WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ajrin,
Wow !! Gratulacje dla Igunia !!!
Żabka,
Kadry maja dzwonić do końca miesiąca bo szef dał sobie czas do końca miesiąca na decyzje. I możliwe ze to nawet nie kadry a on zadzwoni i z kadrami nie będzie rozmowy bo jak to on mówi "decyzje j tak ja podejmuje"zobaczymy
Jeśli mi się uda to wtedy do pracy bym szła już 2.10 a nie 16.10
Podziwiam Cię z tymi pierogami ! I nie tylko ! Ty tak dużo gotujesz i dwójka dzieci i dom... szacunek wielki
Cieszę se ze nocka udana !! Jest ząbek ?
A te oczne żeby to trójki j na dole i na gorze ?
Super ze Werce podobają się zajęcia !! A jaka musi być z siebie zadowolonahihi
Kamcia,
Może faktycznie od szczepienia taka nocka słaba ? A jak dziś humorek ??
U na w nocy znowu ponad 39....A rano piękne 36,6...
Natka?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnySkali rozumiem twoje nerwy ale w twoim stanie ty luzuj portki.
Wiem wiem łatwo się mówi ale jak nie podbije jak nie dojdzie to same problemy potem.
Załatwiłem? Dzwonili lub ty?
Mam nadzieję że się udało załatwić.
Kamcia tule.
Ma chociaż humor?
Dariah dziękuję.
No mi pierogi wyjątkowo szybko idą z resztą wszystko tylko muszę ją mieć chęć
Nie wiem bo nie zaglądałem ale wczoraj jak patrzyłam to tak jak u was pod światło w dziasle siedzą.
Ogólnie ocenę to jedynki dwójki i trójki.
Bardziej górne dają czadu.
Bo to wszystko boli od nosa po zatoki.
Czekam na info.
Mala różnica 2 czy 16 hahahha
Ważny jest awans.
Zosia już w żłobku także żadna różnica.
Raczej dla ciebie szybciej w rytm będziesz musiała wejść u nowe obowiazki sie nauczyć
Trzymam kciuki dalej.
Wierzę że się uda musi! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie Zośka w zbloku a ja ogarniam dom
poprasowalam i zrobiłam mała segregacje w jej ubrankach - za małe wracają do rodziców
Eh dziewczyny jak Wam zazdroszczę ze jesteście w ciąży !!! Tak pozytywnie zazdroszczę
Byłam zawieść auto do naprawy ale gość obejrzał i powiedział ze poszuka części i w poniedziałek da znać jaki koszt.
Ah i wczoraj była u mnie przyjaciółka i jest w ciąży !!! Ale się cieszę !! Bo w styczniu straciła ciąże w 13 tycg i się starali i bała się ze nie uda się i jest !!! Super)
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dziewczyny
Przepraszam, że się nie odzywam. Mam kiepski humor.
Zgubiłam portfel z pieniędzmi (to już pal licho), z kartami płatniczymi, kredytowymi i dokumentami.
Najgorsze jest to, że chyba zgubiłam go wczoraj a połapałam się dziś rano jak chciałam iśc na zakupy.
Oczywiście jeszcze usłyszałam od małżonka jaka to ja jestem nieodpowiedzialna i w ogóle i że znając nasze szczęście to już pewnie nas okradki (sprawdziłam, nic z konta nie ubyło- jeszcze) albo zaciągnięto na mnie już jakiś kredyt w chwilówce i w ogóle jak mogłam i jak pilnuje.
Nawet nic na to nie powiedziałam, bo szkoda moich słow.
Ja byłam PRZEKONANA, że z zakupów wróciłam z portfelem i położyłam go na regale. Obszykałam cały dom i szukam dalej. Niestety nigdzie nie ma.
Powyjmowałam wszystko ze szafek, sprawdzałam nawet w zamrażarce.
Oczywiście byłam w ostatnim sklepie i pytałam ale też nie ma
Kamień w wodęnie ma i już
-
Natka
Nie dziwię się że masz kiepski humorale szukaj od poczatku. Daj sobie chwile wytchnac i szukaj. W rzeczach małej. Wózek. Nie tak łatwo zgubić portfel
Jeśli już będzie pewność że nie ma poblokuj wszystko
I miej nadzieję-bo uczciwi znalazcy się zdarzają -
Natka,
A w wózku patrzyłaś ? Torbie od wozka ?
Mała nie bawi się Twoija torebka żeby mogła wyjąc portfel?
Pytam bo ja ostatnio tez przeszukałam wszystko, obdzwoniła wszystkie sklepy w których byłam dzień wcześniej - nic.. a tam tez dokumenty, moje i Zosi i prawko i karty..
Ale na szczęście znalazł się pod fotelem w samochodzie!!
Szukaj kochana a w między czasie dzwon i blokuj kartę ! Najwyżej jak znajdziesz to będziesz musiała czekać na nowa - ja tak raz już zrobiłam ..No ale przynamniej będziesz spokojna ze nikt nie użyje Twojej karty !!
Współczuje stresu ;(
Żabka,
Tak dla mnie to jakaś wielka różnica nie jest 2 czy 16. Zosia już w żłobku i zostaje już do 14 wiec jeszcze trochę i będzie Orawie cały dzień wiec adaptacje przebiega super
A 2.10 dlatego ze ten co teraz jest przełożonym i odchodzi będzie do końca października i chodzi o to żeby chociaż ten miesiąc Żnin być żeby się nauczyć, przeszkolić itd itd09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnySpokojnie.
Po pierwsze dzwoń po bankach i blokuje karty.
Zgłoś zagubienie dowodu na policję? W banku swoim.
Oni muszą odnotować takie info mają skan na pewno twojego dowodu więc serię nr dowodu jest zapisana, bank rozsyla info po innych bankach info że zgubiłas dowód jak ktoś przyjdzie po kredyt wezwanie policję jako wymuszenie A z kad dostałaś info że wziął ktoś chwilowke?
Może zadzwoń tam i zapytaj czy w oddziale czy przez tel ktoś wziął.
Można to spr i dojść kto co jak.
No trudno stało się.
Trzeba ogarnąć poblokowac i będzie mniej stresu potem wyrobić nowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2017, 12:21
-
Kamcia
Ja już siły nie mam na dalsze szukanie. Oczywiście w domu jestem sama z małą, bo mąż w pracy.
Kurcze ja byłam PEWNA, że go z zakupów przyniosłam. Położyłam na regale.
Oczywiście nie mam co się pytać D czy przypomina sobie czy gdzieś widział, bo on nic nie pamięta. Ja ciągle mu portfel i telefon znajduje, ale jak mi się przydażyło i zgubiłam to jest afera.
Szukałam już chyba wszędzie. Nawet meble odsuwałam. No nie ma normalnie, nie ma.
Nie chce mi się już nic popraostu, załamana jestem. -
Zabka
no nie dostałam info, że ktoś coś wziął. Poprostu mój małżonek mądry już mnie straszy, że pewnie tak będzie, że ktoś coś zaraz na nas zabierze i będziemy musieli spłacać.
Już czarne wizje roztacza i mnie tym tym bardziej denerwuje, jakbym mało stresu miała teraz.
Już nawet nie chcioałam mu mówić, że to dlatego, że wszystko na mojej głowie jest. Zakupy, obiad, pranie, prasowanie, wynoszenie śmieci nawet. Wszystko.
Ostatnimi czasy mówiłam mu, że mam problem ze skupieniem się, że nie pamiętam czasem po co idę choćby do kuchni czy łazienki bo mam za dużo na głowie.
Ale łatwo powiedzieć :"spokojnie, bez stresu" siedząc na kanapie i wypoczywając po pracy.
Kurde ja wam powiem, że za dobrze ma ten mój mąż ostatnio. A to moja wina jest, bo zabrałam na siebie wszystko, dosłownie wszystko i teraz sobie przestałam radzić.
No i zgubiłam portfel i najbardziej się boje o ten dowód -
nick nieaktualny
-
Z drugiej strony też sobie myślę, że gdyby ktoś był nieuczciwy to już miałabym info, że ktoś z mojej karty skorzystał np zbliżeniowo a nic ani złotówki na koncie mi póki co nie ubyło.
Kurde powiem wam laski, że jak się okaże, że on jest w domu albo nie daj boże w torbie mojego szanownego małża to
1. portfel na łańcuch
2. w przypadku torby małża mu nie popuszcze, o nie... i niech go bozia broni.