WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia zapraszamy do Krakowa, wiadomo turystów dużo szczególnie latem ślę są się żyć nie jest tak drogo
Ja rzadko bywam na rynku w ogóle nie odczuwam ze tokrakow bo mieszkam na południu ale mam wszystko blisko więc do centrum nie ma po co
My lerzyny
Dziewczyny prosimy o kciuki m ma dziś bardzo ważna wizytę u lekarza chyba już wszedł

-
Hej!!
Czytam czytam...ale nie ma kiedy napisać! !
Co u nas....
W piątek byliśmy na tej rozmowie w open finance - jest ok!! Zaczynamy szukać! !
hihi
W sobotę caly dzień u koleżanki byliśmy a wczoraj basen a potem byli moi rodzice
Żabka,
Następnym razem jak będziecie w Poznaniu to proszę dac znać! !! Mąż na giełde a my na spacer
Kamcia,
Pieknie sie zlew prezentuje i kuchenka i okap....hmmm!! Super! !!
Skali,
Kciuki zacisniete!!
żabka04 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
ja własnie po wizycie dentystycznej
a jednak miałam rację-ząb! i to u góry...dokładnie ta piatka zamykana poprzednio(3 lata temu) na zasadzie"może się uda bez kanałowego"
dziś kanałowo
nawet na jakiejś zasadzie na cito, tzn bez zatruwania czyściła by
jak najszybciej ból minął
za tydzień kolejna wizyta -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDariah wrote:Żabka?
Tak!
z Poznania!! Tzn z Konina ale od 10 lat mieszkam w Poznaniu hehe 
Często bywacie z Poznaniu?
Nie jeździmy na giełdę jak coś trzeba.
Ale muszę cię zasmucic.
Mąż powiedział że ostatni raz tam pojechał bo kolejny raz się spóźnił na giełdę
Mogliśmy iść w sobotę u nas ale jakoś mu z głowy wyleciało. -
U nas dziś nocka znosna tylko 4 pobudki jedna nim zasnelam wiec jak 3 wstal o 7 więc też lux. Juz o 9 padl dalej spać kurde chyba 9 jest czasem jego pierwszej drz3mki niezaleznie czy wstanie o 5 czyno 6 zawsze 9 idzie spać, dziś wstal o 7 i tez o 9 pospal. No i ta poranna drzenka juz od kilku tygodni jedt dluga od 1.5 godziny do 2 wiec i ja z nim pospalam.
Apetyt od 3 dni też wrócił je kaszke na sniadanie i to 90ml mm z kaszka na obiadek caly sloiczek a na noc 120 mm plus kaszka.
Wiec może cos wagowo sie ruszy
U nas tak cieplo ze siedziny w domu jeszcze u tesciow, bylisny na spacerku ale za gorąco.
Ja bylam kilka razy w krakowie zawsze lubie to miasto
Kamcia przewijak? Pochwal sie jaki ja nie wiem co zrobić jak sie przeprowadzimy obecnie przewijak jest na pralce w łazience ale wnowym nie da rady tak bo na pralce stawiamy suszarke. -
nick nieaktualny
-
U nas dziwna noc i dziwny dzień a wszystko dlatego że Antoś obudził się bardzo wcześnie bo o 5:20, chyba coś mu się śniło bo później nie mógł długo usnąć, mąż próbował, ja też i w końcu usnął o 6:40. My też zasnęliśmy i tak smacznie spaliśmy że obudziliśmy się o dopiero 9 i aż nie mogliśmy uwierzyć że synek jeszcze śpi więc go obudziliśmy na śniadanie. No i przez to wszystko się poprzesuwało. Na dodatek Antoś prawie cały dzień marudny, ślini się, pluje, pcha wszystko do buźki więc chyba idzie drugi ząb.

-
Buzi Piotrusiu

Dziękujemy za kciuki noc niestety nie poszło do przodu m będzie musiał iść do szpitala w lipcu i wtedy zobaczymy
My dziś pilnowalisny córeczkę koleżanki 2 tyg starsza byliśmy na spacerze grzeczna była więc fajnie hehe jak bliźniaki
kamciaelcia, Dariah, AJrin lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyPiotruś ty przystojniaku:-)
Skali mam nadzieję że to nic bardzo poważnego i szybko wyjdzie do domu?
Przykro mi że wizyta nie udana.
Ja mam z głowy nockę.
Dostałam takiego smsa od bratowej że mam ochotę jechać i jej zajebac.
Pierdolnieta gowniara.
Dalej twardo wmawiaja mi że zaproszenie wysłali a ja sciemniam jeszcze obraża.
Boże dlaczego nie grzmisz.
Nie wiem co chciałam napisać bo już się wkurwilam. -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:oj, zabko

głupich madrali nie brakuje na tym swiecie! olej ja
Wiem kamciu ale wkurwila mnie i to nieźle.
Wiesz teraz będzie mi głowę zawracać pisać SMS jaka to ja....... Zaraz brat pewnie jeszcze dołączy i będzie znowu cyrk.
Wyłącze zaraz telefon tak w razie w tylko Roberta uśpienia i przejdę na kompa żeby z wami pisać.
Lepiej mi powiedzcie na jakich poduszkami śpią wasze dzieci?
Cienkie czy grube?
Natka, dairiah, Iza, ajrin a wy gdzie?
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[
kanalowo...