WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kupiłam na allegro
skórzane balerinki oraz na jesień trzewiczki
ccc ogladałam online, właśnie u nich pierwszy raz zobaczyłam pewne baleriny, ale nie mieli rozmiaru. Znalazłam te same na allegro i duzo duzo taniej jak w ccc online
a sklep stacjonarny mam w Gorzowie a narazie nie mam po co tam jechać
czółenka odpuszcze...narazie, bo troche na te wydałam -
Kamcia
To super, że udało ci się złapać taniej na allegro
Ja dziś kupiłam sandałki za 25zl (przecenione z 80zl) i koturny za 30zl (przecenione z 119zl) więc zakupy uważam za udane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2017, 16:14
kamciaelcia, marta258 lubią tę wiadomość
-
Kamcia super ze w groszki pasuje bo ona najladniesza czekamy na fotke.
Co do helikobacter to ona powoduje wrzody na żołądku i tu moze tez byc ból brzucha i biegunka czeka Ciebie pewnie gastroskopia. -
Wisząca w sypialni już mogę pokazać
na sobie może pokaże z chrzcin jeśli ktoś zrobi zdjęcie i to w dodatku mi i jakieś sensowne 
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff98bf4c6b73.jpg
Wysłałam męża na spacer z małym. Też chciałam iść ale mega boli mnie żołądek...znam ten ból i oby to nie była niedokwasota która kiedyś często mnie lapala -
Kamcia, gratuluję Piotrusiowi kolejnego ząbka. I super że sukienka w grochy pasuje, ta podoba mi się najbardziej i będziesz w niej wyglądać bardzo elegancko

Dariah, śliczna Zosia, no i jak słodko śpi
Śpiące dzieci zawsze wyglądają tak słodko i grzecznie jak aniołki. Mój Antoni też najsłodszy jak śpi.
A przed chwilą na drzemce tak się rozdarł i wpadł w taką histerię że nie wiem co mu się działo. W ogóle nie mogłam go uspokoić, nawet na rękach, tak krzyczał i płakał. W końcu usnął po pół godzinie płaczu, lulałam go i głaskałam. Nie wiem czy to z gorąca czy coś mu się śniło że się aż tak przestraszył.

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Antoś obudził się po drzemce już bez płaczu, tak jakby w ogóle nie pamiętał jaka była histeria godzinę wcześniej, chyba po prostu coś mu się śniło, może jakiś koszmar i dlatego tak zareagował. Później zachowywał się normalnie, ładnie zjadł podwieczorek, później kolację i teraz już spokojnie śpi.

-
żabka04 wrote:Kamcia może to jajnik? Czy noga boki jak unosisz?
Oby nie wyrostek.
Jestem po jakeczkowaniu a te w zeszłym miesiącu boleśnie przechodzilam...Ale myślałam o tym bo wtedy w Kołobrzegu też mega cierpialam
Jednak dziś bardziej boli
Trochę to związane z nogą(kiedyś miałam bardzo powiazane z nogą a jednak nie wyrostek)
Dreszcze
Ale nie mam temp cała góra brzucha i cała prawa strona. Nawet przy dotyku
Oby nie wyrostek
-
nick nieaktualnyKamcia ja tak miałam za malolata.
Byłam na sor i powiedzieli ze to jajnika wina.
Trzymam kciuki żeby to był jajnik.
Nie miałam wyrostka to nawet nie wiem jakie są objawy.
Czytam o tych stworach co wyhodowali u mnie.
Ja pitole masakra.
Wina ewidentnie diety za dużo cukru który im sprzyja w rozmnozeniu i rozważenia flory.
Ogólnie każdy z nas ma te badziewia bo one muszą być do flory w organizmie.
Ahhhhhh
Idę spać bo mi się oczy zamykają.
Mały śpi od jakiejś chwili.
Dobranoc.
Trzymaj się tam kamcia.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Dziś u nas mały jedzeniowy sukces Szymek zjadł każdy posiłek nie były one jakieś super ale je i to się liczy więc może skutkuje ta metoda
M ma dziś wychodne a mi niedobrze ciągnie mnie ale nie zygam a nawet nie ma jak bo u rodziców
M mi dziś mówi że mam już brzuszek masakra no cóż 10 tydzień więc może flaki też szaleją ciekawe ile wsze boję się zwazyc te upały to człowiek puchnie ale ruch. Mam dużo więc może nie będzie tak źle
Mykam spać dobrej nocy dziewczyny

-
Skali mialam Ci pisac ze moja kumpela musiala w 10 tygodniu w pracy powoedziec bo przy drugiej ciąży szybciej wywala brzunio serio

Kamcia oby nie wyrostek mi wycieli jak mialam 5 lat wiec nie pomoge z objawami pamietam tylko ze ból na maksa i zimne poty plus bladosc.
Masz coś na żołądek albo chocoaz nospa? -
Skalinindopiero teraz skumalam ze bedzieny mialy podobna roznice wieku u dzieciaczkow

A kiedy planujesz powiedzieć rodzinie?
Mynpewnie jeśli usg w czwsrtek bedzie ok to może powiemy. -
Ajrin u nas będzie 19 miesięcy różnicy no musi być podobna skoro z jedną wątku jesteśmy
tylko Igi młodszy o równy miesiąc od Szynka jest
My planujemy powiedzieć po Szymka urodzinach czyli jakiś 13 tydzień jak narazie zero podejrzeń tylko ciągle pytają czy wracam do pracy a mama każe mi zrobić coś z buzia bo mam tyle pryszczy nawet m wczoraj zwrócił uwagę no ale co nogę maść cynkowanie ? Może zapytam myszy czytałam że to chyba od wysokiego poziomu prolaktyny
Wczoraj Szymek zjadł troszkę bułki z maca tak wiem że to niezdrowe ale tak chciał a wiecie że u niego się to nie zdarza dziś spróbujemy chlebek na śniadanie pewnie dziś już nie będzie chciał
Jedziemy na giełdę może będą zabawki a Szym z babcia w ogrodzie chłonie świeże powietrze z lasu
Kamcia super ta sukienka my dziś idziemy na grila bo kolezanka bierze cywilny i po części oficjalnej i dla rodziny zaprosili znajomych nie chce mi się no ale muszę

-
nick nieaktualnyKamcia cieszę się że żyjesz:-)
Oby przeszło ci dzisiaj.
Ja pakuje resztę.
Nawet zdążyłam pościel ściągnąć wieczorem czysta założę,kurze poscieralam, odkurzylam chatę z Robertem pół chaty na rekach.
Teraz próbuje go uśpić przy okazji ja odpoczyne chwilkę i dalej.
Patrzę na te pakunki i zastanawiam się jak się zamieścimy?
Jeszcze wózek trzeba upchac!
Tabletki chyba zaczęły działać jakby mniej jestem WC ale jak jestem to dalej źle
Zaczęłam pić miete piprzowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2017, 10:11
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[