WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
On z siadu potrafi nie raz zejść na pozycję czworacza by złapać zabawkę. ..i wraca do siadu. ..a tak niewiele potrzebuje na czworaka

Tak robi by złapać najdalsza zabawkę ale zaraz wraca do siadu i więcej nie kombinujeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2017, 15:20
-
U nas też pada i grzmi. Mela ma taki humor jak pogoda za oknem

Dziś zjadła miseczke kremu że szparagów
smakował 
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/654692002918.jpg -
U nas już po deszczu. Chodniki są już suche, wiec niby ogród podlany, ale była taka susza, że pewnie wszystkimi tak już wyparowało.
Amelia ani myśli spać
co się stało z tym dzieckiem? Jeszcze niedawno miała dwie drzemki po 30-40min i mogłam w trakcie drugiej chociaż obiad zacząć robić lub odgrzać i zjeść a teraz? Jedna i to w południe i do wieczora nic 
A z nią to się obiadu zrobić ani zjeść nie da rady bo to albo mama na ręce mnie weź, siedź tu ze mną i mi śpiewaj lub opowiadaj albo mama daj ręce ja chcę chodzić. Mój D kolejny tydzień na popołudniówkach a ja jem rano śniadanie i pije herbatę i kolejny posiłek mam wieczorem jak młoda idzie spać.
Ani to zdrowe ani nie schudnie od takiego trybu. Ech....
W piątek idziemy na wesele i już się stresuje. Mela zostaje z siostrą D, z którą lubi spędzać czas, ale ja już się stresuje. Co to będzie, jak ja bez niej tyle godzin, czy będzie płakać... Matka wariatka normalnie
-
Nie chce zapędzać...ale Amelka polubiła słoiczek z owockiem
narażone tylko ten jej smakuje i potrafi zjeść pół słoiczka
gruszki, pomarańcze i mandarynki z twarożkiem
-
nick nieaktualny
-
Gruszki, pomarańcze i mandarynki z twarożkiem. Bodajże bobovita.
Mmmmmm....jaki pyszny ogórek
Aż zazdroszczę. Amelka pewnie by nawet go do ręki nie zabrała. Wszystko co mokre ja obrzydza: trawa, liść, chlebek z wędlina, parówka, mokra od jej śliny chrupka, nawet mokra od śliny zabawka
liczę, że jej przejdzie i zacznie sama rączkami jeść lub bawić się jedzeniem.
Dziś Mela podczas chodzenia za ręce po domu puściła się i sama stała jakieś POL MINUTY!!! Potem tak się przestraszyła tym, że sama stoi, że pacnela na pupę
ale miała zdziwienie na twarzy, że matka nie trzyma haha
-
nick nieaktualnyNatka gratki dla księżniczki

Wierzę że miała zdziwiona minę hahaha
A weź obieg i ukroj gruby plaster czy kawałek żeby jej było wygodnie włóż do miseczki i odejdz zostaw i obserwuj.
Mój Robert tego ogórka wyssal także reszta do kosza.
Nie mamy świnek hahaha -
A małemu temp znów podrosla do 37.8 ale poszliśmy po korepetycjach na krótki spacer. Kupiłam nurofen w czopkach bo juz mnie wkurza podawanie syropów którymi dosłownie fontannę robi. Podałam czopek (było ok 38 ) Wykapani. Ale mały w ogóle nic a nic nie chce jeść (od tej paroweczki po 12 ) ciekawe co to? Bo innych objawów brak
Kupiłam mu w biedronce dżem z dyni. Był też z pomidorów. Ale ma cuuukier! ! Więc wiadomo ze dla wybrańców
Czekamy na pizze wiec mały nie ma wyjścia i musi iść szybko spać -
Kamcia
Ale mi smaka narobiłaś....ale b sobie coś z fazy fooda zjadła.....oooooj....takiego kebsa bym zaadoptowała
Kosmitka jeszcze wariuje
normalnie wymiekam haha
Żabka
Próbowałam już tak
bierze miseczke, wyrzuca z niej na podłogę, próbuje złapać jedzenie ale mokre więc puszcza, ręce w górę, mina obrzydzenia i bawi się miseczka. Próbuje ciągle, w końcu musi jej się odmienić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2017, 19:48
-
nick nieaktualnyNatka hhahaha uśmiałam się z twojej kosmotki.
Wybredne:-)
Kamcia
Ja też podałam paracetamol bo jakiegoś pierdolca zaraz dostanę.
Idę do łazienki i nie wracam
Zajrzałam w Dziuba jest biała kreska widoczna przez dziaslo pod światło i gula w tym miejscu. Nie czuję zęba pod palcem
Edition dalej nic nie je:-(
Nawet naleśniki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2017, 20:16
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[