WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje dziecko jeszcze? spi
Już nie śpi
On chyba słyszy jak piszę do was o spaniu. Dziś pobudka o 8.30
no tak -z okazji dnia matki to wstał po 6 a sobie z okazji dnia dziecka zrobił prezent hihi
dziwnie wstać o 8.30Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2017, 08:34
Dariah, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Hejka witam sie i ja. Czytałam nw bierzaco ale ciagle coś i nie zdążyłam napisać.
Weekend byl zabiegany w sobote komunia w niedziele M mi zrobil niespodziankowa impreze urodzinowa. W poniedzialek urodziny moje poszlismy na lody zakupy. We wtorek dorwalam auto bo M pojechal rowerem donpracy wiec pojechałam na zakupy i do kolezanki a wczoraj na szybko z rana oediatra.
Ignas najprawdopodobniej od kolego w piaskownicy w sobote zalapal zapalenie spojówek. Od 3 nocy mam hardcore budzenia sie co godzine. A w dzien strasznie sie męczy trze oczy i soe denerwuje bo boli. Mamy krople z antybiotykiem.
Kamcia dobrze rozumiem, ze chcesz zeby aby schudl? U nas tez zebow brak.
Skali super za transze i wizyte u neurologa z oczkiem warto sprawdzić. Teraz fajna czesc urzadzania Ciebie czeka
Natka jak kosmitka bo widze ze chyba noce troche ma lepsze.
-
Ajrin
Zapalenie spojówek?? O matulu:( biedny Ignas
trzymam kciuki by szybciutko przeszło.
Dziś w nocy tylko 3pobudki, więc jestem wyspana
Noce raz lepiej, raz gorzej, ale ja to już się przyzwyczaiłam. -
nick nieaktualnyWitamy się.
Kolejny dzień zabiegany przed nami.
Właśnie wróciliśmy z pierwszej wyprawy tym razem mąż nam pomagał i nawet do sklepu zjechał po słuchawkę do prysznica bo się ulamal kawałek plastiku i bokiem woda leciała.
No więc byliśmy u jednej pani bo likwidowala sklep dziecięcy.
Wystawiła dwa opakowania lego za 17zl!!!
Wiec matka wariatka dla córeczki zamówiła.
Kupiłam osłonki na szybę do auta za 5zł dla synka i autka z pianki takie do gryzienia po 2zł. Wszystko nowe i 70% taniej
Najważniejsze że dzieci zadowolone
I po południu lecimy do Roberta chrzesnego na kawę
Nocki ładnie śpi ale ciężko mu się zasypia nie wiem czemu jak wszystko jest ok.
Wszystkiego najlepszego dla naszych babelkow

Mamusie proszę usalowac dziecko od cioci żabki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2017, 10:10
-
Kamcia a to z chęcią jak by pomagało zrzucić kilogramy
Ja mamnokres i zjadlam juz pasek czekolady 
Ucalowania dla wszystkich bobaskow mój odsypia nocke.
U was tez pogoda sie popsula? U mas zimnica ponozej 20 stopni. -
nick nieaktualnyU nas słońce ale wieje i chłodno

Nie mam kolejny dzień obiadu:-(
Chyba zaliczenia dziś kebsa bo jakieś zachcianki mam na sosy czosnkowe
Ajrin pasek tylko?
Ja to cała tabliczkę w 5min zjadam.
Dziś nie patrzę w stronę szafki nawet bo wszystko chyba bym zjadła co tam jest.
A dziś mnie też zaleje ale wieczorem:-(
-
Też pomyślałam że TYLKO PASEK?

u nas pizza była dwa dni z rzędu
a ja po okresie hihi
Mamy jakaś wysypke. Mała, wygląda jak potowki ale wiem że to nie potowki. Drobne pojedyncze krostki na bokach brzuszka, bardzo pojedynczo ma plecach, troszkę za uszami a na czole (i to pierw zwróciło moja uwagę ) wygląda to plamisto bladoczerwono. ..nic nowego nie jadł, nic nowego z chemii jakiejkolwiek nie używam wiec nie mam pojęcia co to? Jedynie na myśl przychodzi do głowy ta mała temperatura. ..ale od przedwczoraj wieczorem nic się nie działo, trzydniowka była, mały ma dziś (jeszcze? ) super super humor. Noc super, Odpuscilismy poranny spacer i udało się wspólnie posprzątać generalnie sypialnie i przedpokój (zostały tylko podłogi )
Macie jakieś pomysły z tą wysypka? Nie ma nawet czego fotografować. Póki co obserwuje. .. -
nick nieaktualnyPizza hmmm i tonę sosu czosnkowego:-) i gratis cola.
Kamcia hmmmmmmm
Moje też ma kropki za uszami,z boku szyi ale to połówki dziwne bo takie kropki jak kropki ale rozlane?
Może to taki rodzaj potowek?
hahahah
No nic mi innego nie przychodzi.
Może jakiegoś wirusa miał ale nieee.
Ja bym stawiała od potu.
Mój Roberto śpi.
-
Żabka
Dobrze to opisalas : drobniutkie jak potowki ale rozlane bladoczerwono
Straż pożarna pod moim blokiem a dokładnie przyjechali do banku 50m ode mnie
I od potu mąż zasugerował ze mały przy temp i przy upale jednak swoje wypocil. ...no nic -obserwujemyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2017, 12:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:My nie gotujemy gdy nie mamy pomysłu
ale nie mamy dziecka w wieku przedszkolnym 
Ja to jestem kamciu szczęśliwa jak córka jest w przedszkolu bo wiem że zje różne posiłki i przede wszystkim coś zje.
A w domu wymyśli co by zjadła i zje troszkę albo wcale zależy od niej.
A tam je i mam spokój nie uzeram się -
Z mojej Amelki dzisiaj mały szkodnik. Bawiąc się tzn przesuwając i waląc przesuwnymi drzwiami zacięła je i nie chcą się zamknac, wylała cała miskę wody dla psa i cały dzień próbuje wetknąć palce do klatki naszej koszatniczki. Na dzień dziecka dostała basenik ale to się rozłoży na ogrodzie jak tylko się ociepli bardziej i sorter. Na razie kula go po całym mieszkaniu ale może ją nauczę co i jak
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[