WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ajrin
to usg to takie pomocne w gabinecie dla wielu lekarzy, nie jest najnowsze, ale jest
własnie w tym gabinecie mamy bioderka (i usg bioderek na wizycie), ortopeda przyjmuje (miałam usg kolan), inni specjaliści tam przyjmuja
i tyle dobrego-że chociaż taki standard -
nick nieaktualnyAjrin właśnie mogę tylko gotowane albo pieczone.
Ale dzięki za pomysł.
Ja nie lubię cukinii
Muszę coś wymyślać wg tabeli diety co dostałam i tak kombinuje.
Dużo żeczy jest zakazanych takich jakich jadłam.
Trzeba kombinować.
My na spacerku zrobiłam zakupy.
Kupiłam kg kiszonych ogórków hihi
Zrobię sałatkę jarzynowa:-)
Robert spał może z 30min jeżdżę wózkiem może usnie.
Skali to masz ty roboty ale uważaj na siebie nie zapomnij się i nie dźwigaj.
Ajrin będzie okazja to się kladz i odsypiaj.
Kamcia na spokojnie nie pali się a mały będzie grzexzniejszy na pewno.
Chyba wrócimy do domu zaraz bo Robert już jakiś nie spokojny się robi. -
Malutki juz śpi
Mam nadzieję że zmęczony a nie że coś bierze
Muszę pokój ogarnąć bo o 15 korepetycje
A o 18 drugie ale dojdziemy w tuli (chociaż tyle nie muszę dźwigać)
Sama jestem jakaś pamięta
I stres puścił i zarwane nocki...ale do wieczora muszę dac radę
I mam jakieś takie stany depresyjne -
nick nieaktualny
-
No i my po wizycie wszystko dobrze wymiary na 16 tydzień bobo ssalo sobie kciuk super widok
Jedyne co nie tyje rano wazylam się na każdej płytce w mieszkaniu ino 1 kg wyciągnęłam nawet baterie z wagi m mówi że zwariowalam a ja ze niemożliwe
Położnej nie było tylko pielęgniarka i mnie zwazyla bo położna ma kiepską waga a ta ma elektroniczną waga w ubraniu 63,75 mówi to ci pani wpisać ? Ja mówię no cóż niech pani pisze ile jest w pierwszej ciąży miałam już 69 czyli można się cieszyć
A no i pan doktor chyba widzi siusiaka Ale pewny nie jest czyli trzech synkow w mojej głowie siedzikamciaelcia, Natka-matka wariatka :), żabka04, Dariah, AJrin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Skali,
Gratulacje !! Najważniejsze ze wszystko dobrze
Myśle ze siusiak zostanie hehe
Właśnie, jakieś pomysły na imiona dla braciszka? Lub siostrzyczkinigdy nie wiadomo
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ajrin
Współczuję ci tych przebojówoj biedulka
Zabka
Ja z cukini robię leczo
Kamcia
Brawo za wizytę, super szybko i sprawnie
Dariah
Ale Zosia ma spust do snukochane dziecko.
Oby wróżyło przełom w spaniu, na lepsze oczywiście
Skali
Mówisz siusiak? Hurrraaaaa!! Też dobrzea może lekarz źle widział i coś tam się zmieni? Nie wiadomo nigdy
A waga się ciesz kochana!
U nas noc ładnie. Nurofen dał radę, nie budziła się tyle i bez płaczu wielkiego.
Dzień zabiegany. Dopiero co wyszedł agent ubezpieczeniowy ale jestem zadowolona, bo założyliśmy Amelce porządna polisę na 25lat i ubezpieczenie i OC w sumie za małe pieniążki a dla nas przedłużyliśmy i rozszerzyliśmy ochronę prawną co by się nie martwić dużo, niech inni się martwią za nasno i tak mi dzień już umknął, że szok.
-
Wiecie co??
Zalaczylam na chwilę neta
Prawdopodobnie mamy odczyn odrowy po szczepieniu
Zgadzaloby sie kiepskie spanie z krzykiem, goraczka i wysypka po 10 dniach od szczepienia
Bo mamy taką mini wysypke-kilka plamek na brzuszku...
Jak myślicie? Skonsultowac z pediatra? Wiadomo ze dziś nie lece, że mam rację to wiem na bank(i nic lekarz nie pomoze), ale wolę spytać was, madre głowy -
Hmm No ja bym raczej nie szła - chyba ze te objawy jakos mocno się nasila. Ewentualnie chyba żeby się zapytać jak długo te objawy miga się utrzymywać a kiedy jest już za długo...
Pytanie
Macie sprawdzony sposób na plamy po marchewce / dyni??
Vanish nie działa ...09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Kamcia
Mi po szczepieniu piguła mówiła, że mogą być krostki, plamki nawet i 2 tyg po. Jeśli znikną po 3dniach to ok. Gdyby nie zniknely to mam przyjść wtedy. -
Dariah
Spróbuj zrobić papkę z sody oczyszczonej z wodą, nałożyć i poczekać. Potem ja jeszcze zawsze działam mydełko niemieckim na plamy. Dotychczas udawało mi się wywabić wszystkie. -
Natka
No właśnie
Daje 2-3 dni i zakładam że wczoraj po południu dojrzalam
I u nas jakieś 10 dni po szczepieniu
Nie wygląda to źle ale kolejny dowód że te nocne cyrki i zza dnia to poszczepienne
Teraz na korkach też mi marudzil i dałam apap-skoro w nocy pomógł
Jak teraz pomoże to teoria ta sie sprawdzi
-
Skali super gratki i zazdroszczę już poznania płci
A ja siedze u fryzjera mam robione pasemka i bede podcinac co tam niebawem roczek trzeba sie ogarnąć