WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Królewicz jeszcze spi
A poszedł spać o 19:30
W nocy dwie pobudki
Pierwsza o 4:30 wyglądała jakby się kręcił, kręcił i usnąć nie mógł, mąż dal mm i Piotruś zasnął
Druga o 5:40 to płacz...mąż mówił że coś mu się śniło, dostał dydusia i zasnął...ten to ma dzisiaj sen
Piękne sloneczko świeci -
Dariah. Widziałam tylko ten pierwszy moment spotkania Piotrusia z tatą
leciał Piotruś do drzwi, patrzy, zdziwienie i zaraz radość. Zaraz zamknęli się w innym pokoju bo miałam korepetycje. Słyszałam tylko śmiech
mały wszystko tacie pokazał: jak chodzi, wspina się na kanapę, wyciąga woreczki i chusteczki
żabka04, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy już w domku właśnie jemy banana.
Kamcia cudowne chwilę aż miło się czyta.
Ajrin fajnie ze się wyspałaś.
Należało ci się z resztą organizm też musi się regenerowac w twoim stanie:-)
Dariah nie chce pić mm, krowiego i koziego.
Nadrabia piatusiami wczoraj zjadł dwa. Jeden rano że mną a popołudniu tato dokupil i mu pokazał złapał dwa i uciekał z nimi więc dałam mu drugiego zjadł całe.
Pewnie zrobi jak córka w wieku 2 lat będzie jadł 3x dziennie mleko z kulkami czekoladowymi.
Córka do dziś mogłaby tak jeść
Nie rozumiem twojej mamy.
Ale dobrze ze nie zmieniłaś zdania i zostałas przy restauracji.
Ale ty jutro daj nam koniecznie znać bo ręce już bolą hihi od kciukow.
Marta gratuluję kolejnego ząbka (zapomniałam napisać) ale to wina zakręconej nocki.
Ja już pranie wstawilam znowu jestem zasypana.
Dziś na obiad jajko sadzone mężowi kupiłam fasolke a sobie kiszone ogoraski mniam.
A jutro nie wiem co na obiad może jakaś ryba?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2017, 09:12
Dariah lubi tę wiadomość
-
My wczoraj byliśmy na kontroli ogólnie osluchowo ok gardło ok więc katar zeby Ale dostał skierowanie na kal na pasożyty także zobaczymy lekarce nie podoba się brzuszek ze taki wzdety a w sumie taki ma zawsze dziecko kasztan ręce nogi chude duży brzuch mówi ze może celiakia Ale wg mnie nie ma objawów typowych sama już nie wiem szczepienia dopiero po wizycie u neurologa także koniec października. Już sama nie wiem co jest ostatnio co xje to kupa dziś były 4 daje dicoflor
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2017, 11:05
-
A dziś byliśmy zawieźć kupę i pobranie krwi pierwszy raz z żyłki a nie z paluszkami Ale nawet sprawnie
Szymek bardzo kaszle rano i wieczorem do tego zgyta zębami czy wasze dzieci też zgzytaja ? Jutro wyniki zobaczymy
Dziś mamy 13 miesięcy a jutro ja świętuje m wróci jutro dopiero a już w niedziele popołudniu jedzie do poznania także długo się nie nabedzie no ale takie zlecenie
-
Dariah
To faktycznie, takie Gądki potrafią zdenerwować. Ja myślę jednak, że tak powiedziała by trochę swoje sumienie uspokoić co by nie było, że nie proponuje a ty odmówiłas ale spokojest w restauracji i wszyscy będziecie gośćmi
Trzymam kciuki za jutro!
Zabka
Nie mam pomysłu jak namówić twego synka do mmu nas mm idzie na litry. Bardzo dużo pije.
Kamcia
Aż się serducho cieszy jak się czyta takie rzeczy. Super, że synuś tak ładnie zareagował na tatusiapięknie
Skali
Faktycznie, sprawdźcie ten brzuszek jeśli cię to niepokoi. U nas też czasem duży ale jak się naje. Mi to przypomina takie małe kocięta jak się najedza. Brzuszek taki wywalony mają i Mela czasem też -
My dziś kolejna koszmarna noc.
Budzi się ciągle, koło 4:00 dałam jej mm, wypiła 200ml i zasnęła na godzinę a potem znów jazdaKamcia ile to u ciebie trwało? U nas już 4noc lub 5ta. Już się gubię powoli w obliczeniach.
Dziś kończyliśmy sesje, ale Mela nie chciała współpracować. Płakała, denerwowała się, nie chciała zakładać czapki czy wianka, siedzieć nie chciała, stać też nie. Ona chodzić chciała i to tam gdzie ona chce a tak to zdjęć nie zrobimy. Masakrazobaczymy co z tego wyjdzie jak mi przesłać linka z galeria czy będzie co wybierać.
-
nick nieaktualnySkali nie wiem jakie są objawy celakii jest mi obca ta choroba.
Ale skoro lekarka o tym gadala to może niech da skierowanie na testy/badania na gluten ta celakie żeby sprawdzić.
Mój Robert ma brzuch jak to lekarz nazwał żaby taki duży i rozlany.
Jak się naje to jest wypukły.
Natka kurcze a już myślałam że się wyspalas.
Współczuję.
I jak tu wrócić do pracy masz jak ty będziesz nie tomna?
A mm się nie przejmuję.
Głowy muru nie rozbije na siłę też nie wleje więc nic nie zrobie.
Mały śpi.
Ja przeglądam ogłoszenia o pracę ale lipa wiec robię nic
-
Witamy sie z moim kochanym już
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 22:17
kamciaelcia, Skali89, żabka04, Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
nasz kochany "ostatni" roczniak wrześniowy
najmłodszy w rodzinie
Ignasiu
Urodzinki pierwsze masz
Wśród rodziny gwiazdę grasz
Pierwsze słowa, pierwsze kroki
To dzieciństwa są uroki
Rośnij zdrowo, nie płacz wcale
Poznawaj świat wytrwale.
ciocia z PiotrusiemAJrin lubi tę wiadomość
-
Ajrin, Ignasiu!!
W dniu twojego święta życzymy ci z Amelka samych radosnych dni przepełnionych miłością najbliższych. Aby każdy następny dzień, miesiąc i rok minął wam bez żadnych trosk.
Życzymy ci ogromu buziaków, przytulaskow i by spełniły się wasze wszystkie marzenia!
Gorące buziaki!!! :* :* :*AJrin lubi tę wiadomość
-
Dziekujemy do dziś sie smieje ze Igi sie tak zasiedzial a mial byc wedlug lekarza pierwszy tydzien września haha.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy pepco ma zawyrzony rozmiar np body?
Nosimy 80 choć dziś bluza okazała się za mała:-(
Np body z lidla mamy 74/80 i są ok a teraz założyłam body z pepco 92 i są dobre!
Wow
Dziecko mi uroslo!?
A czy teraz w lidlu były body na krótki rękaw czy tylko na długi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2017, 20:25
-
Zabka ja widzialam tylko na dlugi w lidlu a pepco ma zanizone bo Igi hm i lidlowskie spokojnie 80 nosi a z pepco sa za male.
Ale. Tylko body spodnie już jakos Normalniej maja.
Byłam dziś w pepco szukac czapki ale jakos słabo jedna kupiłam ale musze jeszcze jakies kupić.