WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zabka
A szalejtzn szalecie
Będzie Henioi przyjemności będzie przy tym ciut, ciut albo i więcej niż ciut
Ja to wam zazdroszczę hihiale mąż mnie pociesza, że jeszcze zaświeci dla nas drugi raz słoneczko. No oby.
A pytanie do was mam tak z ciekawości. Z tej starej ekipy z wrześniowej z bbf ktoś jeszcze się pomnożył?Macie w ogóle kontakt z nimi?
-
nick nieaktualnyWiem ale przydała by się butla wina co dla luzu w mózgu jakoś bije się z myślami i boję się?
Zastanawiam się czy sobie poradzę.
Ahhhh głupia ja.
Dlatego mógłaby Bozia dać wpadkę i musiałabym się dostosować a nie cykorzeNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamcia
Hihidobrze gadasz
Zabka
Ja tam u siebie butle wina znajdę, nawet dwie jeśli wam potrzebapodaj adres a wyśle
Czego się nie zrobi by naród rósł w siłę i poszerzał szeregi nowych obywateli hihi
-
nick nieaktualnyJa tu zaraz tabele zrobię za i przeciw.
Ładnie mi mózg się spral w 30min?
A jeszcze rano myślałam o żłobki i mojej karierze:-)
Natka dzięki rozbawilas mnie.
Hahah nie moge!
Ja nie mogę pić alkoholu!
I tu zonk a napilabym się lampeczki wina ba kawę mi dajcie:-)
Robert padł rekord w porze pójścia spać.
Oby nocka była super bo nie wiem czego się spodziewać.
Choć może weźmie przykład z Antka Marty i będzie spał 11h? -
Zabka
Kawa też może byćenergii dużo będziesz miała a się przyda
Jak mąż gwarantuje upojna noc to nic tylko korzystaćżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szymek zasnął w łóżeczku dziś spał ze mną całą noc do 6 bez pobodki zobaczę jak mu pójdzie w łóżeczku
Odciagnelam mu gluty malutki było i przezroczysty
Próbowałam umyć żeby szczoteczka nie ma bata jutro muszę kupić takie gumowe coś bo wacikirm nie bardzo
-
Skali
U nas włożenie tej gumowej nakładki na paluch do Amelkowego buzi nie ma szans. Wydałam kasę na to i wyrzuciłam.
Ja zaczęłam tak, że kupiłam jej w Rossku taka szczoteczkę
http://www.rossmann.pl/Produkt/Jordan-Step-by-Step-szczoteczka-do-zebow-dla-dzieci-0-2-lata-extra-miekka-1-szt,102048,288
Ma wypustki na uchwycie i Mela sobie gryzła początkowo ten uchwyt. Potem przełożyła szczoteczkę do buzi ta częścią myjąca.
Teraz uwielbia czyścić zęby. Tzn najpierw daje jej zwilżoną szczoteczkę by sobie sama pogryzła ja itd a potem ja nakładam odrobinę pasy i szczotkuje jej ząbki.
Zauważyłam, że chętniej daje mi szczotkować żeby jak widzi, że ja też czyściłam. Aktualnie jest tak, że nie ma opcji by weszła do łazienki i wyszła bez mycia zębów przez nią samąWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2017, 22:32
-
AJrin, super że dzidzia zdrowa i gratuluję chłopaka
U nas też problem z myciem Antosiowych ząbków, wcześniej chętnie buzie otwierał czy to wacik czy silikonowa szczoteczka na paluch. A ostatnio chyba przez to ząbkowanie nie chce otwierać buzi, jedynie jak widzi jak my myjemy ząbki to coś otworzy, a mamy rossmanowskie szczoteczki do nauki mycia.
A najgorzej że jest problem z odciąganiem nosa, jak tylko widzi gruszkę, spray czy nawet patyczek to od razu kręci głową i nic sobie nie daje zrobić a tu gluty w nosie.
-
nick nieaktualnyBudził się od 2 aż o 3:30 postanowił się rozplakac
Właśnie zjadł kaszki i. Ie zamierza IDC spać.
Ale nie krzyczy tylko siedzi cicho mi na nogach.
My też mamy szczoteczkę do ząbków i nawet pastę elmexa kupiłam bo wyczytałam żeby smarować ząbki te przebarwione bo to pozwoli uchronić przed próchnica. Oby.
Robert sam myje ząbki czasami ja wkrocze i poprawię.
Idziemy spać