WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie u nasnocka super o 1 pobudka na smoka a o 5:30 na butle pospal do 7:30.
Natka też sie boje jak powrot do pracy z takimi nackami do tego jestem w ciąży wiec na maksa spiaca jestem. Dzis ostatni dzień tygodnia Igusia w donu od Poniedziałku żłobek.
Dariah jak tam wiesz juz cos? -
Już po wizycie
Badała tylko endokrynologicznie, mam brać euthyrox 25, za 6 tygodni zbadać tsh i ft4, smsem wysłać wyniki i tak się skonsultujemy. Tarczyca wygląda dobrze. Powiedziala że wszyscy tak gadają że mała. Mój lewy płat mniejszy ale ogólnie norma jest.
Usg dzidzi już dawno umowilam na poniedziałek. Na pewno będzie serduszkoNatka-matka wariatka :), AJrin, żabka04, Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
Kamcia super to kciuki za poniedziałek
Ja pomału przygotowuje się na jutro do imprezy robimy dla znajomych z dziecmi imprezkę rodzinna bedzie za 2 tygodnie.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej !!!
Dopiero Westland do domu po całym dniu !!
I słuchajcie !!!! Mam awans !!!!!!!
Wasze kciuki maja moc !!!
Zaczynam w środęse się cieszę !!!
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, żabka04, marta258 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Natka k Ajrin,
Tez się trochę martwię powrotem i jak ja się będę wysypiać... narazie Zosia słabo spi
Ciekawe czy się poprawi jak wyjdą ząbki..09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah!!
Brawo!!! Brawooooo!!
Nasze kciuki mają moc
Super
Ale nas w napięciu trzymałas
A swoją drogą, byłam tego pewnaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2017, 19:09
Dariah lubi tę wiadomość
-
Przeprasza ze tak późni ale powiem Wam ze wczoraj mnie meeega zawiało i jedyne co miała ochotę dzisiaj zrobić to walić głowa a ścianę tak mnie głowa bolała ;/ do tego ta rozmowa potem z teściami jechaliśmy na zakupy potem odebrać Zoske i zerobic jedzenie a potem jechaliśmy do restauracji na kolacje.
Łeb mi pęka !!!
Ale dziękuje Wam !!! Bardzo się cieszę ze się udałou nas jak ktoś nie odchodzi to nie ma szans na awans - nie ma stanowisk na awans wiec trzeba czekać aż ktoś odejdzie a tez często nie odchodzą
wiec można powiedzieć ze następna szansa za kilka ładnych lat
ale się cieszę !!!
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja właśnie pozegnalam gości urodzinki udane zrobiłam sałatkę z tuńczyka a mama Olacka truskawkowca niby dużo nie zjadłam Ale oczywiście czuje się pełna
Odebrałam wyniki Szymka żelazo się poprawiło Ale próby wątroby trochę wyższy alat lekarka ciągle gledzi o tym glutenie i nie za bardzo ja rozumiem coś o autyzmie już poprzednio mi gadala żebym szczepula po neurologu bo potem matki zarzucają że dzieci mają autyzm po mmr teraz coś ze problemy z glutenem to niewiadomo co nas czeka trochę nie składadnie pisze Ale szczerze to jej nie zrozumiałlam nie bardzo wiem o co jej chodzi ale siedzi mi to na żołądku 23 mamy neurologa i neonatoliga to zobaczę co powiedzą
Jutro jedziemy do Krakowa posprzątać mieszkanie i wziąć ostatnie rzeczy i uwaga Szymek zostaje z babcią oby tylko jadł bo inaczej nerwy mnie rozniosa
-
Skali,
Wiesz co ja tez słyszałam wiele złego o szczepionce mmr. Jeśli chodzi o nas to my ja przesuwamy ale to tak o jakieś 2-3 lata. Ne widzę potrzebyy narazie jej szczepić na mmr.
A zanim zaszczepiony to robimy od przyszłego miejsca kuracje oddtruwajaca po poprzednich szczepionkach.
Z tym glutenem nie wiem ale tak jak posłałam pamietam ze Zosia miała takie mega wielki brzuszek jak jadłam nabiał a okazało się ze ona go nie toleruje kiedy odstawiłam nabiał brzuszek był normalny. Wiec może coś faktycznie jest na rzeczy z jakimś składnikiem pożywienia ? Nie znam się tylko pisze co u nas było09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Przeczytałam w internecie ze często dzieci autystyczne mają uczulenie na gluten
Kamcia to inna lekarka jest ona bardziej szuka czego Szymek nie chce jeść
Nie będę tego analizować poza niejedzeniem ja tam nie widzę żeby coś było nie tak nie każde dziecko jest bystrzakiem tak jak nie każdy jest królem balu ja jestem spokojna to Szymek jest po mnie :p
Daria gratuluję awansu
Zastanawiam się na mm bo kupy różne są i zielone Ale nie pieniste
Aj koniec gledzenia będzie co ma być