WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Matulu, co się dzieje z moim dzieckiem?? Trzeci dzień poprostu wyje, jęczy. To można sobie w łeb walnąć. Najlepiej twardym, tępym narzędziem.
-
mój na drzemce, ja rano ogarnęłam mieszkanie bo spał do 10, poprasowałam odkurzyłam wywiesiłam ranie potem kawka z kolezanka teraz zupkę zrobiłam na rosole noi leze bo zjadałam i będzie burza bo jest czarno i grzmi. ale zapowiadali ze się popsuje pogda dobrze ze wczoraj się wybralismy.
Szymek zjadł kisielek i mlecko przed senm dzis mleko nie parzy. Ógólnie jak mu smakuje zupka czy inne danie to zje ale dalej nie je rączkami czyli chlenka sobie nie włozy jak mu wcisn to zje ale ciesze się z tego co jest i wierzę ze przyjdzie i na to czas tak jak z dnia na dzien zaczął czwoarkowac i wstawac.
teraz go zostawic nie mozna dzis mu wsadziłam pchacz do kojca i był s[okoj bo tak to wstaje o niego a on się podnosi i się wywraca a w kojcu jest bezpieczny.
ale się opisałam a z kompa to szybciej/
zabka to super z tym zylakami oby zeszło
Natka mój tez marudzi i jeszcze neguje jak ja móie ze jestem zmęczona bo przeciez on tez chodzi do pracy.
Kamcia super piaskownica. Po wypłacie pomysle o takiej dla Szymka:)
kamciaelcia lubi tę wiadomość

-
My właśnie wróciłysmy ode mnie z pracy
Zośka byla juz padnięta i zasnela w samochodzie i dalej śpi
ja coś wcinam na szybko, potem dam Zosi obiadek ktory jej ugotowalam rano przed wyjściem i pojedziemy do twgo open finance
zobaczymy co z naszym domem hehe
Ajrin,
Ciesze sie ze ze zdrowiem juz lepiej! ! Igus poszalal w ogrodzie i od razu wyzdrowial hehe
Kamcia,
Super piaskownica i super piłeczki
a Piotruś jaki zadowolony ♥
Żabka,
O Matko
to ciężki dzień i wyjazd średnio udany
biedny Juniorek się tak meczy
a ten nurofen mu cos pomaga? Ja też daje Zosi nurofen jak widzę ze sie mocno meczy, nawet dziala
ale cudów nie czyni 
Natka,
Podziwiam Cie kochana za cierpliwość. .zarówno do Melki jak i do D hehe
A co jest Melce to nie mam pojęcia
mówisz ze zęby nie ida...moze jakiś skok? Sa teraz jakieś skoki jeszcze?
Tule Cie mocno :*09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Kamcia,
A ta wycieczka to w jakimś konkretnym celu? Jakiś remont sie szykuje?
Skali,
Nie przejmuj sie ze do buźki nie bierze sam, Zośka jak jej dam kawałek skórki od chleba to wezmie i nawet cos odgryzie...tyle ce odgryzie znow odgryzie itd i chomikuje to w buzi...wiec strach ze sie tym zadusi. Ale dalam jej kawalek banana dzisiaj to trochę zjadla a resztę wyplula.... nadal papki królują. ..
A Szymus papki czy juz kawalki?
Ciekawa jestem kiedy Zosia zacznie jeść kawałki. .ostatnio jak jej miksuje to staram się nie miksowac do końca żeby byly grudki...zjada
A ten chlebek to jak jej bede wkladac male kawałki do buzk tez zje...ale sama średnio
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Skali
Nie przejmuj się tym, że sam nie je. Mela nie bierze nic co mokre do rąk, bo się brzydzi. Nawet jak coś sama obślini. Więc parówkę kroje w kawałki i daje do buziaczka, to samo z chlebkiem. Czy innym jedzeniem. Nauczą się w końcu
Dariah
Wypad do pracy się udał? Trzymam kciuki za domek
Kamcia
Boska piaskownica i boski Piotruś
Amelka tak dała mi w kość, że poprostu musiałam włożyć ja do łóżeczka by samej się wyciszyć chwilę a ona zasnęła, więc mam kilka minut spokoju. D gdzieś wybył i nawet nie powiedział o której będzie, czy będzie na obiad....szkoda gadać. Czy wy też macie czasem takie dni, że już od rana marzycie by był już wieczór?
-
nick nieaktualnySkali mój też sam nie je.
Jak dam kromke chlebka suchego czy pół bułki wcina sam ale jak pokoje chlebek czy posmaruje masłem to wyrzuca miskę i nią się bawi.
Ja np sloiczkow już nie miksuje czy tego co ugotuje choć teraz przy zabkowaniu je papki i zimne najlepiej.
Wróciliśmy dopiero zakupy wypakowalam i małego umylam z grubsza potem będzie kąpiel bo się obsral po pachy
Ale nakupowalismy.
Mąż już zameldowal żeby euro co zostało zostawić na później bo chce jechać.
Szkoda że płynów do płukania nie kupiłam ale no trzeba było wiać.
Też przez myśl przeszła mi piaskownica kamci żeby kupić ale nie bo nie mam gdzie dać
szkoda
Dariah u nas nurofen nie powala ale dam bo na jakiś czas usmieza ból na pewno i ta cisza normalnie funkcjonuje a nie siedzi, leży i się drze i płacze itd.
Ja mówię że pomaga.
Padam na pysk jakos zmęczona jestem tą wyprawa.
-
Dziewczyny, dziękuję za komplementy i za życzenia dla Antosia bo wczoraj skończył 9 miesięcy

Kamcia, gratulacje dla Piotrusia za raczkowanie, super zdolniacha.
My od wczoraj jesteśmy na działce, synek jest bardzo grzeczny, śpi ładnie w nowym łóżeczku turystycznym, dużo czasu spędza na powietrzu, ma apetyt i dużo raczkuje
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyNatka tule.
Przykre to że nasi mężowie, ojcowie swoich dzieci tak właśnie pomagają
Ja mam czasami wrażenie że mój mąż był tylko potrzebny do zapłodnienia
Niestety ale sami tak pokazują,robią że tak myślimy.
Ci to dopiero z kosmosu.
Ja ostatnio mam takie dni dlatego rozumiem cie. -
My już w domku. W sumie nie zmoklismy -dwie ulewy w Gorzowie i trzecia pod domem. W sumie zakupy udane
A jakie? Takie w sumie zbędne. Nazwalam to proznoscia
Na pewno nie remont bo przecież mamy wszystko odmalowane
zaczęło się od tej kuchenki. Stara miała małą wadę /awarie która przede wszystkim wkurzala. I jak z tego bólu nie spałam stwierdziłam że kupimy nowa najtańszą. ..kupiliśmy -jedną z droższych i śliczna. Przez męża! Czarny mat
a wszystko mamy białe (wolnostojące)
I ta kuchenka pięknie się prezentuje i zaczęłam przeszukiwać net -za czarnym
I tak
zmywarek czarnych 45 nie ma na rynku! !
Okap podszafkowy czarny -dwa modele
lodówki są. ..
I rozczarowanie co w przyszłości. ..nasza kuchnia ani stara ani nowa. W pełni robiona w 2010 roku...
I ten czarny mat kuchenki. ..
I pojechaliśmy do Castoramy -kupiliśmy okap
model jeden z 2 na rynku 
Ale taki piękny zlewozmywak czarny grafit w promocji. ..może będzie pasował
Lodówki w necie obejrzałam, w media Markt na żywo (te same lub podobne modele )i będę męża namawiać. ..czarny mat amica? ?czarne szkło amica? ??może "zwykle "???
Dlatego to jest próżność. ..
no dobra
kuchenka ma wadę
ale w piwnicy mam inna -po babci która nawet nigdy piekarnika nie użyła (ale mnie by dobił brak palnika w pokretle )
Te kuchenkę dostanie teściowa (musimy wysłać )
Ale sprawna lodówka i okap? ?ludzie i za darmo nie chcą! !
I spytacie co ze zmywarka (bo serio czarnych nie ma 45 cm )
Zamówiłam na allegro naklejki na nią
Dodatkowo spełnione marzenie męża -pompa do wody na działkę i zestaw węża 25m
Dariah lubi tę wiadomość
-
Chciałam jeszcze na dziś zarejestrować malutkiego do pediatry
ale niestety lekarza juz nie było
mysieliby go ściągnąć (i bym ściągnęła ale jak podała mi nazwisko lekarza podziękowałam-to babsko jest chamskie a nawet nie jest pediatra )
Ewentualnie sor
może macie pomysł? ?małego od kilku dni swedza oczy i je trze. A dziś od tarcia ma czerwone ...nie wiem co to?
-
nick nieaktualnyKamcia jak to kobieta hahahahah
Ważne że mąż zadowolony i ty.
Naklejki nie głupi pomysł
Już widzę to zestawienie kuchenki z meblami pięknie.
U nas srebro ale kuchenka biała bo kiedyś sobie kupiłam za panny i zabrałam ale jak zmienimy lokal mieszkalny na pewno kupię inna.
Co do oczek.
Może wysuszyl i zatarl.
Może kup krople nawilżające lub zaparzania zwykła herbatę i atakuj małego co chwila waciki namoczonym w herbacie.
Ona wyciągnie.
Bo zapalenie spojówek? Mocno czerwone? Ale może też mógł mocniej trzec i dlatego czerwone.
Sprubowalabym herbata przez weekend jak nie pomoże to lekarz.
Zdrówka dla Piotrusia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2017, 18:47
-
nick nieaktualnyOdkleilam opatrunki te moje.
Dwa miejsca mocno krwawily.
Niestety żylaki dwa co miałam z przodu są nadal wypukłe ale mniej?
Jeden miejscami tylko wypukły.
Tego z tyłu widać żyje ale trzeba się wpatrzyc.
Nic nie poddaje się następna sesja jest 16.07
Wiadomo że po pierwszym razie nie można się bóg wie czego spodziewać. -
Kamcia
Na oczka zaparzyła bym rumianku i tym przecierała. Może pomoże.
Co do kuchenki to ja mam czarno-srebrna szklo i powiem ci w życiu nikt już mnie na szkło nie namówi. Cholera two czyści się dobrze, ale poleruje koszmar. Ciągle smugi, byle paluch widać nie wspomnę już o kroplach wody np spod pokrywki. To się zajechać można. Kupiłabym mat na drugi raz.
A co do kąpieli to nie mam pomysłu. Może zmęczony? Albo za bardzo rozbawiony i kąpiel kojarzy mu się że spaniem a nie chce? Alboooooo może ma obszczypana pupę? Wtedy piecze i Mela jak tylko ma zaczerwieniona to pierwsze minuty właśnie płacze.
Zabka
Wiadomo, że za pierwszym razem wszystko nie zniknie ale jeśli już widać poprawę to super
-
natka
dlatego mat
a naprawde niespotykane
szklo ogladaliśmy
facet spytal czy duzo gotuje
odp no troche
odpowiedział ze zatem nie poleca-m.in. dlatego ze płytki blat szklany i wylane z garów poleci na podłoge
stad wybór tej
a amicę szklana lodówe macałam, dotykałam (prawie liznełam) i tyci slady...to znak??
kuchenka supe
zmywarka bedzie obklejona
czas mysklec o lodówce??
a pupcia ładna
temp idealna bo ja uzywam termometr i z nim sie kapie
zmeczony moze bywstał w castoramie o 15.30....
ale akcja niezła w tej wannieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2017, 19:13
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[