WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia
Kuchnia wygląda teraz pięknie
Co do zęba to leć koniecznie jutro. Może coś w tej piątce w środku się dzieje.
Zabka
Co tam dziś i w Poznaniu ciekawego się dzieje? To dawaj do Śremu, to praktycznie pod Poznaniem
Skali
To pyszne ciasto się u ciebie zapowiada
pakuj i wysyłaj gołębiem do mnie 
Ajrin
Amelce lody nie smakują. Są mokre, zimne, bleeee
Marta
Jak tam u was noc?
U nas nocka całkiem całkiem. Poza tym, że myślałam, że męża pogryzie. Pytałam się go wieczorem czy ta noc będę mogła sobie pospać a on będzie wstawał zarówno na mleko jak i wtedy gdy się obudzi. Oczywiście zgodził się tylko mam go szturchając to on wstanie. Wieczorem wypił sobie niejedno piwko i przypominałam, że będzie wstawał. Taaask, wstanę usłyszałam. Poszłam spać a on przyszedł dopiero po 2:00 gdzie do 2 to Mela budziła się już kilka razy a jak o 3wstala na mleko i go szturchając to oczywiście sen zabitego i takim sposobem w nocy wstawałam ja
na jego szczęście rano ja zabrał a ja jeszcze godzinkę podpalamy, ale i tak mam focha dzisiaj na niego.
-
Żabka, dziękuję za pepco, jak wyprzedaż do 29.06. to na pewno zdążę zrobić zakupy

Kamcia, śliczna kuchnia, ja zawsze lubiłam wybierać i szukać nowych mebli. My ostatnie co kupiliśmy to 3 tyg temu mebelki w Ikei do pokoju Antosia.
My cały czas na działce, zauważyłam że świeże powietrze służy synkowi, ma duży apetyt i na dodatek śpi prawie do 8
kamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość

-
Zabko
A no widzisz, nie pisałam z tym zusem
teoretycznie kwota wypłacona się zgadza. Bo jak to w pl -od każdej złotówki są pobierane dodatkowe kwoty
i tak od wygranej kwoty zabrali ponad tysiaka
musze jeszcze pisać o odsetki -bez pisma zus nie wypłaci
a nie spieszno mi bo zus może znów skierować sprawę do sądu
-
nick nieaktualnyNo właśnie o to mi chodziło o odsetki.
A ile czasu masz na to odwołanie w sprawie odsetek?
Marta no tak pisało w gazetce.
Ja sama żałuję że tak mało kupiłam ale z drugiej strony nie wiem ile mam w domu. Muszę poprac kolejne partie z numeracja wyższa.
Chciałam zabawkę kupić małemu a nie ciuchy (bo mamy) ale mąż warczal bo przecież full gratow jest i nie ma gdzie tego już ustawiać.
W takich momentach marzę o większym mieszkaniu a najlepiej domu:-)
I chciałem wam powiedzieć kolejna nowinę tzn zaletę pijawek.
Od następnego dnia kiedy mi je stawiano jestem dużo spokojniejsza.
Córka ma swoje himery i podejrzewam ze bym się darla a teraz nic mnie nie rusza.
Już mąż to zauważył i mówił że nie wie co one mi zrobiły ale we mnie mniej agresji i że seans mi zafunduje czyt inwestować we mnie będzie hahahah
Poważnie tu jest na plus
Natka chciałabym gdybym była pewna ze Robert wytrzyma i będzie grzeczny.
Na razie odpisać śpi od wyjazdu nic go nie rusza:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2017, 10:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzy miałyście kiedyś problem z pocztą polską?
Chodzi o zwykły list.
Ile szedł najwięcej dni?
Ps matka z bratem wmawiaja mi że zaproszenie na ślub wysłane a ja ścienna że nie dostałam.
Ręce opadają
Nawet gdyby doszło (skoro wysłali chyba na poczcie do kosza) to nie mam nic do ukrycia bo i tak nie pójdę więc...... Bez sensu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas dziś leniwa niedziela byliśmy na spacerku na bulwarach chcieliśmy iść na Wawel ale znowu coś było kod się darl więc zrezygnowaliśmy i zaliczyliśmy rynek i planty
Od jutra upały także rano spacer i popołudniu
Kamcia zjadlabym saren nigdy nie jadłam
Żabka to może coś na rzeczy z tymi bocianami ?

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[