WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWażne że zrobione z resztą już się tak nie trzeba spieszyć albo powoli do nocki się zrobi.

No pajacow chyba nie ma w tak dużych już rozmiarach ja największy widziałam na 86 potem pajace bez stóp to widziałam na 98 w H&m.
Dziś pojechaliśmy córkę zawieść na urodziny kolegi z przedszkola a my poszliśmy do galerii.
Mąż ahhhh aż gęba mu się cieszyła bo mega przeceny i postanowił sobie coś kupić ale pierw stwierdził że do szafy zajrzy i wyrzuci stare. Hahaha
Wiec jutro albo w poniedziałek rano do galerii lecimy.
Przeceny 70%
Ja obkupilam syna troszkę i córkę.
Dla siebie jak zwykle nic.
Ale jak już coś sobie znalazłam to za duży tyle mam:-( -
nick nieaktualnyMarta nie mam pojęcia do kiedy.
Myślę że w poniedziałek powinna jeszcze być choć prawdę mówiąc nie wiem bo nigdzie nie pisze do kiedy a z nimi nic nie wiadomo.
Edition Marta właśnie rzuciła mi się w oczy gazetka pepco promocja i wyprzedaże do 29.06Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2017, 21:08
marta258 lubi tę wiadomość
-
Kamcia no brawo piekne raczkowanie.
Przemywaj ciepla sola ja podgrzewalam po kranem z goraca woda.
Pochwal sie zdjeciem jak będzie skonczony blat i zlew zamontowany.
No to musze obadac pepco
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Ajrin
zdjęcie raczej jutro ...
Właśnie pizze zjedliśmy o juz leń łapie. Z grubsza posprzatane ale reszta jutro. No, ja dokoncze zupę na jutro a mąż drzwiczki od szafki zamontuje
wszystko mam w kurzu od cięcia szafki i blatu. Z naszej trochę winy przeciagnelo się to ale na szczęście znaleźliśmy problem
Ladniutki zlew
A do łazienki mamy nową deskę klozetowa i słuchawkę prysznicowa
czerwone hihi. Też dla małej odmiany
Jest i zlew
Ja to nóg nie czuje -prawie 3h w castoramie a potem bieganie : jeczacy wyjacy Piotrek -kuchnia. ..jutro weźmiemy się za resztę sprzątania -planuje mycie okna i pranie zasłon. Szafki wysprzatane przy okazji nowej zastawy
podłogi szorowane przy okazji nowego sprzętu. Wiec jutro szybko pójdzie a Piotruś dostanie 100 % uwagi tatusia (mama była dziś bee ) https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8641c2d0452d.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2017, 22:27
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Byliśmy dziś w Ikea kupiłam parę pierdol
Po kupiliśmy hot doga i loda nie dało rady zjeść bo szynek myślałam że z wózka wyjdzie matko jak zarl w sensie gruźlicy od nas z ręki szok staliśmy jak durnue i kteculam film
O super ze w pepco promo muszę iść

-
Kamcia super blat jak już nie nigdzie doczekać jak będę e domu urządzać

U nas dziś padalo więc sobota leniwa
Pierwszy raz dziś czesalam koleżankę na wesele i nawet mi coś wyszło a ja taki Lewis jestem do tych rzeczy
Właśnie skończyłam pięć biszkopta mama mi podała truskawki i jutro przełożeni myślę tylko czy buta śmietana z mascarpone czy coś inne poszukam

-
nick nieaktualny
-
Ładna zmiana w kuchni Kamcia.
Skali u nas też zaczyna sie domagać szczególnie w przypadku loda
U nas nocka srednia 4 pobudki i godzina nie spania w nocy.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
u nas tez nocka super-jedna pobudka o 4 na mm, spalismy do 8
i pogoda piekna
najpierw okno, porzadki a potem korzystamy
na działce?
boli zab
albo to cos nowego, albo stara sprawa tylko wtedy przy olbrzymim bólu zaklamało...bo to góra (jak obstawiałam), pięknie zamknieta piątka (o której mowiłam, ale dentystka powiedziała, że nie)i jak to to, wtedy kanałówka na bank
jutro bede domagała się wizyty -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:zabka
a co w Poznaniu?
dawaj do mnie-tylko 100km z Poznania
Jedziemy na giełdę po co do klimy do naszej hondy.
Bo mus.
Chciał przez neta zamawiać ale mówię że na oczy zobaczy (mąż o czymś tam gadał o co chodzi) ale to ryzyko.
Jak nie kupi używanego to trzeba nowa a to koszt 1000zł
Może do zoo pojedziemy.
Oczywiście to zależy od Roberta i jego humoru.
Z chęcią
bym wpadła do was ale nie wiem jak ten wypad się skończy.
Dziękuję za zaproszenie:-)
Buuuuuuu
Nie dobrze ze znowu boli
Coś musi być na rzeczy..... Z drugiej strony stomatolog mądrzejszy niby wie lepiej.
Kamcia weź prochy żeby się nie męczyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2017, 10:11
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[