WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Nie mam pojęcia z czym jutro wrócimy
Hmmmmmmm
Weź dużo kasy hihi
Nie zapomnij nowej bateri do zlewu nowego a co tam 100-300.
Żartuje.
Ale bateria nowa w sam raz do nowości.
Ja ci mówię odpisujesz ta swoja kuchnie:-)
A co masz na myśli z czym wrocicie????
Jakiś plan?
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamcia nieźle dziś wrocicie z cala nowa kuchnia mowie Ci tak sie wszystko zaczyna.
No u nas niestety ponad tydzien walczylismy z zapaleniem spojowek. Noni teraz z tym przenywaniem mowia ze rumianek moze wysuszac bezpieczniej przegotowana woda albo ciepła solą fizjologiczna. Oby to nie zapalenie bo zakraplanie ocz3k to masakra a i dziecko non stop bidne oczka trze.
My mamy wszytkie nowe sprzety w czarnyym szkle
Haha i jasna podloge bede klnac na bank ale tak nam sie podobało 
Czekamy tylko na blat i kuchnia bedzie gotowa szafki sprzety już stoja.
Co do rozrzutnosci to my wczoraj kupilismy 2 odkurzacze noe moglismy sie zdecydowac mi sie marzył ten philipsa na akumulator co myje podloge stojacy maly. No ale taki to tylko doraznie posprzata jak chce sie porzadnie odkurzyc to lipa a my mamy kota siersci pełno wiec padło na dwa
Kupilisny też pralke suszarke i nawet czajnik wszystko przyjedzie za 2 tygodnie na nowe miejsce może już bedziemy tam mieszkać niebawem
Iguś zdrowieje prawie nie kaszle ale noce dalej tragedia i nie wiem o co chodzi moze coś go jeszcze meczy bo znowu ja musze wstawac co chwile dzis z 6 pobudek.
kamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość
-
ajrin
czyli przy zapaleniu spojówek tylko swedzenie oczek czy jeszcze jakies objawy??
i ja przed czarnym sie broniłam
ale ten mat...robi wrazenie
pada wiec pogoda nastraja do castoramy
a generalny remon mysle za jakies 3 lata
(kuchnia robiona w grudniu na swieta w 2010
)
-
nick nieaktualny
-
U nas nocka kiepska. Co prawda ładnie spala do 23:30 ale później było już gorzej.
Nie wiem co jest grane, ale wczoraj ledwo co poskubala obiadek, kolacji zjadła tylko pół. Mleka nie dipola. Dziś też poranne mleko wypite w ilości 110ml a zawsze wypijała 170. Zobaczymy jak zje śniadanko.
Na razie nie krzyczy, gada do siebie więc jest ok.
U nas leje
dziś siedzimy w domu. Ciekawe jaka pogoda będzie popołudniu i wieczorem. Dziś i jutro u nas Dni Śremu więc w nocy będzie mega hałas.
-
Kamcia pierwszy objaw to czerwone oczka.
U nas tak wygladalo zdjęcie w drodze autobusem do lekarza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2017, 21:05
-
dzieki ajrin
u nas te czerwone ciut inaczej wygladało, popekane zyłki wiec na pewno od tarcia
dzis juz tego nie ma, ale jest cos na rzeczy bo jednak od jakiegos czasu trze te oczy i wczoraj mocno...
do głowy przychodzi mi tylko zap spojówek (zwłaszcza ze swoje perypetie opisywałas) albo alergiczne, bo ja mam tak...ale przez tel i pielegniarka zwatpiła w alergie bo na co o tej porze (ja dzis sama trę)
w aptece nic dla niemowlaczków nie ma
zatem pozostajemy przy soli fizjologicznej, choć zakrapianie nie jest łatwe
buziaczwk w ten słodziutki nosek
-
Kamcia brawa dla Piotrusia !!! Zuch zdolny chłopczyk Ciocia jest dumna z tego chłopczyka:) Prosze go ucałowac milion razy
I już nie chce słyszeć że jest leń i raczkować nie będze teraz matka będzie za nim ganiała po całym domku trallalal:D:D:D
kamciaelcia lubi tę wiadomość

-
Kupiliśmy blat -kawałek na tę szafkę. Taki sam co mamy (jest świetny bo nic się nie zniszczył ). Mąż ma przecież narzędzia by wyciąć otwór pod zlew. Bo chce też ten zlew co już mamy
i ostatecznie najtańsza wersja ten blat (60zł ) niż wziąć inny zlew za bateria pasujący do aktualnego otworu
-
Kamcia
Może to być uczuleniowe. Teraz kwitnie lipa.
Dobrze, że zakupy się udały a Piotruś brawo, brawo, brawo i gratulacje
teraz to ci dopiero da popalić
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[
)
idę spać