bezpieczne.
Lekarze nawet to wypisują przy zabkowaniu czy alergiach.
Kupy normalne,żadnych boleści.
Skali to ładnie.
U nas była akcja z arbuzem.
Ukroilam tym razem wielkie kawałki,pięknie gryzl a po chwili mąż coś chciał ode mnie straciłam małego z oczu a on zassal kawałeczki w buzi arbuza i się zachlysnal sokiem.
Wrrrr milczalam ale w środku krzyczalam na męża.
Bo....... Ah długi temat ale mógł poczekać. Nie ważne.
Robert się złapał dziś mojej bluzki i biustonosza (ja leżałam on siedział) i się podniósł
Zastanawiam się nad zakupem kojca dalej ale chyba zły pomysł bo on woli podłogę i w końcu będzie się darl.
Tak myślę.
A teraz dobranoc bo ledwo widzę
-
U nas tez dzis dzien marudy, do poludnia jeszcze nie bylo zle ale jak wrocilam z pracy to wszystko bylo na nie...Maz mowil ze chyba sie nie wyspal po poludniu, cos go obudzilo.
Zabko my wczoraj kupilismy lozeczko turystyczne ktore sluzy za kojec-kupilismy uzywane za 10 euro w idealnym stanie
Trafila nam sie okazja i szkoda bylo nie wziasc za takie pieniadze. Nawet potrafi w nim troche posiedziec, przynajmniej mozna szybko cos w domu zrobic czy z cora sie pobawic 
Wspolczuje os, pszczol, bakow, szerszeni...brrr. A pogoda tylko sprzyja ich wyleganiu... -
nick nieaktualnySpalam jak zabita.
Ale koniec mojego blogiego snu skończył się o 5:30:-((
Czuje ze jeszcze bym pospala.
Mały jeść nie chce więc ja zaraz sobie kawki zrobię.
Iza super cena. Ja też szukałam używki w dobrej cenie. Rozgladalam się za łóżeczko turystycznym albo kojcem.
Byle żeby miał z boku wejście.
Ale chyba odpuszczę.
On na podłodze ładnie siedzi i się bawi.
No teraz to się wscieka bo kręci się w kółko i wszędzie by chciał być a nie umie iść.
Nawet mi to do spania nie posłuży bo on ze mną śpi na wczasy jak pojedziemy to też że mną na łóżku.
Kamcia jak tam Piotruś???
Z kad ta temperatura? -
Witajcie

U nas nocka słaba, ale bez tragedii.
Malej przebił sie kolejny ząbek, już trzeci u góry. Jeszcze zostały 3 do przebicia i może będzie na jakiś czas spokój. ...!
Wiecie Kochane ze muszę sie Wam pochwalić ze od 2-3 tygodni jem co raz więcej nabialu i Małej nic nie jest? ! Może wyrosła juz z alergii? ! Ale byłoby super!!
Kamcia,
Jak Piotruś? Jak temperatura?
Żabka,
A Robercik tak marudzi bo ząbki go też męczą czy tak po prostu ma gorsze dni?
My od paru dni na noc dajemy Nurofen i trochę pomaga, może nie jest to szał ale zawsze coś
Skali,
O Matko chyba bym zawału dostała gdyby Zośka miała tak bliskie spotkanie z pszczola, osa lub innym tego typu. Ja uczulona jestem na te swinstwa
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[