WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia
Może faktycznie był zmęczony i stąd wannowa histeria. Dobrze, że śpi. Ciekawe jak spać będzie kosmitka. Mam na wieczór Karmi, więc zobaczymy czy chociaż otworze
haha
Co do "szklanej" lodówki. Może teraz też inna technologia jest, nie powiem. Ja swoją kuchenkę to lata temu kupowałam. Taki hit to wtedy był a ja tak żałuję. Chociaż piękna jest ale niepraktyczna a ja dużo gotuje więc wiesz.
Nasza gwiazda popołudniu spala aż 25min i wstała przed 16 więc podejrzewam, że zaśnie przed 21 z powodu tej drzemki popołudniowej. Zobaczymy z resztą. Trzymajcie kciuki
-
nick nieaktualnyKamcia zostaw! Daj się wykazać mężowi niech się czuje ważny

Pochwal jeszcze i pogłaskać trzeba za dobrą robotę hihi
Ja też dałam paracetamol i zajrzałam w dziub jest na samym końcu dziąsła ta jedyneczka druga skóry to już trzecia.
Mały zmęczony i właśnie go usypiam choć ciężko.
Ja mam do wyboru wino,wódka,cola z jerba (mąż znalazł na półce bardzo dobra żałuję że więcej nie wzięliśmy i inne cole z pomarańcza i zielona nie wiem z czym.
Wybrałam lampkę wina co mi wspomoże na krążenie. -
nick nieaktualnyNatka dziś mi córka nie dawno powiedziała.
Ja: dziecko z kadry ty tyle energii masz ją już się modlę żeby iść spać a ty skaczesz, biegaczy
Córka: mamo z kabli!!!!!!!!!
Parsklam śmiechem i o tobie pomyślałam:-)
Także natka twoja kosmitka pewnie z kabli i z kosmosu!
Życzę Ci udanej spokojnej nocki bo ty to naprawdę masz przesrane z nią.
Podziwiam naprawdę.
Obyś wypila to karmi.
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUff zasnął po trudach.
Maści majerankowa posmarowalam żeby się lepiej oddychalo włączyłam nawilżacz co by też mu pomogło no i oczywiście podusia wyżej żeby też mu pomogło.
Coś jeszcze mogę zrobić na zatkany nos?
Biedny robus
Mogę się teraz napić winka:-) -
nick nieaktualny
-
Kamcia
Liczymy, że się pochwalisz robota
Zabka
Oplulam telefon herbata haha
dobre, z kabli
kosmitka czerpie głównie z kosmosu jak to kosmitka ale kable też są możliwe hihi
kontakty pozatykane więc to odrzucam 
Na razie śpi, ale to dopiero 20min więc wiecie
pije herbatę zapobiegawczo, zobaczymy, może pozwoli mi na Karmi 
Pamiętam jak jeszcze karmiłam piersią (Mela to chyba miała wtedy 4mies), że jak skończę karmić to się upije, nie karmię już 2miesiac a ani okazji ani sił nie ma na to haha
Ostatnio będąc cała ekipa na ogrodzie (mąż, teściowa, sąsiedzi) wysłali mnie jako najmłodsza do sklepu po piwo i ja wykładam te butelki i mówię: dwa żubry, dwa kasztelany, dwa lechy i jedno Karmi dla mnie. Facet za mną ryknął śmiechembwraz z ekspedientka. W sumie się nie dziwie haha
-
Kamcia
Ci powiem szczerze.....bardzo ładna kuchenka
Meble masz całkiem znajome
wyglądają jak moje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2017, 21:26
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamcia albo może to zapalenie spijowel?.
Szynek je tylko papki tzn zupa z jajkiem zgniecionym to jako kawałek ale tak to mu miksuję
Dziś Szymonem ładnie jadł ale butelka parzy ale tv pomogło zjadł i padł jutro chłodnik zrobię
Udanej nocy życzymy -)

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[