WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja robiłam 1jajko, 1szkl mąki, 2piatusie i proszek do pieczenia, łyżeczkę. Pomieszać, odczekać z 15min.
Ja tak jak Kamcia pisze lekko natłuszczania patelnie. -
Sesja spoko. Jak będą zdjęcia to wstawię, chociaż mi się wydaje, że kiepsko wyszłam.
Niestety Amelia po próbie założenia czapeczki wiązanej pod brodą wpadła w taka złość i histerię, że musieliśmy sesje przerwać. Jutro dokończymy
Oby była w dobrym humorku -
Dariah
Ja robię zdjęcia u nas w Śremie u Kaźmierczakow. To była moja druga opcja, bo pierwszy fotograf (Klaudyna Grzesiak-zdjecia prze, prze, przecudowne robi) termin pierwszy wolny ma dopiero na luty a dzwoniłam do niej 2mies temu więc wiesz... -
Natka-matka wariatka :) wrote:Ja robiłam 1jajko, 1szkl mąki, 2piatusie i proszek do pieczenia, łyżeczkę. Pomieszać, odczekać z 15min.
Ja tak jak Kamcia pisze lekko natłuszczania patelnie.
no takwięc nie jest dobrze z pamięcią
ja dawałam jednak sodę
-
Wyszło by kochana, a pewnie, że tak. Może nie urosloby tak ale pewnie, że by wyszło.
Ja używam czasem sody, czasem proszku. Różnie. Zależy co pod ręką -
nick nieaktualnyMiałam pytać.
Super ze juz w domu.
Odetchniesz trochę.
Ja męża wysłałam na zajęcia z córką i zakupy.
Robert mi uznał na rękach o 14:30 więc odłożył i też poszłam spać wstałam o 16:00!
Robert obiadu nie zjadł za to teraz nadrobić 2 paroweczki pół bułki zwykłej i serek piatusia
Zamierzam dziś mu dać mm Babilon łyżeczka?
Zobaczymy -
Ja dopiero położyłam Amelke.
Wszystko nam się dziś poprzesuwalo, ale to nic.
Dałam Nurofen jak co wieczór od ostatnich 3dni. Nie wierzę już, że pomoże w ładnym spaniu.
Kamcia
Super, że mąż w domua jedź kolację na zdrowie
Ten przerywany sen to też obstawiam, że po szczepieniu.
Zabka
Mleczko łyżeczka? I jak wam idzie?
Chcesz przejść z butli na kubek czy jak? Nie wiem czy dobrze pamiętam, że Roberto mało mm pije na noc? -
Kamcia, super że mąż już wrócił, zawsze będziesz miała pomoc.
Dariah, trzymam kciuki za piątek, jak szef tak ukrywa wybór to pewnie wybrał Ciebie.
U nas noc lepsza chociaż była pobudka z płaczem o 1 ale szybko smoczek i Antoś spał dalej. A rano pokazał się winowajca, ząbek - prawa górna jedynka nareszcie się przebiła, teraz jeszcze dwójka obok też na wylocie.
-
nick nieaktualnyNatka on wcale nie pije mm!
Wcześniej przemycalam z owsianka a od jakiegoś czasu odpuscilam.
Dziś chciałam spróbować może się namyslil.
Niestety nie ma bata na niego żeby pił mm.
Zrobiłam z tego mm owsianke z owocem ale zjadł że 70ml.
Dobre i to.
Właśnie usnal więc i ja się kładę.
Matko cały dzień do niczego przesłałam go z Robertem:-)
Dobrej nocki.
Szczególnie tobie natka
-
Żabko
może jeszcze mu się odmieni i zacznie pić. I za to trzymam kciuki
A za spokojną noc nie dziękuje co by nie zapeszać
Marta
Super, że noc przespana i macie winowajcęteraz będzie już lepiej mam nadzieję
-
Witam sie i ja odespalam chyba z tydzien a czułam sie podlej niż kiedykolwiek.
Igi spal do 9 potem kolo 13 drzemka a ja razem z nim. M wstal 2 razy w nocy i ja 2 razy wiec powinnam czuc sie wyspana a zaraz usne siedząc.
Zabko współczuję że nie je mm Igi za to by tylko jadl mm co też jest słabe. On zje troche sloika ostatnio owsianke o parówke no i keszcze suchy makaron. Wiec za wiele nie jadaZadne placuszki noe wchodza w grę ani maminie obiadki gardzi i już.
-
Dzień dobru Kochane !
U nas nocka całkiem ok co prawda obudziła się koło 3 i nie mogła zasną bo miała zatkany nosek wiec w ruch poszła ruszka a do tego jesCze zrobiła kupkę wiec i zmiana pieluchy co ja rozbudziło. Ale zasnęła - nawet nie patrzyłam o której
Teraz jest w żłobku i jak widzi Ciocie ze żłobka to już wyciąga raczki
Żabka,
Trzymam kciuki aby Juniorek zaczął pic to mmniestety nie pomogę jak to zrobić bo u nas nie było w ogóle mm. Ale jeśli nie pije mm to kozę próbowałaś już dawać normalne mleko lib kozie? Coś w zamian mm skoro jego nie chce?
Ajrin,
Oj zazdroszczę takiego odespania !! Super !! Należało Ci się !
U nas Zosia się rozsmarowała od kiedy do żłobka chodzi i tam wszystko je - zupki wszystkie i drgie Dania tez gulasz, kurczak curry, makarony itd wiec teraz już jej bardzo mało gotuje tylko od nas daje - odkładam wcześniej i je to co my ale bez przypraw
Może Igusiowi tez zacznij dawać z talerza? U nas widać było ze nie chce tego co dla niej zrobiłam i szukała łyżeczka u nas w laezachwiec na początku oszukiwaliśmy ze jej nakładaliśmy na nasze talerze itd cyrk !
a potem jak zobaczyłam ze w żłobku tak je wszystko to stwierdziłam ze już pora dawać jej to co my. Może spróbuj tak z Igusiem ?
Marta,
Gratuluje nowego ząbka !!! Super Antoś !! Oby teraz nocki były znów idealne
Chyba ze idzie kolejny ząbek
Najważniejsze se Antoś się już tak nie meczy !!!
Kamcia,
I jak Pauotru zareagował na Tatusia ?była impreza?
Ja się teraz trochę mniej będę odzywać bo mam teściówna szczęście na imprezę roczkowa jedziemy do restauracji to mam robotę z głowy
pamiętacie ze moja Mama nie chciała zrobić u nich w domu mimo ze ja proponowałam ze zakowie catering itd ?! No a wczoraj (kiedy już restauracja zarezerwowana itd) mówi ze moze jednak w domu bo Zosia ma ten katarek itd !!! PDF!! Ja z siebie idiotki robić nie będę ze 3 dni przed impreza będę anulować !! A poza tym nie chciała bo powiedziała ze znów będzie stać c przy garach itd a nie będzie gościem to proszę bardzo niech sobie będzie gościem ! Jej jak ona mnie zzasmi denerwuje !!! Grrrr
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️