WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Amelia też dziś rekordy pobiła, bo w południe zamiast swojej standardowej 40min drzemki to spala 1,5h!!! No...akurat ja byłam na zakupach a mąż sobie siedział i oglądał tv więc ten tego, odpoczęłam normalnie

My dziś mamy na obiadek spaghetti. Ciekawe czy Mela zje
-
nick nieaktualnyBo ja lubię konkretne prezenty kupować.
Ode mnie co chwila coś dostają mąż nawet krzyczy.
A ja czuję że nie kupiłam prezentu i do dumy.
Ale idę jeszcze do sklepu z butkami dla dzieci zobaczyć czy dla córki coś mają i popatrzę dla małego
Hahahha
Moj wstał idę go ogarniać i lecimy po córkę potem jadę do ciotki i wujka na kawe wrócę wieczorem.
Więc do potem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamcia
Lody i pizza....ależ nie ma sprawy
jak wciągnie miseczke spaghetti haha 
Co do wyjazdu to trzymam kciuki by wyjazd niewypalil
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2017, 15:18
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Piotrek wylal soczek, zygnal zupka i się wytarzal w bajorku
ależ się cieszył że jego nózki mają taki poślizg
zaliczylismy ekspresowa kąpiel -w misce haha. Może głupio to zabrzmi ale u nas nigdy nie było wpadek i wypadków a więc i nagłych kąpieli
a miska okazała się świetnym rozwiązaniem dla Piotrka który od 2 tyg juz nie siedzi w wannie
-
nick nieaktualnyWróciłam jakieś 20min temu.
Zdążyłam na szybko kanapkę zjeść i boli mnie żołądek.
Zwialam tak szybko bo mały się darl aż krzyczał na mnie.
Nawet wujek go uspil w wózku pojedzil i ululal a jak tylko wstał to była jazda:-(
Nawet w domu mu nie pasuje:-(
Był marudny owszem ale to co odwalil to już........
Wialam do domu bardzo szybko.
Teraz leży w łóżku bo może spać chce?
Raczej na brzuchu popluc.
Jeść nie pić nie to ja już nie wiem co.
Dałam nurofen może go boli?
Odkąd podałam ten nurofen to nie płacze,marudzi itd jest znosny o tak to nazwę
Padam na pysk -
nick nieaktualnyChyba zapeszylam.
Dalej jest jazda spać nie chce
Boże co mu jest????
Kamcia trzymam kciuki żeby wyjazd niewypałem był
Natka gardzi? Nie wie co dobre.
Miałam robić ciasto ale odpuszczam nie będę halasowac może rano zdążę zanim mąż wyjdzie do pracy bo jeszcze chcemy na zakupy pojechać wypadałoby
-
Korepetycje wyjątkowo wyszły u mnie w mieszkaniu, podczas mąż nakarmil małego jajecznica i wyszedł na spacer. Ja później do nich dolaczylam. Piotrek jednak zaliczył drzemkę (nie wiedziałam jak z tym będzie skoro wstał o 14). A drzemka później niż zwykle więc od razu założyliśmy że później pójdzie spać. ..q sumie przesunięcie o 30 min. ..kupiliśmy małemu basenik ale ze brak nam zdecydowania to wzięliśmy dwa, mały ma zatem 3
jeden plyciutki z myślą o balkonie (jak się zmieści ) I nie ma dmuchanego dna jak ten co posiadamy. A drugi taki z bajerkiem i będzie idealny na działkę
tylko pogoda potrzebna bo prognozy dla nas mniej ciekawe. Choć nie ukrywam że dziś pogoda super super. I Piotrek dziś ideał
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[