WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zjadła cała skibe.
Lepsze to niż nicteraz się do mnie hihra i udajemy indian
Zabka
Dobrze, że dzieci jedzą
A co do twojej diety to najgorsze są pierwsze 3tygodnie. Potem już się przyzwyczaisz. Dasz radę kochana. Kto da jak nie ty? :*
Kamcia
Jak na dzisiejszych korkach? -
nick nieaktualnyDziecko najedzone to i zadowolone
Zrobiłam kaszki małemu zobaczymy czy zje.
Oj ta dieta to porażka.
Potem wam wkleje foto co ja mogę
Ale kawy bym się napila nawet jeden kubek by mi starczyl.
Głowa mnie boli dalej.
Na dworze jakoś lepiej się czułam.
-
nick nieaktualny
-
Malutki chyba śpi
Dałam mu szansę samemu zasnąć i wyszłam naładować tel. Taka cisza więc raczej śpiaż jestem ciekawa pozycji
z aparatem pójdę hihi
Pozycja w miarę przyzwoita
Ale mnie suszy. Śledzi się najadlam. Dobrze że nie wierzę we wrozbe że jedzenie płeć zwiastuje
Malutki nawet nawet się sprawowal. Nawet ten chłopiec z korepetycji zauważyłale i ta wysypka mniej wyraźna
Trochę te korepetycje mnie męczą(ten chłopiec z którym codziennie robię lekcje i się uczymy). Nie czuję tej chemii. Pierwszy raz!! Serio. Pierwszy raz. Muszę chyba z mamą pogadać...Nieważne...Jak męża nie ma to inne lekcje czekają więc zacznie się ostro w październiku...niestety...ale muszę...
Wracam do małego. Wczoraj i dziś dałam mu na noc viburcol...Muszę troszkę pospac. A jutro wyjazd do diablo. Oby Piotruś dał radę. Dam mu się wyspać. Ale nie będę karmić od razu-zrobię to na miejscu...przed wyjazdem męża chciałam przenieść fotelik na przód...ale pomyślałam: a gdzie pojadę?a z tyłu bezpieczniej...tak więc jadę 30 km z małym z tyłu...za dużo meczarni w przekladaniu fotelika...najwyżej pojadę przez wioski a nie eska (ma esce nie stanę w razie płaczu)
I w ogóle nie czuję się w ciąży...i znów się martwięWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2017, 20:11
-
nick nieaktualnyNo to prawda bardzo biedne menu.
Żebyście widziały moja minę u dr na wizycie jak mi wręczył kartkę hihi
Kamcia jeszcze bokiem wyjdą ci te objawy ciążowe.
W
Właśnie się usypiamy.
Ja jestem zalamana.
Zajrzałam w dziub Roberta akurat padało światło na jego zęby.
Dwie jedynki górne ma kolorowe widać że szkliwo jest straszne.
Będzie miał jak nic próchnicęWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2017, 20:57
-
Żabka,
Tak ja jeszcze kp ale to bardzo rzadk w zasadzie tylko wieczorem i w nocy jak się obudzi.
Tera od kiedy chodzi do żłobka to w ciąży dnia się na mnie rzuca trochę...tak sobie odbija rozłąkę wg mnie..
Oj mamy z cyklu łatwiej wypisać co możesz jes niż pisać co zakazane..współczuje Kochana !!!
Natka,
Siper ! Ważne ze coś zjadła ! U nas chlebek tez zawsze przejdzie a jak jeszcze z masełkiem to tym lepiej !!
Kamcia,
Ehhh jeszcze będziesz miała dość objawów ciążowych !!! Nie ma snucia czarnuch wizji !!! Będzie Małgosia albo Małgos hehe a swoją droga jak Małgos to jak będzie ??czy brak pomysłu?
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Zabko
Nie znam się na tym szkliwie i nie wiem co ci doradzić...
Wiem że moja stomatolog ostrzegla ze moja mala szczeka czy wada zgryzu sa dziedziczne więc u małego jest to do obserwacji
Po tacie może odziedziczyc coś tam ze szczeka (że może wypaść)
A w dodatku ja mam bardzo słabe zeby(po mamie) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia właśnie czytałam jakiś artykuł.
Dziecko ma próchnicę jeśli jest podatna tkanka czyt matka lub ojciec mieli słabe zęby, któreś miało parandontoze
Mój m miał krzywe zęby niedawno jak liczyliśmy oboje żeby to lekarz gadał xos że u niego parodontoza.
Ahhhhh
Idę cioteczki myć się i spać.
Robert śpi.
Jutro dzień sądów.
Oby udało się na jednej wizycie.
Kamcia powodzenia tam u diablo.
Jedź ostrożnie.
Dobranoc -
Helooo. Żyje żyje alr czasu jak na lekarstwo. Ogarnelismy dziewczynom urodziny w weekend przyjechał troll ale był płacz oczywiście Nicola wyla i resztę dzieci Lena się cieszyła i Piala. ELSA później i już było ok. Zamówiliśmy też zamek i oczywiście do pewnego momentu była pogoda a później lało. Dziś zamówiłam bilety do pl na 20 października. Muszę załatwić parę spraw. Szef się nie cieszył że muszę wziąść wolne no cóż życie.
Spokojnej nocy buziaki
-
nick nieaktualny
-
U nas znów nocka słaba..
Tak jak w dzień jest już za bardzo ten wodnisty katar nie doskwiera to w nocy jak leży wszystko się gromadzi i nie mlze oddychać...i charczy i parska itd
Ehhh
Teraz spi smacznie oczywiście..
Myśle ze jej dzisiaj nie dam do żłobka tylko pójdę jeszcze raz do pediatry niech ja obejrzy09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️