WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka,
My dziś cudny dzień Igi grzeczny jak nigdy. Pogoda mega goraco ale nadal u teściów w lesie wiec przyjemnie.
Skali mam nadzieje ze nic powaznego? Zdrowka dla M. Fajnie takie niewielkie różnice dzieci sie ciesza na siebie.
Zabka oni dalej temat ciagna współczucia.
U mnie cieniutka poduszka ale jak był chory i katar dawalam mu swoją duża i na niej spal prawie do pasa.
Kamcia nam też sie podarl na zgrzewie w nogach juz dawno skleilam taśma i używam przescieradel z froty na przewijak.
A Igi ma niespelna 9 jakoś dobić do 9 od miesiaca nie możemy. -
nick nieaktualnyAjrin jak ja zazdraszczam wam tego lasu,tej ciszy ahhhhhh oczywiście pozytywnie
A no ciągną i będą bo 1.07 biorą kościelny.
Tak jak mówiłam piszą smsy
Już usłyszałam co miałam usłyszeć.
Nawet mojego męża w to wrobili że zaproszenie wyciągnął że skrzynki i mi nie dał!
żałosne.
Zastanawiam się jak zmienić nr ale matka musi mieć mój numer.
W razie czego.
Macie pomysla jak to zrobić żeby kompletnie urwać kontakt?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 21:54
-
Zablokować ich numer?
-
nick nieaktualny
-
Żabka, Antoś śpi na cienkiej małej poduszce, była w zestawie ze śpiworkiem z motherhood, wcześniej spał na płasko, dopiero jak skończył pół roczku to dałam mu poduszkę. Mam jeszcze większą kupioną z kołderką ale ta na pewno poczeka conajmniej do skończonego roczku.
żabka04 lubi tę wiadomość

-
U nas dzien dziwny...bo Zośka w nocy cos średnio spala i obudzila sie o 5 i do 7 nie spala a jka zasnela to spala prawie do 10....wiec wszystko sie poprzestawialo....poszlysmy na spacer dopiero kolo 13:30 i upal mega...Zosia nie spala na spacerze..
Zadnela w domu na 30 min, a ja szybko obiad do niej i obiad dla nas bo potem korepetycje. ... wszystko na wariackich papierach...
No ale zjedlismy, korepetycje dalam i zjedlismy kolacje na balkoo hehe:)
Zabka,
Matko...co za ludzie!!! Mozna zablokować numer! Może sie odczepia...
Kamcia,
Jaki przysttojniak!! ♥♥
Skali,
Mam nadzieję ze to nic powaznego??!!
Ajrin,
Jej! Ten ogród u teściów. ..i cisza... tez zazdroszczę !
tez pozytywnie
hihi
Marta,
Oj to jak Antos tak walczy z buzia to pewnie ząbek.
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualny
-
Żabka,
U nas Zosia śpi bez poduszki. ..
Od jakiegoś czasu strasznie wędruje po łóżeczku...kreci sie z boku na bok (zaczęła spac na boku) i schodzi na "dół" łóżeczka. ..
Myślicie ze powinnam jej dać jakaś poduszkę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 22:10

-
nick nieaktualnyDariah ahhhhh bratowa ma dużo do powiedzenia i mogła by pisać i pisać hahahah żeby miała rację jeszcze a ona robi z człowieka najgorszego.che pokazać haka to mądra ona.
Zaluje że odp na jej smsa ale chciałam dobrze odp że nie mam zaproszenia i jeszcze poleciały wiązki w moją stronę.
Ahhhhh debile
Jest mi tylko przykro ze jestem sama z tym wszystkim oprócz męża.
Chodzi mi o to że (bo nie wiem co jest mi pisane) gdyby kiedyś coś tam i zostałaby sama z dziećmi to nie mam nikogo.
Nawet matka jest przeciwko mnie.
Straszne ale prawdziwe.
Tak mnie teraz nasza taka myśl.
Wiem że jestem babki silne i damy radę i tak będzie ale matka żeby tak wie zachowywała? Straszne. -
Żabka jesteś silną i dasz sobie radę ale czarne myśli proszę odganiac a nimi się nie przejmować
Z M to stara sprawa nie chce o tympusac bo staram się nie myśleć o tym narazie do 12 lipca przynajmniej
Jutro ma być 30 stopni i mam zamiar iść do koleżanki bo ma basen na balknour to się pojawią
Szynek śpi na płaskiej poduszce ale on to śpi w poprzek a i tak najbardziej lubi na mojej
Śpi w body z krótkim pod kołdrą która się odkrywa ale jak mu dam.pajaca to cy mokry

-
nick nieaktualny
-
Zabko
póki reagujeSz na smsy to dajesz im napęd do kolejnych. Całkowita ignorancja zdziała cuda w tym przypadku. To takie pasożyty -twoim kosztem się syca bo wiedzą że jesteś smacznym kąskiem. Nie daj się. Ignoruj. ..jak zablokujesz numer to może będzie efekt ale uważam że krótkotrwały bo zawsze można kupić drugi nr właśnie do takiego gnebienia. To babsko wie co robi i nie pozwól jej osiągać tej satysfakcji
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas dzisiaj sam bodzial i zasnela w skarpetkach...mam nadzieje ze sie nie spoci.. zdejme jej jak sie obudzI w nocy
z tym ze ona bez przykrycia śpi.
To mi teraz dalyscie zagadke...może tez powinnam jej dac jakąś poduszke..mam taka płaską. ..moze spróbuję. .
Żabka,
Kamcia ma rację!
ignorancja może tu być kluczem do sukcesu nad ta baba!!! Co za babsztyl!

-
żabka04 wrote:Kamcia masz rację bo ta się nakrecila i nie odpuszcza.
Nakreci się jeszcze bardziej jak zamilkniesz. Lecz wtedy ty będziesz góra. Teraz ona dominuje póki tobie cios zadaje. Jak zobaczy ze masz ja gdzieś to zacznie desperacko zachowywać -
nick nieaktualnyAle mi się bratowa trafiła.

Edition właśnie żałuję że na pierwszego smsa odp nie było by problemu może.
Mądry polak po szkodzie.
Wypilam redsa mam nadzieję że nie będę miała rewolucji zoladkowych bo po kolacji zjadłam metformine.
Teraz mi się przypomniało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 22:52
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[