WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zanka oj bodna ty masz tego troche sa jakies podejrzenia od czego? Dobrze ze znasz diagnozę a o doeta pomoże.
-
Skali daj znac jak po wizycie czekamy na wieści

U nas burza idzie slysze jak grzmi.
M ma wrocic szybciej z pracy i mamy pojechac zawiesc mocz przed 16 wiec licze ze sie uda. Od terwz wszystko bede pisac na kartce serio. Juz dawno mogla bym antybiotyk lyknac a tu musze czekac az siuski zrobie. -
nick nieaktualnyAjrin nie mam pojęcia od czego.
Może jak poczytam w necie to się dowiem albo lekarz mi powie.
Helicobakter wszyscy mają także to normalne.
Lekarz się zdziwił że nie mam objawów refluksu
Mam pytanie do was.
Jakie macie zabawki na oku dla waszych pociech na pierwsze urodziny?
Właśnie dzwoniła żona chrzestnego zapytać przy okazji co mu kupić.
Poprosiłam o garnuszek na kocurek.
Zaraz pewnie chrzestna zadzwoni i będzie pytać a ja już nie mam pojęcia.
Chętnie zgapie jakiś prezent:-) -
nick nieaktualny
-
Koleżanka dostala na roczek córki takiego plastikowego konika bujanego i jest bardzo zadowolona bo Mała jeszcze nie chodzi wiec na normalnego konika bujanego by jeszcze nie weszła a z tego od razu korzystała i uwielbia go

Może dla Zośki tez poproszę o taki..tylko ze narazie wnaszym mały mieszkanki to dość mocno by nam zawadzał hehe
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Zabka helikobqkter to wiekszosc ma fakt ale nie wszyscy ja np nie mam chociaz bylo to kilka lat temu i mozliwe ze juz mam.
Ale on głównie z tego co wiem to wrzody powoduje.
żabka04 lubi tę wiadomość
-
Ja już po wizycie wszystko ok dzidzia ma 46 mm jest zgodny z wiekiem ciąży machal sobie rączkami. Doktor mówił że kość i przezierenosc ok ale to na jego sprzęcie , za 2 tyg genetyczne. Muszę już brać żelazo
kamciaelcia, żabka04, AJrin, Natka-matka wariatka :), Dariah, marta258 lubią tę wiadomość

-
Dariah wrote:Koleżanka dostala na roczek córki takiego plastikowego konika bujanego i jest bardzo zadowolona bo Mała jeszcze nie chodzi wiec na normalnego konika bujanego by jeszcze nie weszła a z tego od razu korzystała i uwielbia go

Może dla Zośki tez poproszę o taki..tylko ze narazie wnaszym mały mieszkanki to dość mocno by nam zawadzał hehe
miałam na mysli takie tez pluszowe siedziska bujane
coś takiego https://naforum.zapodaj.net/thumbs/da52a4154515.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2017, 15:38
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:mówiłam ze junior wszystko ma

Kurcze junior miał jedna drzemke i tylko spał 1,5h bo sąsiadki przyszły do córki i go obudziła.
oby mu starczyło do wieczora.
Miałam iść na dwór ale się rozpadło
Chyba przeszukuje ubranka Roberta rozm 92 do prania.
Tylko spr jaka jutro pogoda. -
nick nieaktualnyKamcia wierzę że wszystko pamiętasz bo ty masz pamięć nie zawodna hihi
Kartka musiała być smaczna skoro Peter ja zjadł hahahah
Skali super rośnijcie zdrowo:-)
Ajrin ciekawe xzy masz teraz.
Trzymam kciuki i żebyś nie miała.
Dariah my też mamy małe mieszkanie i szlak mnie trafia że nie ma gdzie tego układać a tyle bym chciała jeszcze kupić dzieciom.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[