WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamcia jakąś znajdziemy.
Nic nie dzieje się bez przyczyny:-)
Gadałem z mężem przed chwilą bo już jedzie do pracy poinformować go ze ubezpieczenia wypłaci za OC zamknięta polisę.
Bo wczoraj z nimi walczyłem.
Wysłałam papiery do nich komplet tak jak procedury ich mówią a oni nas olali więc wczoraj wyjasnialam dziś kasę przelali.
Jak po składki dla nich to już natychmiast dawać kasę ale jak oni mają zwrócić to aż MC trzeba czekać i jeszcze interweniować
Co do działki rolnej zrezygnujemy.
Jednak to koszty a jeszcze trzeba garaż wybudować.
Samo używanie się z urzędami nie chce mi się a gdzie ogrodzenie itd.
Za duże koszty
My potrzebujemy działkę z garażem choćby jakimś budynkiem na tą chwilę żeby mąż lewe pieniądze mógł zarabiać.
No nic teraz muszę oddzwonić endokrynolog póki mały śpi
Edot jutro przeglądam na dzwonienie do endokrynolog bo u jednego rejestr w czwartek więc przy okazji do dwóch zadzwonię.
Czuje ze @ nadchodzi już mnie brzuch pobolewa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2017, 10:43
-
nick nieaktualny
-
Witamy sie i my
Prosimy o kciuki bo mamy neurologa na którego był pół roku czekamy
Szymek padł ja się ogarniam i na 14 jedziemy
Pada deszcz Czarno oby tylko burzy nie było bo jadę tramwajem bo to w samym centrum
A mamy mały sukces Szymek podciągać się do kleku w łóżeczku jeszcze nie staje ale i tak jestem dumna
Wczoraj dałam mu miskę i zaczął na nią wchodzić a dziś już taki postęp
kamciaelcia, żabka04, Natka-matka wariatka :), Dariah, marta258 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Eh u mnie wypłata będzie jutro i tez większość jutro zostanie wydana

Natka,
U nas dzisiaj tez szparagi!
nawet nawet ale nie byla glodna wiec calej porcji nie zjadla, doje potem 
A w poniedziałek moja Mama przywiozla jej zupke szparagowa to az jej sie uszy trzesly
O! I dalam jej dzis arbuza, zblendowanego oczywiście, ale nie zadmakowal jej, jak na moje oko to za słodkie dla niej, nie lubi słodkiego. Nawet Nurofen truskawkowy jest za słodki dla niej i sie krzywi.09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Wszystko dobrze dziewczyny a to że nie bierze jedzenia do buzi to taki jego urok lub Jeszcze jego pora nie nastała . Jedynie co to oko jej się nie podobało bo prawe ucieka i mówi zęby sprawdzi czy nie ma innej wady niby dno oka miał badane ale pójdę z nim prywtnie to mu sprawdza
A teraz jedzueny do rodziców i na budowę wydać trochę kasy
także znowu będę rzadziej wybaczcie ale postaram się pisać
M będzie kończył ścianki działowe teraz jego tata stawia jutro zamawiany okna będzie brat m mierzył ciekawe ile trzeba będzie czekać
Dariah lubi tę wiadomość

-
Skali
pewnie ze warto sprawdzić okuliste bo to nie problem a odp będzie. My też badalismy oczka ale na nfz. Okulistka mówiła że gdyby cokolwiek nas niepokoilo to mamy od razu przychodzić na to samo skierowanie. No ale u nas krótkie kolejki
i gratuluję udanej wizyty neurologicznej
"Odpoczywaj " sobie na budowie
tak bardzo owocnie
znajdziesz czas i chęci to napiszesz
-
Dariah
Super wynik. Ja też dziś byłam na TSH i mam 0,487 przy dawce euthyroxu 112 ale konsultowalam to z moim profilu i tak musi zostać bo przy dawce niżej czyli 100 mam TSH 2,87. -
Natka,
Ja biote Letrox 75
gdybym nie brala to tez byłby wyzszy wynik. Ale ten 1,12 jest ok
za rok jak będziemy sie starac pewnie podniesie mi dawke do 100 żeby tsh spadlo ponizej 1 
Wszystkiego najlepszego dla dzieciaczkow!! No i dla nas tez hehe
Natka-matka wariatka :), żabka04 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[