WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dariah, gratuluję awansu, to super wiadomość
Kamcia, dobrze że wizyta udana, masz leki więc wyniki będą lepsze. A poniedziałek już blisko na usg, wtedy na spokojnie podejrzysz dzidzię.
Natka, współczuję ciężkiej nocy, biedna Amelka.
Żabka, my używamy pieluchy dady i fioletowe premium i też soft, zależy które są w promocji i jakoś nie zauważyłam różnicy między nimi, jedne i drugie super nam się sprawdzają. Obecnie mamy końcówkę dady i zapas lidlowych.
U nas noc taka średnia, z pobudką o 3:20 i niespaniem ponad 1h, bo Antoś sobie gugał w łóżeczku, nie chciał spać a później płacz i marudzenie. W końcu usnął i spał do 7:30. Czekamy na kolejnego ząbka, teraz na dwójkę górną. Dzisiaj wieczorem było straszne marudzenie i płacz, dostał paracetamol na noc i oby pomógł bo ten ząb strasznie mu dokucza. Na dodatek kolację zjadł słabo i coś się boję że w nocy będzie pobudka na mleko.
-
Ja już nie mam sił i cierpliwości na tę noce
Nie wiem co mam robić i jak?
To tak trochę wygląda jakby jej się koszmary śniły? Budzi się lub też nie i płacze, czasem z zamkniętymi oczami. Uspokaja się na rękach, tylko czasem zasypia znów jak podam jej smoka.
-
Dariah gratulacje super że sienudalo masz fajny powrót
Skali to faktycznie sie czepia ja ciagle sie zastanawiam czy szczepic juz 30 pazdziernika
Wlasnie skonczylam piec i gotowac na jutro robimy pierwszy roczek Igusia dla znajomych.
Taki dzis tort upieklampierwszy raz dekorowalam wiec jestem mega dumna z siebie haha
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a9a2014a360.jpg
Natka-matka wariatka :), żabka04, kamciaelcia, Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
U nas dzis pobudka przed 8 ale nocka slaba 5 razy sie budzil dwa razy dostal butle.
3 razy zadzialal smok.
Ja wzielam szybki prysznic i zaraz idzoemy na sniadanko. -
Witam się.
Kolejna noc że spaniem po 20-30minmasakra.
Nie działa Nurofen, nie działa viburcol, nie działa noszenie, śpiewanie, branie do łóżka. Nic nie działa. Pomysłów już brak. -
nick nieaktualnyI my sie witamy.
Właśnie wróciliśmy ze spaceru, zakupów (kiszone ogórki musiałam kupić bo będę robić sałatkę warzywna) i chciałam zamówić torta córce ale zamknięte więc do nich napisałam.
Ajrin piękny tort.
Ale masz zdolności
I fajnie ze imię wybrane szybko poszło
Natka tule i współczuje.
Może masz za gorąco/zimno w pokoju?
Nie wiem czemu tak córcia sypia.
Kurcze a już myślałam że się uspokoiła z tymi jej kosmicznymi wybrykami a tu zonk
Ty też tak robiłaś? Albo mąż?
Może poszła w ślady po którymś z was?
Przerabane naprawdę.
Może jakiś wieczorny spacer by ją zmeczyl?
A może za dużo wrażeń na wieczór?
A może bierz ja do siebie i śpijcie razem?
Choć przez jakiś czas.
Marta super na chwilę spokój z zębami.
Dzięki za info o dadach.
Liczyłam na ciebie bo ty spec w tych pieluchach.
Idę grzać rosolek dzieciom bo wieczorem zrobiłam.
-
A ja wstawilam krupnik tak zachwalacie to może Igi nie pogardzi.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAjrin oby smakował za pierwszym razem.
Wszyscy jedzą więc myślę że Igi nie pogardzi maminym krupnikiem.
My w połowie końca zjedzenia rosołu.
Gorzej z córką musi sto innych rzeczy robić a nie jeść.
Jobla idzie dostać!
Kamcia z kaczuchy mniammmmm
Szkoda że mój mąż nie przepada za kaczka:-( -
Co do imienia to nie do konca wybrane ale ja jakoś jestem pewna że Kostek będzie
To jedyne ktore nam sie jako 2 podobalo z Igim reszta prppozycji M dla mnie odpada bo jak zdrobnic Cyprian, Cypek nie no dziecka krzywdzic nie chce. A moje propozycje M odrzuca więc bedzie Kostek haha choć M jeszcze tego nie wie. Wiecoe jest czas może jakies inne nas przekona.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
my dziś niemal równoczesnie powiedzieliśmy Krzyś...ale szybko temat urwaliśmy, ma być Małgosia i już!
PS
mąż jednak zaczał gadać: Maja
a mi po głowie chodzi AniaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2017, 10:22
Dariah, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
U nas też dziś rosół
Wczoraj wieczorem gotowałam
Zaraz się ubieramy i wyruszamy na targ. Taki przynajmniej mam plan
Zabka
Jak kładę ja w naszym łóżku to ona jeszcze bardziej się wścieka
Spacery mamy dwa razy dziennie. Drugi spacer kończymy tuż przed kolacją o 18:00. Przed kąpielą już ją wyciszamy, nie ma biegania, latania i śmiechu. Czytam jej wtedy. Potem kąpiel, butla i spanie. No i śpi do 23:00 spokojnie a potem się zaczyna
Ja ponoć spałam jak aniołek. D też. Dawca? Tego nie wiem i się nie dowiem.