WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Proszę o kciuki jutro po 13 wizyta oby wszystko było dobrze minęło 5 tygodni od ostatniej
Żabka trzymam za Ciebie kciuki
Kamcia nie burmusz się już
Natka wysyłam Ci dużo sił i cierpliwości i wiary ze się wszystko dobrze ułoży
Ajrin jak samopoczucie i pechrz ?
A chyba zapomniałam złożyć Antosiowi życzenia Marta sto lat dla Antosia
Dariah lubi tę wiadomość

-
Hej u nas noc z 2 pobudkami wiec calkiem spoko ja wstawalam na siku 5 razy.
Wczoraj bylam u lekarza dal skierowanie na posiew M zaraz zawiezie i przepisal antybiotyk bezpieczny w ciazy bierze sie ttlko raz saszetke rozpuszcza z woda i chyba zaraz go wezme bo to juz prawie tydzien bólu i mam dość. A furagina ponoc kategoria c przy ciąży -
Skali kciuki za wizytę.
Żabka dla Ciebie tez kciukasy niech szybko zleci bezbolesnie i oby nic nie nie znaleźli.
Natka znam ten ból majstra nasz mial w czerwcu skonczyc a dalej mieszkamy u teściów. Już nie mówiąc ile go nie bylo nie odbieral telefonu ani nie dawal znaku kiedy laskawie sie zjawi masakra
Kamcia nawet nie wiem co pisac brak mi słów -
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny pisze z leżanki bo w głowie się kręci po głupim jasiu.
Kolonoskopia były momenty że bolało wtedy dodawał przeciwbólowe.
Lekarz stwierdził że mam zapalenie jelita grubego i coś pobral xzyt wycial do badania.
Gastroskopia szybko poszła dziwne uczucie pytał się czy mi coś dolega na codzień też coś wycial do badania i czekam na wynik testu jakiegoś domyślam się że helictobacter.
Jestem tak zakręcona że mam nadzieję że dobrze zrozumiałam lekarzy i pielęgniarki.
Jeszcze mnie potrzymaja tu chwilę bo lekarz robi opisy i muszę jakoś chodzić a nie się zataczac bo dostałam końskie dawki
-
nick nieaktualny
-
Skali
Trzymam kciuki za wizyte! Proszę nam tu zdjęcie kropeczki wstawić hihi
Ajrin
Bralabym ta saszetkę na twoim miejscu. Długo się męczysz już, biedactwo
mam nadzieję, że szybciutko minie to zapalenie.
Zabka
Ty nasza dzielna cioteczko! Dałaś radę! Teraz tylko czekamy razem z tobą na wyniki.
Kamcia
Jak tam nocka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2017, 08:47
żabka04 lubi tę wiadomość
-
Oj Żabka to nie fajnie z tym zapaleniem jelita. Oby nic poważnego daj znać co powiedzieli lekarze bo sie tu zamartwiamy.
-
Faceci to durne stworzenia serio. Od piatku mowie ze najlepiej by zrobic posiew aby wiedziec jakie bakterie i ze w poniedzialek jak dam rade bez prochow to mam robic posiew. Wczoraj specjalnie po skierowanie jechałam i dziś M rano mial podrzucic do labu i co oddal mocz na badanie ogólne nie na posiew
Zabije go normalnie. Juz mialam brac antybiotyk. Dzwonilam do labu nie da sie odkrecic mam do 16 czas aby przywiesc druga próbkę. A najgorsze jest to ze nerki zaczęły mie boleć 
Spróbuję sie przespac może przejdzie -
Żabka daj znać co powiedzieli
Ja zaraz szykuje się na wizytę był.na spacerze z szymkiem zimno u nas ale nie pada
Dziś jeszcze m brat będzie u nas nocowal
Ajrin chłopy takie są im trzeba pisać dużymi literami inaczej nic nie wiedzą a najlepiej wszystko za nich zrobić

-
nick nieaktualnyJuż wam pisze.
Jeśli chodzi o kolonoskopie.
Lekarz stwierdził wrzodziejace zapalenie jelita grubego jakieś afty znalazł.
Pobral dwa wycinki.
Gastroskopia choroba refluksowa przełyku, przepuklina przełyku, zapalenie żołądka.
Test hp wyszedł dodatni.
Też pobral jeden wycinek.
Wrzodow żołądka nie mam choć mówi że widział ogniska.
Płakać mi się chce.
Ku.....wa z kadry się to nagle wzięło u mnie.
Mąż oczywiście wpadł do domu i przeczytał o tym jelicie że to jest nie wyleczalne, dieta rygorystyczna i nawet może się przerodzić w raka jelita grubego.
Poczytajcie same bo nawet nie wiem co z czym muszę usiąść poczytać i poszukać dobrego gastrologa.
Zanim pojadę na wizytę do takiego lekarza to muszę poczekać na wyniki histopatologiczne ok 2 tyg.
Lekarz co robił badania powiedział że wyniki histo muszą to potwierdzić a ja muszę znaleźć lekarza który mnie wyleczy.
Na jednej kolonoskopi się nie skończy.
Jutro chyba pojadę z dziećmi do rodzinnego mojego pokazać to i co ona myśli.
Doła mam konkretnego.
Edition.
Cieszę się że znaleźli przyczynę tak szybko tych moich rewolucji
Później was nadrobie bo jestem sama z dziećmi muszę obiad jakiś zrobić i zjeść w końcu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2017, 10:26
-
nick nieaktualnyAjrin i jak udało się z moczem?
Na temat facetów to już mi brak słów ostatnio ze swoim miałam spore sporcie bo przecina królewicz.
Weźmie książkę i czyta a reszta w dupie ja wszystko przecież zrobię bo jestem matka, mam instynkt i h...j wie co jeszcze.
Znalazł sobie wytłumaczenie.
Wczoraj głowa go bolała i wymiotowal wiesz umierał brak słów jeszcze mam latać koło niego a ja ze słabo mi. Głowa mnie mega boli itd muszę sobie radzić i zero uzalania.
Czasami rozumiem kobiety dlaczego biorą rozwody serio no niektórzy to jak wrzody na dupie.
Kamcia ale zlecialo
A ty wracasz po urlopie do pracy? -
Skali, trzymam kciuki za wizytę i za maleństwo.
Żabka, będzie dobrze, lekarze wykryli co to się u Ciebie działo a teraz leczenie, na pewno znajdziesz dobrego gastrologa który Ci pomoże, trzymam bardzo mocno kciuki.
U nas w nocy marudzenie ok 5-6, chyba coś się śniło Antosiowi bo strasznie się wiercił i nie mógł usnąć, w końcu się udało i spał aż do 8:40. No i przez to mamy opóźnienie ale śniadanko ładnie zjadł, był na spacerze a teraz ma pierwszą drzemkę.

-
Natka,
Tak myśle ze czas na większe łóżko ale szczerze to nie wiem jakie...myśle nad kupnem dużego materaca narazie a jął podrośnie to kupię jej łóżko. Z materaca nie spadnie...
Żabka,
Nie nie dom jeszcze nie wybrany
mamy dwa typy ale musimy je jesZcze raz zobaczyć itd a wczoraj jeszcze jedno fajne ogłoszenie widziałam
tak wiec ten dom tez chcemy zobaczyć
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Hehe wysłało moja wiadomość teraz zamiast wczoraj wieczorem !! Co za głupi internet !!
Żabka,
Nie smutaj kochana ! Najważniejsze ze masz bardzo szybka diagnozę i możesz działać ! Szczęście tez ze to żadne zmiany nowotworowe !! Będzie dobrze !!
Skali,
Trzymamy kciuki za wizytę
na pewno synuś ma się bardzo dobrze
daj znać po wizycie
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[