WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia gratki bety a tarczyca sie nie stresuj wiele kobiet mq probpemy bedzie dobrze ciąża niestety często powoduje problemy bo to jednak burza hormonow.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamcia,
Mam to my Fellini forum mowi tez Natka
Tez zawsze zapierałam od razu i wszystko siper schodziło nawet po zwykłym mydle ale teraz ma kilka ciuszków tak upapranych jobw żłobku się upaprała a tam jej nikt nie przebierze od razu i nie zapierze hehe
No nic spróbuje jeszcze tym mydełkiem09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Nooo pamietam pamietam.. jak wcześniej tak tak robiłam o wszystko prałam od razu to nic nie miała żadnej plamki a teraz trochę gorzej .
No ale cóż....zobaczę to mydełko jeszcze09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Kamcia
Możesz
Ja często jak budzę się koło 5-6:00 np na siku czy jak budziłam się by Amelke nakarmić to lulalam euthyrox i heja dalej spaćkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamcia, super że beta rośnie, masz już ładny wynik. I dobrze że wizyta u lekarza też udana, dostałaś leki więc z tarczycą będzie dobrze.
Skali, gratuluję udanej wizyta, czyli szykuje się drugi synek, super.
U nas i noc i dzień ogólnie spokojny chociaż były momenty marudzenia ale mało, apetyt na obiad też się poprawił ale zębów nadal brak więc ciągle czekamy.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
J nas nocka słaba, niby temperatury nie bulo ale popłakiwała przez sen i krzyczała i kwiliła itd...
Nosek jej doskwieraa w nocy jak leży to wszystko jej zalega
Jeszcze spi a jak się obudzi to zobaczę czy ma jeszcze wysypkę czy nie. Wieczorem miała ale taka meeeega bledziutla, dużo mniej widoczna niż wczoraj rano.
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzepraszam że się wczoraj nie odzywałem ale brakło mi czasu.
Cały tydzień praktycznie jestem sama z dziećmi bo mąż w pracy od rana do wieczora.
Także rozumiecie......
Na 16 pojechałam z córką na zaje ia gimnastyczne więc wyprawa o 15 już na autobus.
Robert usnal w autobusie i spał cały czas do powrotu do domu.
Co mnie bardzo cieszyło bo mogłam obejrzeć córkę jak ćwiczy.
A żeby oko nacieszyć musiałam wózek wnieść na drugie piętro że śpiącym Robertem.
Było warto.
W drodze powrotnej złapał nas deszcz więc do domu wróciliśmy zmoknieci.
Weszłam nakarmić Roberta i wzięłam się za sałatkę jarzynowa.
Potem ogarnięcie,kolacja obejrzałam w końcu dwa seriale i poszliśmy spać.
Jak usypialam Roberta to mi się przysnelo hihi
Wstalismy o 8 szok!
A miałam iść do pediatry po skierowanie na usg brzucha bo córka mi coś ostatnio często mówi że ja boli.
Do piątku zdążę rozważam opcje czy gdzieś pytanie nie iść ale muszę zrobić rozeznanie gdzie takie coś zrobią
Dzieci mam zasmarkane córka kaszle.
Z Robertem odpuszczam bilans roczniaka i szczepienie.
Zresztą muszę tam zaraz zadzwonić
I tak mi dzień mija.
Ja się czuję dobrze ogólnie.
Wczoraj myślałam że coś się dzieje ze mną z tą flora (nie będę pisać o szczegółach) bo nie ciekawie było przez chwilę.
Nie załatwiłem się też od soboty.
Więc po wczorajszym incydencie nie wiem już sama czy dobrze jest czy źle.
Dziś mam dzwonić do lekarza.
-
Żabka,
No to faktycznie zabiegamy dzień !!
A jak Werka, zadowolona po zajęciach? I mamusia oglądała
Dziewczyny,
Przy tek trzydniowce ile trwa wysypka?
Dzisiaj w nocy u rano Zosia nie miała już wcale temperatury, a wysypka jest tylko na brzuchu (wczoraj Hyla tez na plecach) i jest blada - ale nadal jest. To ok?
Z drugiej strony dawaliśmy jej tez sok z grejpfruta... może to ja uczuliło..? Jeśli to nie trzydniówka
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyCórka mega zadowolona.
Bardzo dobrze jej to idzie
Jest bardzo rozciagnieta.
Trener ja chwalił bo miała w jednym ćwiczeniu pozycje prawidłowa i nogi przy ziemi samej (byłam w szoku) a reszta dzieci krzyczała ała ała
Jest zadowolona ja tym bardziej.
Nie poświęcenia jej tyle czasu więc niech tam chodzi i ćwiczy zawsze dzieci czy trener to jakaś motywacja.
Płacę 100zł na MC gdzie wypada 8 treningów po 1h to dużo?
Dla mnie mało.
Zapisałam Roberta na szczepienie na 4.10
Kurcze córka ma w ten dzień urodziny i trening.
Najwyżej mąż z nią pojedzie gdyby Robert goraczkowal a urodziny zrobimy w inny dzień.
Nie wyprawiam w tym roku kupię torba i zaproszę sąsiadki.
Szkoda kasy na takie urodziny w jakimś klubie.
Wolę gdzieś pojechać z nimi i niech sobie kupi jakiś prezent za tą kasę.
Za ostatnie urodziny w sali zabaw wydałem aż 350zł!
Dariah to teraz zgawostka.
Wklej zdjęcie wysypki.
Ja pamiętam że Robert miał wyraźną ta wysypke była na brzuchu aż do pachwin, na plecach
-
nick nieaktualny