WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ajrin
O matulu jakie przeboje! Masakra z tym NFZ. Oby teraz te leki pomogły. Trzymam kciuki!
Zabka
Co za termin! Oszaleli. Ale tak to jest jak w tygodniu mają tylko 20numerkow na NFZ a resztę tygodnia przyjmują prywatnie. Szkoda gadać.
U nas w mieście nie doświadczysz Endo na NFZ. Najbliżej Gostyń lub Poznań a terminy na 2020 więc ja jednak jeżdżę prywatnie. Szczególnie, że mój gin to Endo.
Kamcia
Szkoda słów. Cały czas wam pod górkę. Ech... Niech ten miesiąc się skończy.
Ja jednak zdecydowałam się na inny tort w takim kolorze jak ja chce bo tamtego w fuksji mi się zrobią
Amelka będzie miała tort czekoladowo-gruszkowy i taki jak niżej ale w kolorze fuksji.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/798e860ed119.jpg
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
A i najlepsze. Dziś pojawił się instalator.
Robi. Powiedziałam mu, że go stąd nie wypuszczę dopóki nie zrobi. Zapewniam obiad nawet byle by mi tu wszystko dokończył. -
Potrzebowałam do dziewczyn bo wtedy miałam w pracy zapierdziel. Z jednej strony odpadła mi opiekunka miałam ugotowane i posprzątane a z drugiej strony wkurwiajace wtrącanie się. Ah dobrze ze juz poleciała.kamciaelcia wrote:Ewelina
Miesiąc? Toż to nie był już gość
I wielkie gratulacje dla Lenki

-
Skali, gratuluję udanej wizyty i zdrowego dzidziusia.
Żabka, strasznie długie terminy do lekarza, prywatnie na pewno będzie szybciej ale najważniejsze żeby Cię wyleczyli.
AJrin, zdrówka dla Ciebie, oby leki pomogły i żebyś szybko wyzdrowiała.
żabka04 lubi tę wiadomość

-
Dzien dobry, pozdrawiamy z Poznania
Mlody spi, mloda pojechala z dziadkiem odebrac babcie od fryzjera a mama odpoczywa! 
Hej Ewelina, milo na tym watku Cie widziec
Zabka, Ajrin duzo zdrowka!
Kamcia brak slow!
żabka04, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka-matka wariatka :) wrote:A i najlepsze. Dziś pojawił się instalator.
Robi. Powiedziałam mu, że go stąd nie wypuszczę dopóki nie zrobi. Zapewniam obiad nawet byle by mi tu wszystko dokończył.
Uffff
Dobrze że jest niech robi
Stój nad nim!
I nie wypuszczaj z domu!
To zdążysz z terminami mam nadzieję. -
Ajrin,
O Matulu ale przygody !!! Kuruj się kochana !! Najważniejsze ze dziszia zdrowa
O NFZ nawet nie będę komentować .. masakra !!
Skali,
Gratulacje udanej wizyty !! Niech dzidzia rośnie zdrowo
Hihi z ciekawości , imię już macie??
❤️❤️❤️
Natka,
Barykaduj drzwi i nie wypuszczaj instalatora póki nie skończy roboty !!
Piękny tort !!
Jak usttalimy datę roczku to tez będę szukać toru hehe
Kamcia,
Ehhh bez komentarza...ciekawe jaki jutro będzie powód i co wymyśla
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualnyJesteśmy na placu zabaw Robert mi usnal a córka się bawi.
Robert dostał wysypki pod brzuchem.
Podejrzewam ogórka gruntowego bo ukradł córce z talerza zjadł kawałek malutki.
No chyba że można mieć trzy dniowke dwa razy? Ale gorączkę miał tylko dwa dni więc nie pasuje mi to:-( -
Ajrin dopiero przeczytałam współczuję mam nadzieję że Ci przejdzie i obejdzie się bez szpitala te polskie sory to śmiech na sali tyle godzin Ale są bezkarni
Szymek szalał w nocy wysłał się do 1 potem zjadł i rzucał się po łóżku co go odłożyłam to oburzony o 6 butla do łóżeczka Ale obudził się i koniec spania m bo wziol a ja do 8 dospalam
Dacie wiare m dziś pojechał po wyniki badań tego wycinka i złe pobrany uszkodzony trzeba powtórzyć i za tydzień z Nowy do szpitala idzie na 3 dni można oszalec
I najgorsze Szymek mi spadł z łóżka na głowę nie chce się nauczyć ze tyłem ma schodzić dawalam mi pić i przysypual ślę mi się przypomniało ze mam mięso na gazie i myślę szybko zdążę No i nie zdążyłam nie płakał jakoś strasznie niby wszystko normalnie będę obserwować

-
Skali,
Kurczę co to za lekarz
masakra !!!! A tak to byłyby już wyniki
ehhh
A wiesz ze Zośka ten tez spadła.... dwa razy !!
na szczęście nic się nie stało, więcej strachu 
I tez rylko na chwile się odwróciłam
Najważniejsze ze Szymusiowi nic się nie stało
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Ludzie
Trzymajcie mnie-ja dosłownie wyjdę z siebie. Taki nerw jak nigdy!!ja albo tepa pala albo kurwa za mądra na ten świat.
Zaproszenia na chrzciny dawno wysłane, plany porobione, wysluchiwanie stu wymówek zaliczone i co sie do cholery dowiaduje????co???że teściowa(ta co miała sto powodów że nie przyjedzie) jednak ma do nas żal że nikt jej nie chce!!!trzymajcie mnie. Serio trzymajcie. Wszystko dostosowane bo jaśnie państwa nie będzie a godziny przed takie rzeczy???ciotka z Kołobrzegu nie przyjezdzala bo teściowej nie będzie i młodym da wolną rękę....
Teściowa-Wielmożna Pani będzie-a ciotki nie-za późno dali znać...Ludzie zatrzymajcie!!!bilam się z teściowa Ale teraz bym zabiła
AJrin lubi tę wiadomość
-
Kamcia jutro u Was wielki dzień my w sobotę obchodzimy choć urodziny w poniedziałek
Z szymciem ok na szczęście
Ja dziś kupiłam klocki mega blocks taki stolik z klockami i albo to będzie od nas albo od dziadka bo dziadek ma się dogadać z chrzestna zobaczymy
Na sobotę ma być pogoda my robimy grila

-
Kamcia
No nie dziwię się, że jesteś wkurzona. No co za sytuacja. Masakra!!
A Piotruś jest uroczy, kochany i jaki duuuuzy!!!
Skali
Szkoda słów na te szpitale. Sami wycinek robili i źle? Szok!!
Ja Megabloksy kupiłam jak były w Lidlu. Super są i nie żałuję.
Zabka
Bardzo możliwe, że ta wysypka od ogórka. Nasza raz ogórka dorwała i wysypało ja na buzi. Po dniu zeszło.
Dziewczęta, instalator zakończył prace. Zrobił co ma zrobić i już. Teraz musimy jechać do gazowni podpisać umowę i gazownia do nas by puścić gaz. Do tego czasu jesteśmy bez ciepłej wody niestety ale już jestem spokojniejsza, bo coś się ruszyło.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia idzie osiwiec!
No wiesz co?!
Sami chyba nie wiedzą co mają robić?
Też bym się wkurwila ale ja bym się Daria na męża w do.u że ma matkę ustawić bo jak nie to wybuchne.
Współczuję przed samą impreza Piotrusia taki cyrk robić po co?
Peter przystojniak jeden.
Ahhhh te odzyska jak Marty Antosiowe hihi
Ciotka całuję.
Skali biedny ten twój mąż.
W szoku jestem jak można tak zaniedbac sprawę? Jaja sobie robią?
Natka yeeeeeeeee
Huraaaaaaaa
Leccie zalatwiajcie.
Mój Roberto śpi.
Zdążyłam go złapać i pazury obciąć bo masakra zapuscilam syna
Wybrałam ubrania do rozmiaru 98.
Mało ma na 86-92.
Ale jeszcze koleżanka ma dać więc wstrzymam się z zakupami.
Znalazłam niby fachure czyt gastrologa 30km ode mnie tam gdzie dzisiaj (w mieście) się rejstrowalam do endokrynolog.
Nie jest źle tylko jutro zadzwonię zobaczę jakie terminy i koszt bo prywatnie.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[