WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTak kamciu czytałam i muszę to zapamiętać żeby potem nie myśleć z kad co i jak
A urodziny córki to i tak nie wypali w ten dzień bo nie zaproszę dzieci na 18 żeby szalały mi do 20 jak nie dalej.
Zrobię jej dzień wcześniej albo dzień później.
A najbardziej by mi pasowało w sobotę i to z rana ale muszę z sąsiadami pogadać jakie plamy mają -
Zabka,
Teraz nie zrobię fotki bo jest w żłobkua poza tym obawiam się ze na zdjęciu to w ogóle nie byłoby jej widać jest taka blada ta wysypka
Ale zrobie mimo wszystko jak ja odbiorę09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyDariah ale ta wysypka to zlana jest w kupe? ? Wiesz o co mi chodzi?
Czy to plama a kropki pojedyncze?
Wypukłe czy płaskie te kropki?
Mój mąż jakiś sfochowany.
W tv był program o markach które pracują w niskim zawodzie i mówiły o powrocie do pracy jak tylko podobnie dziecko.
Mąż pyta a z kim to dziecko będzie? Mówię z tatusiem coś zdziwiony przecież tafusiowie też się opiekują dziećmi.
O matko foch i do mnie z tekstem ale męża masz h...a że dziećmi się nie opiekuje.
Śmiać mi się chce no ale taka prawda co on sobie myśli?
On się czuje chyba za naj faceta wyjątkowego bo dziećmi się nie opiekuje.
Byłam w WC jest źle:-(
Ale skonsultować to trzeba z lekarzem więc po południu tak jak kazał zadzwonię.
Robert dziś jest inny.
Na łeb dostanę szt na pewno. -
Witamy siemy zaraz idziemy do pediatry bo ciagle te 37.8 a do tego straszny katar i kaszel sie zaczyna.
No i wczoraj mąż skręcił już cala sypialnie wraz z łóżkiem wiec oficjalnie mamy już pokoje skonczone meblowo i śpimy u siebie.
Niestety ja sie nie wyspalam Igi ciagle sie budzil a jak nie Igi to mąż mnie chcial zwalic z łóżka tam sie pchalna mnie że miejsca nie mialam a to wszystko przez kota bo sie uwalila na pol łóżka a M nie chcial jej zwalic, w koncu ja zwalilam kotaKurde lozko 180 a ja nie mialam gdzie spać!
Dariah lubi tę wiadomość
-
Wiesz co nie jest to zlane raczej pojedyncze kropki i nie są wypukłe. Jak ręka przejedziesz to nic a nic nie czuć
Ja poerdziele...faceci...
Nikt nie wymaga od każdego faceta aby to on siedział w domu z dzieckiem, chodzi jedynie o pomoc. Głupie zajęcie się dzieckiem po pracy co by kobieta mogła zająć się sobą? Ugotować obiad, lub zrobić nic czyli odpocząć !
Tu chodzi o zwykla dobra wole i szacunek do drugiej osoby i uświadomienie sobie ze bycie w domu to nie wakacje. A jak facet nie umie, nie ma podejścia do dzieci (tacy tez są!) to wystarczy wziąć wózek i dzieciaka hop do wozka i na 2-3h wyjąc na dwór ! Noc wielkiego a jaka ulga dla nas!
Wystarczy chcieć !
A ci się dzieje Zabko? Brzuch boli? Rewolucje masz?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyDariah ja to wiem ty to wiesz my to wiemy ale te tluki nic nie rozumieją.
Liczą się oni!
Jestem tak zła na mojego m że..... No nie ważne.
Mam ochotę mu takiego smsa wysłać że w graty by mu poszło ale nie chce awantur bo to i tak nic nie zmieni.
Na wyjście z domu pytam się zarejestrować córkę na usg prywatne? Cisza.
Ahhhhhh
Nawet nie mam z kim pogadać jestem tu sama jak palec w dupie.
Płakać mi się chce.
Mój mąż był inny jak go poznałam dzieci wszystko zmieniły:-(
Hujowy dzień mam.
Tak dariah załatwiłem się sluzem czyli źle.
No i się poplaklam
Wkurza mnie już wszystko.
A to na pocieszenie.
Robert wziął z miski ze stołu.
Krupnik beee
Ajrin dobrze zrobiłaś też bym kota zwalilaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2017, 19:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój mąż jest wychowany dziwnie nawet nie umiem tego określić opisać.
Żyje stereotypem.
Matka jest od wychowywania a ojciec od roboty.
Nie powiem bo czasami przypilnuje te dzieci ale....... No właśnie ale wszystko ja robię.
On tylko do pracy chodzi.
Ja mam dzwonić o 17.
I tak na wizytę pojadę w poniedziałek bo okres mam no mogłabym w sobotę ale nie mam co z dziećmi zrobić bo mój mąż pewnie do pracy się zapisał a może nie bo tak ostatnio chciał zabłysnąć i mówił że już się nie zapisuje.
Nie wiem nic nie mówił.
Po drugie mam to w dupie jak nie będzie chodził to kit z okien będę drapac nie no co wy do pracy pójdę a wtedy dzieci będę zostawiać z nim bez żadnych skrupułów i będę miała to gdzieś czy om się nadaje czy nie.
-
Zabko tule z tym sluzem moze byc tak ze blona żołądka sie zluszczyla. Daj znac oby nic groźnego.
Ps. Widze ten sam samochodzik Igi go uwielbia tylko wiekszosc pilek zgubilismy
My po wizycie u pedoatry osluchowo ok mamy katar gardlo czerwone i zaczyna sie kaszel.
Przepisala 2 syropy plus masc do nosa bo soe robia ogromne strupy które przeszkadzaja oddychać, no i zabronila odciagania kataru. Inhalowac zakraplac i mascia smarowac.
Jak nie przejdzie w poniedziałek do kontroli. -
Ja dziś byłam w żłobku i udało mi się załatwić, że będę Amelke puszczać od połowy października i za ten październik zapłace tylko za opiekę, bez stawki żywieniowej ale tak mi policzyła, że wychodzę lepiej niż by mi za połowę miesiąca czesnego odjęła. Więc spoko
Co do facetów, to szkoda gadać, bo mój D ostatnio tak przeze mnie rozpieszczony, że aż mózg staje. Przychodzi Pan z pracy zmęczony, piwko, komputer i czolguje do 2:00 w nocy a potem śpi do 10:30. Dziś mu wygarnelam. Sama czuję się kiepsko, bo przeziębiona jestem a pomocy żadnej. Tzn jak poproszę to zajmie się Mela, ale to tak wygląda, że on telefon w łapie o gra s dziecko patrzy się w ten telefon. Takie zajęcie się dzieckiem to ja pier.... To ja dziękuję. No i była dziś awanturka. Zobaczymy czy dotarło.
Tak dłużej być nie może, że ja wszystko robię, bo wrócę do pracy (wychodzić będę o 7:00 i wracać o 17:30) to się wykończe by wszystko sama ogarnąć i najzwyczajniej doby mi zabraknie.Dariah lubi tę wiadomość
-
Amelka nadal nie je śniadania ani kolacji.
Tzn parówkę tak, ale nic innego. Żadnej kanapki czy coś. Dziś zrobiłam kanapkę to nie, rzucała tymi kawałkami chlebka po całym domu a na koniec ściągnęła z szafki paluszki i to zjadła na śniadanie.
No sił nie mam już nawet by się sprzeciwiać.
Dziś na obiad robię ogórkowa i niech ją bozia chroni by zjadła, bo jak nie to do kolacji głodna chodzić będzie. Nie będzie ciastka czy owoca czy jogurtu. Może jak się przeglądzie to wsunie kolację aż miło. -
Ajrin
Kciuki za szybki powrót do zdrowia.
Zabka
Skonsultuj się z lekarzem. Może właśnie tak to wygląda jak ta śluzówka się odnawia?
Dariah
Ja stawiam na grapefruita. Odstaw narazie cytrusy i zobacz co się będzie dziać.
-
Natka u nas to samo kanapki to wedruja na podloge rzuca nimi za kazdym razem. Parowkw zje ale już nic innego nie chce nawet pomidorem już gardzi a tak lubił
Dariah też mysle ze to moze byc grapefruit u mas 3 dniowka wysypkanzaczela pojawiac sie rano na brzuszku wieczorem juz byla doslownie na calym ciele troche przypominala jak by dziecko we wrzatku wykapane ale z ciapkami kropkami czyoi tak nierówno a juz następnego dnia rano calkiem znikła. -
nick nieaktualnyNatka dlatego niechcenia iść do pracy bo się zajade a królewicz wróci z pracy i będzie miał wszystko pod nos i w dupie.
Dlaczego ja mam się zazynac?
Zapisałam córkę na usg na 4.10 na 8:00.
Co oni z tym 4.10?
Idę zaraz na spacer tylko dzieci zjedzą obiad i zajmę do lekarza który robił usg Robertowi.
Nie mogę się dodzwonić może szybciej będzie miejsce wolne.
Głowa mnie boli już trzeci dzień czy to możliwe że tak jest po odstawieniu kawy?
Ajrin poszukaj piłek pod meblami czy łóżkiem.
No chyba że zgubiliscie gdzie indziej piłeczki
Kup w sklepie takie plastikowe do basenu pasują bo przymiarki robiliśmy.
Zdrówka dla igusia i ciebie. -
nick nieaktualnyPiszę na raty bo go karmie a ten na chodzik wlazi
Natka mój dziś na śniadanie dostał kaszki i się na nią obraził zrobiłam chleba z dżemem i zjadł
Mam nadzieję że zje zupki?
Aaaaa i super ze tak się udało załatwić że zlobkiem.
Warto ją prowadzić niech się zaadoptuje pozytywnie:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2017, 13:56
-
nick nieaktualnyKamcia
Wy też na 4.10
Moj spał 2h i wstał uśmiechnięty a usnal mi na nogach wtulil się i padł.
Potem przenioslam do pokoju obcielam pazurki i do łóżeczka przelozylam.
Nie wiem czy wyjdę na dwór.
Wisi czarna chmura nad moim blokiem patrzyłam na prognozę godzinka o 15 ma padać.
Więc nie ciekawie.
Najwyżej będziemy siedzieć w domu.