WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Myvtez już wstali mali z dziadkami a my szybkie zakupy bo m o 15 już jedzie i to tym razem na 2 tygodnie bo nie opłaca on się wracać bo daleko jest. Także dobrze ze zostaje z rodzicami to lżej.
Ale zimno z rana 5 stopni Ale w dzień chyba będzie cieplej no ale już październik to co się dziwić
Tak przeprowadzki koniec jescze tylko rozpakować samochód w domu mam dokumenty do segregacji Ale nie mogę się zebrać jakoś Ale trzeba to zrobić
Zajedzieky na budowę zobaczyć jak wylewki
-
Zabka
Udanego dzionka!
Skali
Dokumenty to można zawsze na spokojnie w wolnej chwili uporządkować
Dziś w nocy Amelia nawet ładnie spala. Było parę pobudek ale bardzo niewiele, za to ja znów miałam problem ze snemkatar leci mi na potęgę i co się ułożyłam to spływało. Mi chyba nie jest podany sen hihi
-
AJrin, super Igi się bawił na urodzinach.
Żabka, u nas rury wymieniają w całym bloku i wczoraj był nasz pion w klatce. Oczywiście wody nie było ale napełniliśmy miskę i garnek i wystarczyło nam na te 5h. Ogólnie szybko się uwinęli bo od 7 do 11:30 a w planach było do 16. Jak skończyli Antoś poszedł na drzemkę bo już był spokój, tylko coś krótko spał.
A popołudniu zrobiłam sobie wychodne do koleżanki, posiedziałyśmy i poplotkowałyśmy przy piwku i domowej pizzy, wróciłam do domu dopiero o 22:30. Mąż zajął się synkiem i nawet się nie zorientował że mamy nie ma.
W nocy pobudka 2 razy z krzykiem ale mąż ululał i pomogło, spał do 7. Od rana strasznie marudny, śniadanie zjadł na 2 razy i ciągle płacz. Teraz trwa drzemka a ja trochę odpoczywam.Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Hej Kochane !
No wiec impreza i po impreziewszystko się fajnie udało, Zośka obsypana prezentami
I w nocy nawet ładnie spała - późno poszła spać bo około 22:30 bo w drodze powrotnej spała ponad godzinę koło 18i obudziła się raz około 1 w nocy i potem o 7 ale ja jeszcze uśpiłam j spała do prawie 10!!
Teściowie już na odprawie samolotowej a ja czekam z Zosia w samochodzie bo spi
Jedyne co to wczoraj Zosia się denerwowała w restauracjibyła bardzo nie swoją i cały cza robiła papa żeby już wyjąc
wiedziałam ze tam będzie bo to jest mega domatorka! Była dość zdenerwowana i kleiła się do mnie mega. A jak wróciliśmy do domu od razu inne dziecko ! Cały wieczór się pięknie bawiła ! Jak by dziecka nie bulo...ale tak jest od zawsze, najlepiej czuje się w domu i to baaaaardzo widać
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Marta
To szybciutko z tymi rurami się wam uwinęli, fajnie, bo bez wody dłuższy czas to lipa.
Dobrze, że noc udana
Dariah
Super, że imprezka się udałaprosimy o fotki pięknej księżniczki w dniu jej święta
Kamcia
Korzystaj, korzystaj
Ja właśnie robię pizzę na obiad, taka miałam chęć i nie ma bata, zrobię. A co!
Popołudniu wyśle męża z Mela na spacer a ja mam zamiar wziąć polopiryneS i do łóżka.
Kiepsko się czuje, z nosa leci.
Ale nic, trzeba żyć hihi -
dariah czy natka podpowiedziała odnosnie tej dostawki do wózka z mozliwościa siedzenia?
znalazłam na necie, świetna sprawa a i pieniądze nie są wielkie
dzieki
mam już upatrzone dwie wersjeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2017, 15:32
-
Kamcia też rozważam dostawke sa takie z boku i z tylu montowane. Ale ja chyba poczekam aby zobaczyc na ile Igi bedzie wozkowy może bedzie wolał chodzić.
-
Ja też widziałam ta z boku tylko nie wiem czy do mojego pasuje Ale też czekam może nawet po porodzie kupię gondole mam a na początku krótkie spacery będą a Szymek będzie mógł chodzić z dziadkiem a ja zobaczę jak będzie sytuacja wyglądała
M pojechał do 11 go na pewno nie będzie smutno mi bo był 1,5 dnia no ale taka praca damy radę Noi kasa lepsza a wiadomo że potrzebna
-
Kamcia no ja póki co czekam i zobacze co bedzie za 6 miesiecy czy Igi bedzie wozkowy jesli tak kupie rok po roku ale uzywke, jesli bedzie chcial chodzic a czesem za daleko i sie zmeczy to dostawka a jesli totalnie bedzie dawal rade z chodzeniem to nic nie kupuje. U nas pewnie bedzie kwestia pójścia do sklepu czyli 800 metrow albo odprowadzenie do zlobka czyli tez 800 metrow. Póki co czekam bo Igi coraz wiecej smiga już jak upadnie podnosi sie i idzie dalej coraz mniej raczkuje.
Dariah lubi tę wiadomość
-
Zabko
Jak tam po wycieczce?
Kamcia, Ajrin, Skali
Ta dostawką to super pomysł, ale wstrzymajcie się jeszcze chwilę. U nas na chwilę obecną jest tak, że Amelia jedzie w wózku tylko wtedy kiedy nóżki już bolą od samodzielnego spaceru.
Dlatego też jeszcze chwilę dajcie dzieciaczków na określenie się czy będą wózkowi czy wręcz odwrotnie
Ale pomysł z dostawką jest świetny
Marta
Może w nocy się przebudzi i go nakarmisz jeszcze. Oby noc była spokojna. -
Kamcia, Ajrin , Skali
No te dostawki to fajny pomysł ale tak jak mówicie tylko dla dziecka które już ładnie chodzi i wózek tylko okazyjnie bo się zmęczybo nawet tej dostawiane z boku nie można rozłożyć do spania lub polezaca
ale jak dla dziecka które okazyjnie korzyta to uważam to za super pomysł
Marta,
Współczuje dnia ;( biedny Antoś !!! Trzymam kciuki żeby noc była spokojna
U nas dzień zlecial szybko po naklpierw lotnisko a potem basen i a potem byliśmy w restauracji na obiedzie i iż buła 18wiec po dniu w zasadzie
Kurczę Zosia albo coś złapała albo to od kataru ale coś jej rozpieje jedno oczkomam nadzieje ze to żadne zapalenie spojówek
zobaczę jutro czy obudzi się z zaleconym oczkiem czy będzie ok
ehh
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyDopiero się polozylam.
Dzieci już śpią mąż ogarnia się do pracy.
Na wycieczce było super.
Byliśmy w Karpaczu.
Zjechalismy na torach saneczkowych tym razem wykupiłem fotki na pamiątkę do albumu córki
Potem szukaliśmy knajpy co by zjeść pyszny obiad a tak naprawdę szukałam pierogów ruskich bo córka miała ochotę
A że ten wypad to bardziej pod nią bo 4.10 ma urodziny (potem nie będzie okazji żeby pojechać) więc się wysililam.
Za nim znalazłam knajpy z pierogami pokierowalam rodzinkę jakąś uliczka potem pod górkę z wózkiem i wyladowalismy na jakiejś rzece fajnie zrobione bo wyglądało to jak wodospad.
Córka z mężem skakali koło rzeki wyglupiali sie.
Zjedliśmy obiad pospacerowalismy i wracaliśmy.
Pogoda dopisała było 20st.
Po drodze zjechalismy do szwagier mojej bo czekały na nas szyneczki swojskie wędzone.
Potem zajwcgalam na pasieke kupić miodek zrobiłam zapas bo aż 4 słoiki wzięłam
I do domu
Wróciliśmy to kolacja, to kaszka trzeba ugotować i z tego wszystkiego zapomniałam dzieci wykąpać.
No przeżyją jutro się wykapia
Dariah przeżywaj oczko waciki z przygotowana woda/herbata/rumiankiem.
Może to od kataru powstało kanalik się zatkal albo ja przewialo.
Zdrówka.
Życzę aby to było jednodniowa infekcja oczka.
Marta biedny anots ty też bo pewnie daje ci popalić.
Życzę spokojnej nocki.
Skali,admin,kamcia tak jak pisze natka.
Na pewno dajcie sobie czas bo kupić a potem sprzedawać.
Kamcia ja bym pewnie kupiła ten wózek na promocji hahahha
I tak wam zaciazone zazdraszczam hihi
Pozytywnie
Teraz henia nie będzie mąż jest tylko cwany w gębie ja też jakaś nie zdecydowana gadam jak wiatr mi zawieje
Ide spać bo ledwo widzę.
Dobranoc cioteczki
-
Zabka
Super, że wyjazd się udał.
Ja leżę w łóżku, Amelia póki co śpi. Przebudza się, ale śpi dalej.
Mi do snu blisko, ale katar spływa i dupa. Nawet Cirrus nie pomaga a zabrałam już dziś cały arsenał leków i nic. Ech... -
nick nieaktualnyJa już po śniadaniu.
Mąż mnie obudził o 5:30 wpadł do domu jak poparzony mówi że ma biegunkę.
Fack!
Siedzę i myślę czy to od wędzone szynki czy bardziej jelitowka bo jeździł z kolegą chorym do pracy.
Już córka w sobotę mówiła że gardło ja boli i pokaslywala.
Mnie już w brzuchu też coś się dzieje.
Tak jak mówiłam przypuszczalam.
Zaczął się u mnie horror nocnych zmian męża.
Moja córka dziś o 4 przyszła i się wyspala
Polezala chwilę że mną w łóżku i wyłoniłam do siebie jakoś usnelysmy.
Dzieci jeszcze śpią ja już po śniadaniu.
Ale kawki mi brakuje
Ooo córka wstała.
Zobaczymy co z nia bo wybiegla z łóżka do WC.
Idę kaszki zrobić małemu bo też wstał.