WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My wstaliśmy dziś o 8!!! Woooow!!!

Paznokcie pomalowane, fryzjer na 11:00, z resztą ciała też w miarę doszłam do ładu dziś rano. No....zbędnych 15kg nie uda się odczepić i zostawić w domu ale jest spoko
szczupła już byłam haha 
Jeszcze tylko myślę nad fryzura....zawsze miałam plecionkę, francuzy i takie tam, dziś zastanawiam się nad inna, bardziej romantyczna....tylko czy to mi wytrzyma?
Pierwszy raz spędzę tyle godzin poza domem bez Amelki i to przeraża mnie najbardziej. -
Ajrin
Piękny basenik i jaki duży
nawet mama się pokapie 
Dariah
Pisz później jak tam było na warsztatach
sama jestem ciekawa
Kamcia
A jak tam wasza nocka??
Żabka
Pobudka w postaci @ to nic miłego, ale wiesz....lepiej ja mieć niż tak jak ja czekać i czekać
Robertowi pewnie strasznie przeszkadza w śnie to, że bolą dziaselka
biedaczek
Wyjdzie mu ząb i będzie może chwilka spokoju i się wyśpisz. A jeśli możesz dziś przekazać dzieciaczki mężowi chociaż na chwilę to się nie krępuj
-
Witamy się i mu z rana
Mam nadzieję że dzień dziecka udany my byliśmy z siostra m i jej dziećmi na placu zabaw i w mc Donald bo to chłopaki po 7 lat też muszę kupić basenik bo bardzo ciepło zapowiadają chociaż u nas wczoraj okropnie wiało
Dostałam trzeci okres bez bólu oby tak dalej
M kończy ścianki działowe i czekamy na pin do karty bo nie ma jak kasy ruszyć hehe tzn można iść do banku albo przelew ale chcemy oddzielnie te pieniądze traktować
Okna zamówione teraz czekamy elektryk zamówiony także jak ścianki skończą to wchodzi coś się rusza
Muszę tego okuliste tu załatwić może dziś się uda

-
nick nieaktualnyNatka tak cieszę się że nie czekam jest wg zegarka.
A mąż właśnie dużymi krokami wychodzi już do pracy wróci o 19:-(
Trzeba sobie radę dać i tyle.
Ja mam doła okresowego jak każda.
Byłam na zakupach w Tesco.
Ten sklep clschodzi na psy nawet ogórka nie było ani kalafiora
Kupiłam namiot na plażę co by królewicz mógł spać a matka się opalać.
Oczywiście oby pogoda była.
Pojechałam głównie po płyn do płukania i go nie kupiłam bo zapomniałam!!!!
Na obiad też nic nie kupiłam weny mi brak.
Potem pojechałam do warzywniaka kupiłam dwa kalafiory z jednego zrobię sałatkę a drugiego z bułka na maselku i jajko sadzone?
Może być wolę sałatkę hihi
-
Chyba musimy przynieść basen z działki do domu bo ten raczej nie zmieści się na balkonie

A przy pompowaniu Piotrek miał nerwa ze jego pompkę używam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2017, 16:59
Skali89, żabka04, Dariah, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Zabko
uwielbiam taki zestaw - jajo kalafior i młode ziemniaczki ale my jesteśmy tak zielskozerni ze kalafior na dwoje to już nasz ulubiony posiłek
no i my też jemy sałatkę z kalafiora -kalafior +duuuzo koperku i własny sos czosnkowy
O jacie jaka pychotka -
Ojacie Kamcia ale mi smaka na salatke zrobilas jutro ja robię
surowy kalafior czy lekko go gotujesz?
-
U nas basen wlasnie ma wielkosc ze wjedzie mama albo tata
bo Ogus sam za długo nie usiedzi zaraz próbuje wychodzić z basenu choć wode uwielbia lepsze jest zwiedzanie świata.
-
Powiesilam właśnie moje "ulubione " pranie
policzyłam : 29 par skarpetek a że zawsze wieszam je parami to trochę mi zajęło
w tym czasie mój synuś kochany sam usnal
mimo pobudki o 8 drzemka niemal punktualnie (nie to co wczoraj )
A basen się zmieścił w progu balkonu. Tak idealnie na styk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2017, 11:04
-
Szymonek też ma drzemkę i śpi w wózku na tarasie myślę co później robić
Niby ciepło ale wiatr pojechała bym nad jezioro na plac zabaw bo nie kojarzę w moim mieście placu zęby była huśtawka dla dzieci ale tak nie ma cienia
Ja nie za bardzo lubię remonty o urządzanie bo jakoś nie mam chyba umysłu ze nie umiem sobie wyobrazić a do tego mój m to jest taki typ ze on musi i tak swoje zrobić a nie jak chłopy ze zostawi wolną rękę i wiecie jak to jest szewc w dziurawych butach chodzi i tak to jest z wykończeniem
Teraz na przykład miała być sypialnia i łazienka z garderobą co od dachu spuerdolili okna za blisko siebie dali i nie da się wydzielić dwóch równych pomieszczeń i oczywiście m już kombinuje że może bez łazienki a może w ogóle taka duża sypialnia bp robi ścianki sam to tylko szuka zęby jak najmniej i już mnie nerwa łapie ale już mu powiedziałam że ja chcę łazienkę i tyle i garderobę też np po to taki projekt brałam

-
nick nieaktualnyMój śpi.
Budzi się co chwila.
Zdążyłam zjeść te jajko z kalafiorem.
Ale pyszne
Sałatkę też zrobiłam i mega dużo sosu czosnkowego.
Ale będę jeść na kolacje.
Była pani u mnie sprzedałem strój kapielowy po córce użyty dwa razy przez 3h?
I czekam na kuriera jedzie do mnie lampa z wiatrakiem.
Mąż już zacieszal jak przeczytał email.
Mały wstanie może coś zje i pójdziemy po córkę a potem po prezent dla koleżanki na urodziny:-)
Może jakieś lody?
Kupiłam gazetę rano bo spodobał mi się domek czyt projekt.
Kurcze czytam i przeglądam ja pitole przecież to...... Do zabrania się
Kamcia piękny Piotr
Nie mogę z jego uśmiechu. Słodziak
Skali nie daj się.
Ajrin ja też ala dente robię kalafior.
W lodówce mi daje czosnkiem a mało go nie dałam:-)
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
My już po warsztatach

było ok ale żeby jakas rewelacja.. Zoska podeszla do tego kulinarnie i jadla kaszke... mysle ze za mala jest jeszcze
no i mnie jakos nie przekonuje ten ogolny syf...
hehe
raz kiedyś można pojsc ale nie dla mnie żeby co tydzień się na to pisaćWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 07:56
żabka04, kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[