WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ajrin,
Ale super Cie widzieć
Cudnie tam macie u teściów! ! Raj na ziemi!
Kamcia,
Jak będziesz pisać Zabce przepis to możesz mi tez skopiować
w jakos weekend może zaskocze mojego D
choc ostatnio w weekendy robie soboe wakacje i nie gotuje...ale kaczke to bym zjadla...oj tak!
Natka,
Spokojnie spokojnie
dziecko to nie robot. Melka szaleje jeśli chodzi o rozwój motoryczny, zeby będą później
ja stawiam ze jak zacznie ladnie chodzić to wyjda jej zabki
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualnyJa się żegnam.
Bo ciężka widzę noc przede mną.
A pospać choć trochę trzeba bo chcemy pojechać na te zakupy.
Już mówiłam do męża że gdzieś blisko bo z Robertem to nie wiadomo co i jak.
Bardziej mi go szkoda bo się męczy,będzie marudzić czy płakał a mnie szlak trafi bo się zaraz denerwuje.
Więc jedziemy do goorlitz.
Godz i 30 min jazdy także damy radę wezmę wózek co by pospal jak by chciał.
Wrócę to się odezwę.
Dobrej nocki dziewczyny
Ps kamcia bardzo dziękuję za przepis.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2017, 22:23
-
Mu tak na szybko było cudownie griliwakisjy potem jeszcze w domu np mięsa było dużo a grila taki jednorazowy nie chciał się palić
Szynek się wyszalal dziś do 22 i padł tak późno mm nie chciał ale zjadł dziś moja zupkę z jajeczkuem i deserek ale byłam dumna bo tak fajnie jadł
Dopiero się polozykusny i idę spać jutro nadrobienia
Tylko dla Piotrusia gratki za raczkowanue widzisz matka racji nie miałaś :)pitrek Zych i teraz będziesz za nim ganiac bo miałaś za wygodnie
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia lubią tę wiadomość

-
Dzień dobry Ciocie

U nas nocka dobra 2 pobudki, albo 1,5
bo drugi raz sie obudziła sYbko pp tym jak ją odlozylam. I potem dluuuugo wisiala na cycku, puszxzala go, odwracala sie na bok, wracala itd....generalnie nie mogla zasnac i sie rzucala. Więc pp dluzszym czasie wzięłam ją i przełożyłam do łóżeczka i co...myk na boczek i od razu zasnela!! 
Dzisiaj idziemy w odwiedziny do mojej pracy
Zabka,
Jak nocka?
i jak nogi? Nadal leci krew?
Skali,
Super ze dzień udany! U nas wczoraj taka pogoda ze nic tylko grillowac!!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Skali super że ladnie je
U nas jedzenie kiepsko idzie ale cos tam zje duzo mleka w sensie cucem nie gardzi ale mm wczoraj na noc też dalam.
Kamcia ja tam myślę że Piotrek nie pokazuje co potrafi może stosuje zasade zrobie jak matka nie bedzie patrzeć
Brawa że tym razem zobaczylas.
Dariah u nas tez czasem Igi chcial pobyc sam czesto jak nie moze usnac ja go lulalam ten się przeżył na rekach odkladam do lozeczka a ten myk i śpi
artsta
U nas noc z 8 ppbbidkami do 1 godziny budzil sie non stop poznien wstal kolo 3 i finalnie obudził sie o 5.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
coś tam mu wyszło na czworaka, ale z tego co pamietam to obaj reh Emilki mówili , ze raczkowanie jest wtedy, gdy dziecko przemieszcza się odpowiednio ale tez w szybkim tempie...
on jest leń i duzo od początku nie chce pokazywać, wrecz nie ma potrzeby kombinować
nocka dobra
ogólbie jakies popłakiwanie przez sen o 1 a o 4 butla
pobudka 7:15 -
Zabko
Jak nocka? Nam nadzieję, że nie było źle? Udanego wypadu życzę
Skali
Super że grill się udał
no i jak ładnie jadł, brawo 
Ajrin
A jak u was zdrówko?
U nas noc koszmarek. Pierdolisz pobudek. Nad ranem już nie wytrzymałam i wyszturchalam D by też trochę powstawał do córki. Ostatecznie poddał się przed 7 i zabrał ją do salonu. Już widzę jak wstanę i będzie sapać jaki to on zmęczony jest, niewyspany. Pewnie jak wstanę to on zrobi myk do łóżka i zamiast iść na spacer z małą to będzie spał. Ech....obym się myliła. -
Witamy się i my dziś u nas deszcz
Szynek jedna pobodka około 4 i teraz śpi choć babcia nas obudziła o 8 30 ale wczoraj był taki padniety a nie chciał spać
Ja też korzystam i nie leżę sobie i myślę co by tu dziś robić już wiem sterta prasowania czeka jak miło
Obiad mam zupa jest także zapowiada się miło
Muszę zamówić prezent na dzień ojca dla m chce koszulki i muszę to dziś zrobić bo potem nie przyjdą
O słońce widzę a dopiero padało może jakiś spacer się uda nic wstaje na kawkę

-
Natka dzięki że pytasz Igi ze zdrowkiem już lepiej lekki katar zostal i kaszel ale to już pikuś do tego co było. M już lepiej ale oboje mega kaszlemy mnie jeszcze troche gardo pobolewa ale też znacznie lepiej. Wiec jakoś wychodziny na prostą
Dariah lubi tę wiadomość
-
Ajrin
Dobrze, że ze zdrowiem lepiej
Skali
Właśnie słyszałam w TVN24, że na zachodzie już pada a w DE to jakieś oberwanie chmur było i wietrzysko. My też na zachodzie, ale jeszcze nie pada chociaz chmury brzydkie idą. Łez sobie jeszcze kochana jeśli dziecko pozwala
a prasowanie poczeka 
Ja też wstałam ok 9 i co? Nie myliłam się. D jak tylko mnie zobaczył to zaczął sapać, wzdychać i jęczeć jak on to się nie wyspalam, jaki zmęczony jest i poszedł spać. No....nerwy mnie biorą dzisiaj
czyżby @ się szykowała zgodnie z terminem? Oby,!
-
nick nieaktualnyPóźniej nadrobie.
U nas nocka do 3:00 super potem to szkoda gadać o 6 usnelam a o 7 wstalismy
Odkleilam te wielkie opatrunki żeby swoje małe przykleić w razie potrzeby bo nogę w spodnie musiałam zmieścić
Krew się leje dalej mam zapas gazikow i plastrów hahha
Z tyłu miałam granatowego 1cm żylaka i go nie ma!!!!!!
Reszta nie sprawdzałam bo lapalam krew
Wyjeżdżamy do potem.
Miłego dnia:-)
Dariah lubi tę wiadomość
-
Zabka
Wow!! Nie ma żylaka? Pięknie! Nie wiedziałam,, że to tak i aż pomaga. Nadalleje? Uuuuuuuuu....ile to moze trwać?
Miłego i udanego wyjazdu!
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWracamy.
Robert w sklepie zrobił scenę dobrze ze juz bliżej kas ale się darl jak opętany.
Nic go nie uspakajalo a głodny nie był bo karmią go między półkami.
Mąż wyszedł z nim że sklepu wsadził do auta i dopiero się uspokoił.
Tutaj burza leje!
Kamcia fajna piaskownica dobrze ze cala.
Edition dałam nurofen bo akcja dalej trwa:-( ale wycieczka brrrr
Ale nawet mężowi odexhcialo się robić zakupy dlatego kazała wyjść.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2017, 12:33
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[