WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zabka
Przestanie padać, zobaczysz
Kamcia
Się zaczyna hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2017, 09:59
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:haha
pół samochodu zabawek
też mamy ten bebenek
Bębenek i latarka to najlepsze jego zabawki.
Chciałam powiedzieć że prognoza pogody mnie oszukala!
Miało słoneczko świecić a tu świeci pada wieje świeci pada wieje:-(
Chciałam się położyć spać choć chwilę ale córka rozsmiesza Roberta i nic z tego a ten chodzi i jeczy co chwila się tuli do przytulanki swojej.
Za niedługo pójdziemy na jakiś obiad to może usnie.
-
Tak u nas ok. Szybko wróciłam do pracy bo Lena miała 4 msc teraz znów mam nawał pracy ale do końca sierpnia tylko później już tylko wieczorne godziny. I będziemy musieli zabrać się za pokój dla dziewczyn.Skali89 wrote:Hej Ewelina ja Cię pamiętam -) faktycznie przeoadlas w kamien jak tam wszystko ok ?
My wczoraj byliśmy na tym grilo weselu fajnie było potanczylismy a wcześniej u teściowej na wsi
Teściowa mówi do mnie ze nawet po mnie nie widać tej ciąży (szynka) brzuch mi wciagnelo hehe no to się zdziwi za chwilę :p
A co tam u was? Nie dam rady was tyle nadrobic.
Lena ma dwa ząbki górę idą. Zaczyna wstawać sama chodzi przy meblach raczkuje siedzi, przesyłka całe noce od 3 msc. Więc nie ma co narzekać ale jest jej wszędzie pełno. Oczy dookoła głowy Nicola była grzeczniejsza jak była w jej wieku

-
byliśmy na spacerku (ja w końcu po kilku dniach siedzenia w domu)
i złapaliśmy pierwszy raz gumę w carerze
3 lata mamy ten wózek i takie coś
ale dętki już zamówione
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2017, 15:13
Dariah, Ewelina.Irl, żabka04, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
-
O jakie ma piękne włoski

My dziś byliśmy nad jeziorem chyba trochę się zjaralam muszę odpocząć bo dziś wracamy do krk i ja prowadzę bo m dziabnal browary nad jeziorem ten to ma tarta
Jutro idę na badania 1trymestru a poziej chyba jedziemy nad soline albo gdzieś w Bieszczady w każdym bądź razie wakacje cały bagażnik spakowany hehe więc nawet nie będę nic wyciągać
kamciaelcia, Ewelina.Irl, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość

-
Gratuluję. Rośnie ie zdrowoSkali89 wrote:O jakie ma piękne włoski

My dziś byliśmy nad jeziorem chyba trochę się zjaralam muszę odpocząć bo dziś wracamy do krk i ja prowadzę bo m dziabnal browary nad jeziorem ten to ma tarta
Jutro idę na badania 1trymestru a poziej chyba jedziemy nad soline albo gdzieś w Bieszczady w każdym bądź razie wakacje cały bagażnik spakowany hehe więc nawet nie będę nic wyciągać

-
Ewelina
Piękne te twoje dziewczyny
Zabko
Cudownie się Roberto bawi
Skali
Powodzenia na badaniu i koniecznie pochwał nam się groszkiem/ fasolka
w zależności od płci 
Kamcia
Piotruś wyznaje ta sama zasadę co Mela: brudne dziecko, to szczęśliwe dziecko
Wczoraj Amelka dorwała się do wiadra z sądzą z wyczystki w piwnicy
nooooo...także ten. Wyglądała jak córka kominiarza.
Nie zdążyłam jej zrobić zdjęcia bo złapał ją mąż i poleciał myć...a ta się śmiała.
Z resztą ja też się śmiałam lecąc za nimi z telefonem i krzycząc by poczekali bo chce foto pstryknac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2017, 20:30
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Żabka, super że dojechaliście bezpiecznie a teraz tylko wypoczywajcie.
Kamcia, Twój Piotruś jak zawsze fotogeniczny i zadowolony.
Ewelina, obydwie dziewczyny ślicznotki, tylko pozazdrościć córek.
Skali, udanego urlopu i oczywiście daj znać po badaniach.
U nas cały weekend ok, spanie i apetyt dopisują, jedynie problem z wieczornym zasypianiem bo Antoś ciągle wstaje i się śmieje więc trochę schodzi czasu zanim uśnie, jedyny plus że przesypia całą noc. No chyba że coś mu się śni jak dostatnio to nagle płacz ale na szczęście smoczek pomaga i szybko usypia z powrotem.
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[