WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak byliśmy ale to przed wczoraj
wszystko dobrze !
Szmery rozwojowe jak to pani nazwałakontrola w wieku 4 lat
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyFarsz gotowy nawet Robert nie ryczal jak zawsze przy włączone maszynce.
Grzeczny chłopczyk i duzyyyyy
Dariah a nasza mnie chęć dlatego zrobię dziś.
Ja robię szybko ponad 100 pierogow w 1,5h wiec szybko pójdzie.
Jeszcze bym lampkę wina sobie nalala i popijala ale kuźwa nie mogę leki biorę!
Ahhhh
Za rok odbije sobie to jak być w ciąży plus np cukrzyca ciążowa bo muszę rygorystycznie diety przestrzegać hahahhahaha
Cieszę się ze z Zosia jest wszystko ok.
Ale ja byłam tego pewna.
Ważne że spr i się uspokoiłas.
Czyli zęby.
Kamcia tak ty już masz mózg ciążowy hahahhahaha
Ważne że się udały korki
Ale u kardiologia miały być.
kamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żabka, żyjemy, żyjemy
Spacer zaliczony, rossmann też, po podwieczorku Antoś trochę marudny ale nie było tak źle. Za to na kolację ładnie zjadł całą butlę, przysypiał przy niej i się rozpłakał jak się mleko skończyło. A później w łóżeczku cyrk, widzę że zmęczony a siadał, biegał w kółko i wyrzucał smoczka. Dopiero jak wyszłam to się rozpłakał i jak za chwilę wróciłam, dałam smoczka to od razu usnął.
-
nick nieaktualnyMój się drze 30min, skacze na dupie, chce wiać czy iść gdzieś, kładzie się, leży to wszystko robi jednocześnie płacząc /wrzeszczac nagle leży cisza i znowu jazda..
Dałam nuforen.
Dalej to samo choć częściej już słyszę ciszę.
Łeb mi pęka.
Odechcialo mi się tych pierogów.
Zaglądałem w dziub wcześniej.
I widać przez dziąsła trójki górne i dwójki dolne.
Wiem i pamiętam że kły są najgorsze.
Chyba działa lek.
45 min wrzasku matko!
-
Pisałam ze idziemy ale zapomniałam napisać po ze wszystko dobrze ;(
PrEpraszam !!
Trafiliśmy do mega fajnej pani doktor ! Babeczka z taka energia i pasja do dzieci ze podziwiać !!
Zrobiła badania, wytłumaczyła itd
A już nie mówię nawet o tym co wyczyniała żeby badania zrobić,,żeby Zośka się nie ruszała i dała się zbadać..
Po prostu wulkan energii której zrobi wszystko żeby tylko wykonać badanie ! Rewelacja !!
No ale na szczęście wszystko dobrze09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
U na górne kły są całe białe (w dnia widoczne przez dziąsła) o ponad 2 miesięcy... i pediatra nam mówił ze będą dluuugo szły
A dzisiaj widział dolne trójki (kły ??)09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyDzieci śpią.
A ja właśnie 5 min temu skończyłam lepiej pierogi już się mroza.
Musiałam jakiś odreagować wyzylam się na cieście.
Oto one:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d035965475e3.jpg
Idę sprzątać ten bałagan.
Dariah no kły idą długo i dziecko długo się męczy.
Do tego z oczy mogą być zalzawione przy czerwonych oczach np brak snu zmęczenie wygląda to jak zapalenie spojówek.
Jak to mówią zęby oczne czyli 1-3 sa najgorsze
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Żyjemy żyjemy dzięki że pytasz
My intensywny dzien chyba z 10 kilometrów nadreptalam.
Najpierw na zakupy z Igim i spacerek ogolnie póki pogoda znosna a pozniek na 14:45 kontrola u gina.
Przepisl dodatkowe badania o tsh jak prosiłam. Dal skierowanie na testy pappa musze z rana jutro dzwonić. Igi został z babcią do powrotu M wiec miałam wychodne. Poszlam na szame zjadlam dobra rybkę i poszlam na zakupy, kupilam 2 sweterki takie cienkie ale bluzeczki sprawdzaly mi sie takoe w poprzedniej ciazy jak brzucho rósł mogłam dalej wnich śmigać.
M pojechal z Igim i babcia po lampy odebrac woec po powrocie bylo woercenie i mocowanie lamp. Jak Igi usunął odwiozlam moją mamę.
A jitro przywoza nam meble do sypialni bedzie skrecanie łóżko szafa duza i komoda.
Kamcia tak ciążowy mózg sie zaczyna a przy dziecku mam wrażenie, że ten stan jeszcze bardziej sie pogarszaJa zgubilam prawojazdy 3 tygodnie temu serio noe mam ponecia gdzie a nigdy ich noe wyciagam. Igi musiał bawoac sie portfelem wyciagnac bo już nie raz tak robil ale wszystko przeszikalam nawet dom teściów i dupa nie ma
Dariah no to niech szybko wyjdzie ząbek my nadal tylko dwa.
Żabka no masz jalby ciążę bo zero alko o dieta oby raz na zawsze pomogło i zdrówko powróciło. I tak naprawde flora moze dzialac cuda oby IO przeszla.
A no i Igi dal popis chodzenia przy dziadkach najpierw wpadla babcia po pracy i wnusio ją przywitał kroczkami. Wiec babcia dzwoni do dziadka że wnusio chodzi, na co dziadek mówi że jedzie. Igi przywitał go odac z pokoju dobre 3 metry do dziadka miał aż lzu w oczach. Taki ten mój synek popisywacz.
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitamy się.
My spalismy jak zabici.
Jedna pobudka na piciu.
Wstalismy o 6:22 z wrzaskiem ;-(
Gdzie ja o 6 już sie obudziłam z okropny bólem głowy.
Pewnie przez tą jazdę z Robertem i padało.
Łeb mi pęka.
Idę sobie zrobić kawki.
Ajrin tak mi mów
Ja zaczynam w nią wierzyć że mnie naprawi ta nowa flora.
Gratki dla Igusia.
Wspaniałych ma dziadków
Super ze sobie kupiłaś te sweterki zawsze to jakaś przyjemność
Dariah kiedy te kadry zadzwonia?
Kamcia jak to? Tule cie.
Natka jak się czujesz?
Co milczysz?
Marta jak u was po nocce? Coś wyszło?
Skali?
-
Ja miałam ciężką noc szymus ok Ale ia się denerwowalam a jak się denerwuje to nie mogę spać
Wczoraj okazało się śr moje zwolnienie jeszcze do zus nie dotarło bo jeden druk zł3 nie jest podbitu przez prezesa bo jak on był w księgowości to ta co się tym zajmuje miała urlop a on bywa raz w miesiącu więc wczoraj zalatwilam żeby dyrektor oddziału mi podbił Ale ona nie bo mię wie co to jest s do prezesa i jego żony nie mogę się dodzwonić no i noc w nerwach czekam na telefon do 9 jak nie to drzwonie
A Szymek właśnie zjadł i śpi o 4 się obudził dałam pić i spał
Dziś m wraca
-
Piotrek obudził się przed północą...dla mnie brzmiało jakby nie mógł się ułożyć...poszłam do niego a on dalej nie mógł ułożyć. Poplakiwal, stekal...był ciepły...co już myślałam że śpi to wszystko od nowa. Dałam nurofen. Wciąż to samo. Lulalam na rękach. Odkurzacz w środku nocy włączyłam. I jakby prawie prawie śpi od nowa a nawet z placzem. Po godzinie zrobił się chłodniejszy,zjadl, polezal i usnął w łóżeczku. Nie wiem co to było. Przyszło mi do głowy tylko szczepienie. Przecież poprzednia noc też była niespokojna ale takie rzeczy się nie działy
jeszcze spiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2017, 08:16