WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka super niech gazownia spina posladki i będzie załatwione

Kamcia przykro słyszeć.
U nas oficjalnie Igi odstawioby od piersi.
Igi nie zauważył nawet i sie nie domaga.
A ja niestety musialam ze względu na chorobe i antybiotyj dziecko i ogolny stan zdrowia. -
Ja właśnie nakarmilam Mele. Dziś robi rekordy na mleko
do snu po kąpieli wypiła 290ml mm z trzema markami mleka (to było koło 20:00) i teraz 200ml z jedną miarka kaszki i śpi dalej 
Kamcia
Nie dziwię się, że jesteś zdenerwowana ta sytuacja i spać nie możesz.
Ja ostatnio śpię po 3h max bo to wszystko co się dzieje w tym miesiącu mnie przerasta. Dziś juz jestem ciut spokojniejsza, instalator zrobił co miał, mogłam rozliczyć się że sklepem i dziś pojedziemy do gazowni, ale nadal jest tego tyle, że masakra. No i zaczynam się bać powrotu do pracy. Dziś mój ostatni dzień macierzyńskiego
-
Kamcia
Już teraz chciałabym życzyć Piotrusiowi z okazji roczku wszystkiego, wszystkiego naj! By nadal cieszył mamy oczka tym jak pięknie rośnie i się rozwija. Aby nigdy nic nie przysłoniło mu jego zawadiackiego uśmiechu. By każdy następny dzień był tak samo radosny. Niech nam rośnie nasz chlopaczek-slodziaczek. Slemy ze Sremu ogromne, słodkie buziaki od cioci Natki i małej kosmitki Amelki :* niech nam żyje STO LAT!! albo i dłużej!
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Ja nadal nie śpię...już 3h...Od kilku nocy tak mam a dziś rekordowo

K karmienie właśnie zaliczone
A miałam nadzieję że jednak nie zglodnieje zwłaszcza że o 5 to mu się nie zdarzyło...ale niech pije mleczko-na zdrówko
I niech rano długo śpi-również dla zdrówka mamy
bo i ja w końcu zasne(chyba)
-
nick nieaktualnyŻyczę Ci Piotrusiu dzisiaj wszystkiego na ziemi,
co Twoje życie w sen piękny zmieni.
Co Ci pozwoli uśmiechać się zawsze,
śnić sny przepiękne i najciekawsze.
Co dzień nowych przygód wiele,
aby otaczali Cię tylko dobrzy Przyjaciele.
Do zabawy mnóstwa siły,
żeby każdy dzień był miły.
Stu prezentów, stu buziaków,
lalek, klocków i pluszaków.
100lat chłopaku.
Życzy Robert i ciocia żabka.
Buxiaki
-
nick nieaktualnyAjrin super. Szybko poszło.
Zdrowiej nam.
Natka jak ty dajesz radę 3h snu?
Wykończyć się chcesz?
Praca się nie przejmuj pewnie będzie wszystko super.
Lek jest bo jednak cie trochę nie było.
Ja wstała z bólem,przelewaniem,bulgoczeniem etc jelit:-(
I chyba dostałam @!
Metę odstawilam i @ wróciła na swoje tory czyli cykl się skrócil o 2 dni
Ahhhh
-
Kamcia ucałuj Piotrusia z okazji roczku.
Niech rosnie zdrowy pogodny i wesoły
Przykro, ze nie pospalas ale znam to niestety sama slabo sypiam od kiedy Iguś na świecie bo nawet jak on spi to kirde ja nie
Natka też stresuje sie powrotem do pracy musze na dniach osc pogadac co robic czy jest sens abym na 3 miesiące w ciąży wracała. Bo to tak naprawde może im bardziej przeszkadzac niż pomóc.
Zabko pamietaj ze po tej glodowce flaki wrażliwe ja pamietam zjadlam cos konkretnego bo już z glodu nie moglam to też sie pozniej skrecalam.
-
nick nieaktualnyAjrin no masz rację możesz im zaszkodzić bo jednak jakiś plan pracy sobie wyrobili.
Oj kiedy ty podpisz i odespisz co?
Z drugiej strony to plusy dzieci w podobnym wieku razem się będą bawić "odchowaja" a ty będziesz patrzeć.
Potem się wyspisz
To prawda jelita wrażliwe strasznie:-(
Kamcia to dziś nie pospalas nerwy wzięły górę.
Mam nadzieję że ta noc będzie twoja i usniesz i będziesz spać jak dziecko
Udanej imprezy i superasnego dnia
Chyba kawka musisz się doładować.
Wyobraźcie sobie ze ja dzisiaj jajek na miękko nie umiałam ugotować hahahah
We mnie co jakiś czas bucha gorąco:-(
Nie dobrze bez tej mety jak na razie przechodzę @
Jakoś rok dam radę nie?
Widać że krótka faza krótki cykl nie dziwię się że ronilam ciążę.
Więc nie planuje ciąży
Idę mielic rybę na kotleciki rybne.
Czy ktoś z was robił takie kotlety na parze?
Myślę jak to ogarnąć?
W panierce na sitko i na parze ugotować czy bez panierki?
Obiad dla mnie i Roberta, córce i mężowi usmaże.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2017, 09:09
-
Sto lat sto lat dla Piotrusia wszystkiego najlepszego od cioci i szymonka rosnij duży i przede wszystkim zdrowy !!! Udanej imprezy to twoje święto Piotrusiu

A my dzięn zaczęliśmy od wizyty pod prysznicem bo taka była kupa moc ok sami jesteśmy bo m pojechał już do rodziców bo tu nie ma pracy na najbliższe dni a po nas tata przyjedzie w czwartek bo mamy neonatologa
Coś kicham z rana po trzy razy mam prenalen to psiknelam ale głowa cm i chyba wezmę paracetamol oby tylko Szymka mię zarazić

-
nick nieaktualnySzkoda kamciu że tak późno przyjadą wtedy kiedy to dziecko już jest zmęczone i gotowe praktycznie na kolacje i spanie.
To się nacieszy Piotrek nimi.
Oby Ci poszedł spać z wrażenia o stałej swojej porze.
Kuzyn (tak kuzyn miał być jeszcze)przyjechał?
Bawcie się dobrze w swoim gronie.
Ciocia prosi o uśmiech Petera.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[